Forum

Benim de Söyleyecek...

[Sabit] Benim de Söyleyeceklerim Var

2,919 Gönderi
140 Üyeler
7 Reactions
402.3 K Görüntüleme
(@sickman)
Gönderi: 0

Danimarkalı Karikatürist Gebermiştir !!![TGY]

Peygamber Efendimiz Hz. MUhammed (s.a.v ' i hayvan ve daha birçok iğrenç varlığa benzetmesi ile tanınan Danimarkalı karikatürist R.C. evinde çıkan yangın sonucu yanarak feci şekilde can vermiştir. Danimarka hükümeti ve basını bu olayı duyurmamak için elinden geleni yapsa da bunu biz dünyaya duyuralım . Eğer dinini ve peygamberini seviyorsan sende bu bilgiyi ulaştırabildiğin herkese gönder!!!

Bunu facebookta gördüm bir paylaşmış. Tamam böyle bir olay var belki ve bazı insanlar buna sevinebilir. Ama altında şöyle yazıyor.

Ekleyen:: HaYaT BoŞ PoMPaLa Çoşş xD

Ya arkadaş, her şey tamam da bu motto ne ya. Madem hayat boş pompala coş, o zaman ne işin var Danimarkalı ressamla falan. Demek o kadar da boş değil yani. Daha ne doğru ne yanlış ona karar verememişsin ettiğin laflara bak. Hazırlöp müslüman, hayat boş. Bu gerizekalılık beni hayattan soğuttu be.

www.fadeoutstudios.com - www.soberworks.ist - www.budabi.tv

Gönderildi : 04/05/2010 8:18 pm
(@sanitarium)

kfürbaz karikatüristin evinde niye yangın çıktıysa artık. iskandinavya'da had safhada güvenlidir binalar diye biliyoruz.
sakın bu pompacı...

ogni suono diventa realta...

Gönderildi : 04/05/2010 10:05 pm
 abap
(@abap)

Zoom yaparak önüne geçeceksin, fazla zoomlamamışsın.
vegasda zomladık artık, dijital zoom oldu ama genede fena olmadı zaten azcık yaptım anlaşılmıyor. güzel oldu. ama genede lcd nin kenarlarından kaybolunca , kaybolmuş olmuyor.
neyse bakalım :=)

hasta la victoria siempre

Gönderildi : 04/05/2010 11:06 pm
 Düd
(@dud)

kfürbaz karikatüristin evinde niye yangın çıktıysa artık. iskandinavya'da had safhada güvenlidir binalar diye biliyoruz.
sakın bu pompacı...
Kadın çıplak olunca niye deprem oluyorsa ev de ondan yanmıştır. Nasıl bir cümle kurdum be kardeşim..

Bildiğim kadarının, anlatabildiğim kadarı.. Eylem Planı.
Ömrünüzde duymadığınız bir sporla ilgili Türkiye'de ve dünyada neler yaşanıyor diye meraktan çatlıyorsanız Laff Ultimate'a beklerim.

Gönderildi : 05/05/2010 1:29 am
(@sickman)

Kadın çıplak olunca niye deprem oluyorsa ev de ondan yanmıştır. Nasıl bir cümle kurdum be kardeşim..

Harbi ya nasıl bir cümle kurdun sen şimdi. Yani.... anlamadım.

www.fadeoutstudios.com - www.soberworks.ist - www.budabi.tv

Gönderildi : 05/05/2010 2:27 am
(@eserdem)

Soul Kitchen'ı izledim az önce sinemada. Tadı hala damağımda. Hamburg'u da özlemişim baya, onu farkettim.

Birşeyler çekmeyi de özlemişim.. Üretmenin hazzı gibi bir haz yok. Ortaya birşeyler koyabilmek..

Tez zamanda elimdeki işleri bitirip yeni işlere yelken açasım var, okul ve iş izin verirse.. Sanırım üzerimdeki yükü paylaşabileceğim birilerine ihtiyacım var..

ja mann

cehalet mutluluktur

Gönderildi : 06/05/2010 3:38 am
 Düd
(@dud)

Bugün Yıldız Kısa Film Festivali'nin ödül törenindeydik, tanımadığım bir sürü insan ödül aldı. Sevindik falan. Sonra oraya gelişimdeki esas amaç olan kokteyle geldik. Ben gerçek anlamda tek başıma ilk şişe şarabımı bitirdikten sonra yanımıza o gece ödül alanlardan biri geldi, ben de kim olduğunu tam hatırlamıyorum ama Yıldız Sinema'dan birileri vardı yanımızda, Kaan'dı sanırım adı. Arkadaş geldi ona seslendi, adının Kaan olduğunu farzettiğim kişi onu tebrik etti ben de her zamanki samimiyetim + 1 şişe şarap ile "oo abi ben de tebrik ederim yaaa" dedim, elini sıktım, "tanımıyorum ama böyle bir adamım kusura bakma" dedim, "o da ben seni tanıyorum the dude" dedi. Öyle bir kaldım. "Vay" dedim hemen, kafa güzel ama bilinç yerinde "nickin ne kardeş" dedim. can_alk imiş, "vay kardeşim" dedim "ger sarılayım, bu Yıldız samimiyet görsün" dedim. Sarıldık. "Abi yıllarca çok soruma cevap verdin çok teşekkür ederim" dedi, yeminlen kafam güzel olmasa herhalde bir kenara çekilir gizli gizli mutluluktan ağlardım. Kafa güzel olunca "vay kardeşim gel bir daha sarılayım, çok mutlu oldum ya" dedim. Gerçekten çok mutlu oldum. Bütün neşem enerjim o an tavan yaptı. Böyle anlattığıma bakmayın, ben orada 10 dk falan teşekkür ettim adama.

İnsanların hayatlarına ufaktan da olsa dokunabilmek beni çok mutlu eden bir şey. Accayip eğlendim can_alk sağolsun (2. şişenin de katkısı var, yalan olmasın şimdi). Bunları yazarken de kafam hâlen güzel ama geçti sayılır artık. Mutluluğum ise hâlen orada.

Valla çok güzel geceydi, yeminlen diyorum bak. can_alk, iyi bak kardeşim kendine. Oku bu satırları yaz ha.. Bak ödül aldın diye şımarma.. Tekrar tebrikler.

Bu arada can_alk sendin di mi olum? Yanlış anlamadım o kafayla, şimdi bir arama yaptım, 2008de bir soruna cevap vermişim. Kesin sensin o zaman. O KADAR DA KAFA DEĞİLDİK...

Ömrünüzde duymadığınız bir sporla ilgili Türkiye'de ve dünyada neler yaşanıyor diye meraktan çatlıyorsanız Laff Ultimate'a beklerim.

Gönderildi : 08/05/2010 5:18 am
(@mordevrim)
Başlığı açan

can_alk kızsız adam'ın yönetmeni değil mi? Ben mi yanlış hatırlıyorum dude?

Yapmayın. Aynı Big Bang'in çocuklarıyız hepimiz...

Gönderildi : 08/05/2010 6:08 am
 Düd
(@dud)

Bizim görüştüğümüz arkadaş 90lıydı. Bildiğim kadarıyla Kızsız'ın yönetmeni 90lı değil. canalk_tr falan bir şeyler dedi aslında orada arkadaş, ben karıştırmış olabilirim rumuzları. Dediğim gibi kafa güzeldi. Kendisi gelip açıklayana kadar bu da bir gizem olarak kalacak sanırım.

Gönderildi : 08/05/2010 4:33 pm
(@can_alk)

Esrar bulutunu dağıtmaya geldim :).
Evet, o bendim dude.
Gece gerçek anlamda harikaydı, sen ayrıldıktan sonra daha da daha da saçmasapan bir hale geldi. Gece neredeyse Mehmet Aksın'la Beyoğlu'nda sonlanacaktı, ama saolsunlar gelip birileri yeter artık, "DUR!" dedi.
Valla ben de çok mutlu oldum, sırıta sırıta gezindim etrafta sonra hep.

Gönderildi : 09/05/2010 2:10 am
 Düd
(@dud)

Esrar bulutunu dağıtmaya geldim :).
Evet, o bendim dude.
Gece gerçek anlamda harikaydı, sen ayrıldıktan sonra daha da daha da saçmasapan bir hale geldi. Gece neredeyse Mehmet Aksın'la Beyoğlu'nda sonlanacaktı, ama saolsunlar gelip birileri yeter artık, "DUR!" dedi.
Valla ben de çok mutlu oldum, sırıta sırıta gezindim etrafta sonra hep.
Bu kadar da gizemli konuşulmaz ama. Ayrıntı isteriz. Niye saçmasapanlaştı ortam birden? Ben varken saçma değilseydi benden sonra olması çok ilginç olmuş. Kim gelip niye dur dedi ve Aksın niye buna kulak verdi? Seni kim mutlu etti, çok mu içtin..

Ne geceymiş be..

Gönderildi : 09/05/2010 2:13 am
(@can_alk)

Şaçmasapan derken, yani ben de dahil herkes çok içti ve haliyle sinema üzerine başlayan muhabbet nerelere gitti, nerelerden geldi, şimdi ben de çok net anımsayamıyorum ama çok fena sarhoş muhabbetine döndü.
Dur meselesinde şaka ediyordum, yalnızca görevli arkadaşlar artık geceyi bitiriyoruz deyip kibarca sonlandırdılar geceyi, insanlar da dağıldı sonra.
Senin yanına gelip seni tanıdığımı söylediğimde verdiğin tepki çok hoşuma gitti. Ne yalan söyliyeyim bu kadar samimi bir tepki vermeni beklemiyordum, mutlu oldum ben de çok.

Gönderildi : 09/05/2010 2:25 am
 Düd
(@dud)

Şaçmasapan derken, yani ben de dahil herkes çok içti ve haliyle sinema üzerine başlayan muhabbet nerelere gitti, nerelerden geldi, şimdi ben de çok net anımsayamıyorum ama çok fena sarhoş muhabbetine döndü.
Dur meselesinde şaka ediyordum, yalnızca görevli arkadaşlar artık geceyi bitiriyoruz deyip kibarca sonlandırdılar geceyi, insanlar da dağıldı sonra.
Senin yanına gelip seni tanıdığımı söylediğimde verdiğin tepki çok hoşuma gitti. Ne yalan söyliyeyim bu kadar samimi bir tepki vermeni beklemiyordum, mutlu oldum ben de çok.
Alkol böyle bir şey işte.. Vodka connecting people diye boşuna dememişler, gerçi biz şarap içiyorduk ama çaktırmıyoruz. Şaka bir yana, ben zaten samimi bir insanım, bir de o an gerçekten çok mutlu oldum, hâlen anlatıyorum millete. O derece yani :). Kafa güzel olmasa da sarılırdım.

Ondan diyoruz hep buluşmalara gelin diye, böyle samimi herkes, sickman misal, aboo, o da gelmiyor gerçi.

Gönderildi : 09/05/2010 2:50 am
(@eserdem)

Wachowski kardeşlerin Larry'si artık resmi olarak da "Lana" olmuş. IMDB'de artık "Lana Wachowski" olarak geçiyor. Andy ve Lana kardeşler diyeceğiz artık 🙂 (bkz. http://www.imdb.com/name/nm0905154/ " onclick="window.open(this.href);return false; )

bir de çekimleri süren bir projeleri varmış: http://www.imdb.com/title/tt1617661/ " onclick="window.open(this.href);return false;

cehalet mutluluktur

Gönderildi : 10/05/2010 7:28 am
(@kezzap)
Admin

Wachowski kardeşlerin Larry'si artık resmi olarak da "Lana" olmuş. IMDB'de artık "Lana Wachowski" olarak geçiyor. Andy ve Lana kardeşler diyeceğiz artık 🙂 (bkz. http://www.imdb.com/name/nm0905154/ " onclick="window.open(this.href);return false; )

bir de çekimleri süren bir projeleri varmış: http://www.imdb.com/title/tt1617661/ " onclick="window.open(this.href);return false;

Ya ben projeleri var mı diye merak edip bakmış ve Lana ismini görmüştüm. Kendime Lary değil miydi bu diye sormuştum.
Harbi Lary değil miydi? N'oldu da isim değiştirdi? Cinsiyet değiştiren biri vardı bu muydu o?

Gönderildi : 10/05/2010 8:57 am
Sayfa 114 / 195
Paylaş: