Yok işte, ben direk sana yazmıyorum. Fakat öyle sıkıldım ki çevremde herkes şeriat devletine yoruyor en ufak şeyleri. Gıcık oluyorum...
- baço
Kesin Tayyip'in oğlu şarap fabrikası almıştır.
*our AC-130 in the air
Bir şey öğrendim ki, bir insan kendi şarabını, kendi içkisini, kendi sigarasını kendi yapabiliyormuş. Nitekim bunu yapan da insan sonuçta.
"Boşa sallanan kürek dalga yaratmaz."
Kesin Tayyip'in oğlu şarap fabrikası almıştır.
İşte bunlara diyorum. Kesin ... dır mantığı. Herhangi bir kanıt olmadan sadece mantıkla yapılan iftiralar. Malesef memleket bunlarla dolu hale geldi. Onu bırak gerçekten adam gibi seviyeli, bilgi/araştırma dolu eleştiriye de hasret kalıyoruz bu yüzden. At çamuru tutmasa da izi kalır. Kendine saygı ile ilgili tabi bunlar. Seviye çok düştü muhalefette çok... Kusura bakma hepa sen de konu mankeni oldun ama denk geldi yani.
- baço
Kendi hayırlarına yapmadıkları birşey görmedim şu 7-8 senede.En büyük örnek; kuş gribi> Unakıtan pastorize yumurta sanayi> Yumurtanın vergisinin 18%'den 8%'e kayması< buna rağmen Unakıtan yumurta şeysinin aynı fiyatta kalması> 10% daha karla satış> gemicikler, mercedes'cikler, villacıklar.
Aynı şey Atasay pırlanta için de geçerli biliyoruz ki.
*our AC-130 in the air
10 liraya...
Bir torba tütün, 200 adet filtreli boş sigara, bir de doldurma makinesi aldım...
Bundan sonra böyle...
- baço
İki gün sonra vazgeçersin
şimdi daha çok seviyorum seni hayat, hadi...
Ben 4 aydır kendim sarıyorum.
burada da bir çok yabancıda sarma sigara görüyorum
yakında asırlık gauloise ya da gitanes sigaraları üretimi dursa hiç şaşmam. (uluslarası tütün monopolleri girdikleri her ülkede yerli tütün sanayiyi satın alıp eşeği sağlam kazığa bağlamayı tercih ediyor)
ogni suono diventa realta...
Bugün kafelerde takıldım. Bir de ne göreyim. Millet deli gibi sigara sarıyor. Almışlar poşet poşet tütün, deli gibi sarıyorlar. Sonra okula uğradım, atölyeye. Aynı tablo orada da asılı. Sar babam sar. Dille babam dille. Sanırım çözüm bulmada üretmede üstümüze yok.
"Boşa sallanan kürek dalga yaratmaz."
Abi güzel tütün bulursan paketten bile iyi oluyo. Bir de ben eskiden sarardım, şimdi yanlış yazmışım aslında. Boş sigara satılıyor bir de doldurma cihazı. Baya pratik, yalama da yok 🙂
- baço
Şu internet dünyası ne acayip bir dünya. Hayatımda ilk defa duyduğum bir forumda bir kaç milyon gönderi var. İsmi bile komik olan bu yerde bu kadar gönderi ne arıyor:
http://forum.paticik.com/ " onclick="window.open(this.href);return false;
Yapmayın. Aynı Big Bang'in çocuklarıyız hepimiz...
Şu internet dünyası ne acayip bir dünya. Hayatımda ilk defa duyduğum bir forumda bir kaç milyon gönderi var. İsmi bile komik olan bu yerde bu kadar gönderi ne arıyor:
http://forum.paticik.com/ " onclick="window.open(this.href);return false;
Benim de şu an haberim oldu. Oyunlarla falan alakalı olduğundan ergenlerin toplanma mekanı haline gelmiş. O yüzdendir milyonlarca gönderi.
Dünyanın en büyük forumları Türkler'den çıktı, yine çıkabilir. Normal şeyler. Kurtadam dağılmadan önce dünyanın en büyük forumuydu, sonra bölündü, sonra onlar da kapandı falan.
Birkaç sebep var, 1.si aşırı genel forumlar, her alanda başlıkları var, 2.si çok köklü siteler, bu gönderdiğiniz de 2001 çıkışlı örneğin, kaçımız nette dolanırdık 2001de? Ben en fazla günde yarım saat girer, onda da postalarıma bakar çıkardım.
Warez-bb'de duymamışsındır yüksek ihtimal ama misal o da 1,5 milyonuncu üye kutlaması yaptı geçen ay. Gerçi Warez forumları her zaman kalabalık olur, o ayrı.
Çok da şaşırmamak lazım yani, kadın forumları falan var dolu dolu, onlara girip trollük yapmak gibisi yok, yakında bir saldırı düzenleme planı var bizim de, katılmak isteyenler gelsin :). Ben internet dünyasının en büyük trolü olmak istiyorum diyenler de 4chan'a gidebilir. Geçenlerde Wikipedi'ye saldırdı onlar da, süper şeyler yaptılar hehe.
Bildiğim kadarının, anlatabildiğim kadarı.. Eylem Planı.
Ömrünüzde duymadığınız bir sporla ilgili Türkiye'de ve dünyada neler yaşanıyor diye meraktan çatlıyorsanız Laff Ultimate'a beklerim.
4chan ne ya inci var.