Forum

Benim de Söyleyecek...

[Sabit] Benim de Söyleyeceklerim Var

2,919 Gönderi
140 Üyeler
7 Reactions
402.3 K Görüntüleme
(@zepra)
Gönderi: 0

..yaşlı kadın elindeki yasin'i saygıyla masanın üzerine bıraktı. ayağa kalktı ve gidip adamın yastığını düzeltti. rahat olduğundan emin olduktan sonra mutfağa doğru yönlenirken ekledi:
"karpuz ye. aynı şey."

yaşlı adam ses etmedi. (devam edebilir)

- zaman ne çabuk geçiyor.
- zaman duruyor da içinden biz geçiyoruz galiba.

Gönderildi : 26/12/2009 11:22 pm
(@baco)

15 GB internet kotamı geçeli günler oldu hala hız düşmedi... Beni unuttular mı acaba 🙂

- baço

Gönderildi : 30/12/2009 1:56 am
(@nihilprophet)

15 GB internet kotamı geçeli günler oldu hala hız düşmedi... Beni unuttular mı acaba 🙂

Benim 150 gb ı buldu hala düşmedi, 15 gb kotası denen şey adil kullanım şartları altında zorunlu olarak yapılan bir uygulama ama ne kadar uygulandığı tartışılır, forumlardan takip ediyorum şimdiye kadar çok az kişnin hızı düşmüş resmen göstrmelik yani, bağlantı çok hızlı ama sık sık kopmalar oluyor, sende de böyle bir sorun var mı baco ?

Gönderildi : 30/12/2009 3:16 pm
(@enjeksiyon)

Ben de anında düşüyor o hız. Adalet bir tek benim için mi çalışıyor acaba?

şimdi daha çok seviyorum seni hayat, hadi...

Gönderildi : 30/12/2009 5:06 pm
(@nihilprophet)

Şanssızmışsın birader. Hız düşmesi hikayesi elle yapılıyor çünkü, muhtemelen işini iyi yapan bir görevliye denk gelmişsin.

Gönderildi : 30/12/2009 6:51 pm
(@baco)

Bende de kopma oluyor ama VDSL2'deki kadar değil. Çok nadir oluyor.

Bu arada dün her an hız düşecek artık diye abandım, Sünger Bob'un tüm serisini felan çektim, 10 gb vardır, hala düşme yok 😀 Çok sevindim bu işe...

- baço

Gönderildi : 31/12/2009 12:45 am
(@nihilprophet)

valla millet 600-700 gb ları görmüş, bence tırsma, 15 gb ı geçtiğinde bişi olmadıysa şimdi hiç bişe olmaz 😉

Gönderildi : 31/12/2009 2:39 am
(@baco)

Abi çekecek şey bulsam ben de çekicem, resmen netin kanını kuruttum VDSL2 zamanı 😀 Filmleri önce çekip sonra bakıyorum nasıl diye, 1800 Kb ile geliyodu. Şimdi 600'e çok şükür diyoruz...

- baço

Gönderildi : 31/12/2009 3:31 am
(@nihilprophet)

😀

Gönderildi : 31/12/2009 5:40 am
(@mordevrim)
Başlığı açan

Her şeye zam gelmiş. Tam yılbaşında alkole deli giydirmişler kimse içmesin diye. Gerçi ben alkolü bıraktım ama resmen ayıp bu ya. Tam bugün yapılması resmen artniyet.

Yapmayın. Aynı Big Bang'in çocuklarıyız hepimiz...

Gönderildi : 31/12/2009 3:00 pm
(@sickman)

Sigara 9 lira oluyormuş diye de bir geyik var, bence olsun. Kimse içmesin nedir her yer dumanaltı leş gibi. Paralar da boşa gidiyor zaten.

www.fadeoutstudios.com - www.soberworks.ist - www.budabi.tv

Gönderildi : 31/12/2009 3:03 pm
 Düd
(@dud)

Sigara bence 20 lira olsun da alkole son zam yaptıklarında AB'den uyarı yemişlerdi. Yine yerler umarım ama akıllanacakları yok gerçi yese n'olur.

Bildiğim kadarının, anlatabildiğim kadarı.. Eylem Planı.
Ömrünüzde duymadığınız bir sporla ilgili Türkiye'de ve dünyada neler yaşanıyor diye meraktan çatlıyorsanız Laff Ultimate'a beklerim.

Gönderildi : 31/12/2009 4:14 pm
(@mordevrim)
Başlığı açan

Bira 50 liraya çıksın bence. İçen düşünsün.

Yapmayın. Aynı Big Bang'in çocuklarıyız hepimiz...

Gönderildi : 31/12/2009 4:30 pm
 Düd
(@dud)

Şimdi senle tartışmaya girme öküzlüğünü göstermek asıl salaklık ama şöyle diyeyim (mordevrim samimi arkadaşımdır burada da kendisine takılıyorum, ciddiye alan mordevrim gibi olsun), alkol tadında içildiğinde çevreye zarar vermez. Ama ben sokakta önümde yürüyen adam sigara içerken bile rahatsız oluyorum, daha da önemlisi sağlığım bundan etkileniyor. Pasif içiciler sigara içenlerle aynı etkilerin tamamına maruz kalır ( http://en.wikipedia.org/wiki/Passive_smoking " onclick="window.open(this.href);return false;). İngiltere'de bir paket sigaranın 10-12 lira olmasının sebebi de budur. Sigaraya karşı alınan tüm önlemlerin en önemli sebebi de pasif içicilik zaten.
Sigara yasağı uygulayan ülkelerle ilgili daha ayrıntılı bilgi de şurada var (listede Türkiye'nin olmaması ilginç tabii, bizimkilerin bu işi beceremeyeceğini onlar bile anlamış galiba):
http://news.bbc.co.uk/2/hi/3758707.stm " onclick="window.open(this.href);return false;

Tabii burada sorulması gereken, çözümün yüksek fiyatlar olup olmadığı. Abartılmadığı takdirde caydırıcı bir etken olacağını düşünüyorum. Ama tabii tek başına asla bir çözüm değil. Sigara yasağının düzgün biçimde uygulanması lazım önce.

Bildiğim kadarının, anlatabildiğim kadarı.. Eylem Planı.
Ömrünüzde duymadığınız bir sporla ilgili Türkiye'de ve dünyada neler yaşanıyor diye meraktan çatlıyorsanız Laff Ultimate'a beklerim.

Gönderildi : 31/12/2009 4:55 pm
(@sickman)

Bilmiyorsan araştır öğren Dude, sigara öldürmez. Sigaranın yaptığı zarardan kat kat kat kat kat fazlasını yapan yiyecekler var ve tatları çok güzel. Tatları güzel olmayan ve kullandığımız zilyon tane alet-araç var ve sigaradan zilyon kez daha zararlı. Ama bu demek değil ki sigara zararlı değildir. Zararlıdır ama o propagandasını yapıldığı kadar değil. Sigara günah keçisidir sadece. Yoksa pahalı olmasını sanıyormusun ki içilmesin diye yapıyorlar, sanyormusun ki sigara üreten şirketler bundan şikayetçi, sanıyormusun ki sigara yasağı falan umurlarında. Hiç değil.

Ama tabi konu karışık konu, onun için tüketmediğim alkolün 1000 lira olsun şişesi, sigaramı nasıl olsa adıyaman tütününü kağıda sarar içerim, ama sen alkolü bulamazsın. Evde mi damıtacaksın, ehhee.

Kocaman yazmışlar üstüne "SİGARA ÖLDÜRÜR". Yok yaa, harbiden mi. Ulan sigara değil yaşamanın kendisi öldürür. Ölümden götüm götüm kaçanları korkuturlar anca.

www.fadeoutstudios.com - www.soberworks.ist - www.budabi.tv

Gönderildi : 31/12/2009 6:03 pm
Sayfa 105 / 195
Paylaş: