Sitede eski yeni büyük çoğunluğun bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olması sinir bozucu değil mi ?
Hayat öyle Ercan bir tuhaflık yok, ha ben gencim bozacak sinir çok bende diyorsan o başka :D. Doğrusunu bilen "eeaah" deyip yazmazsa bilmeyenler çoğunluk olur tabi. Neyden bahsediyoruz bilmiyorum ama ben öyle genele salladım valla ortalama :D.
Sitede eski yeni büyük çoğunluğun bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olması sinir bozucu değil mi ?
Hayat öyle Ercan bir tuhaflık yok, ha ben gencim bozacak sinir çok bende diyorsan o başka :D. Doğrusunu bilen "eeaah" deyip yazmazsa bilmeyenler çoğunluk olur tabi. Neyden bahsediyoruz bilmiyorum ama ben öyle genele salladım valla ortalama :D.
😀 😀 😀
Özgür'le konuşuyorduk demin ve bana bir fotoğraf gönderdi "bak çok komik" diye. Hiç gülmedim. Çünkü uykudan yeni kalkmıştım. Sonra bir şeyi keşfettik: insan uykudan kalkınca Eylem gibi oluyor lan. Hiçbir şeyi beğenmiyor.
Eyup: uykudan yeni kalktım ve hiç komik gelmedi
ozgurbakar: hahaha
Eyup: insan uykudan kalkınca eylem gibi oluyor lan
ozgurbakar: puahahahaha
Yapmayın. Aynı Big Bang'in çocuklarıyız hepimiz...
Ayrıca bana Cinema 4d eğitim cdlerini gönderen kurtadama da teşekkür ediyorum. Cd'leri gönderirken başka bir şey istiyor musun demişti. Ben de albeni istiyorum demiştim. Kargo bugün geldi ve içinde bir tane de albeni vardı. Yedim öğleyin. Sağolsun kurtadam.
Son dönemde forumda yaşanan "photographer" patlamasını büyük bir hayranlıkla takip ediyorum. Yanlış anlaşılmasın, photographları değil photographerları takip ediyorum ben.
Kardeşim anlıyorum, fotoğrafın dili yok. Siz de dünyanın en iyi fotolarını çekip tüm dünyayla paylaşıyorsunuz da niye Türkçe'den başka dilin kullanılmadığı foruma İngilizce başlık açıyorsunuz? Fotoraflarının "watermark"larına koy, tamam, gavur da bakar ona. Da gavur bu foruma girmiyor. Niye İngilizce açıyorsun. Eyüp Dömbelek fotoğrafları desen fotoğraflarının sanatsal değeri mi düşer? Düşer ama aslında, sen de haklısın..
"Daha karizmatik" olduğunu iddia ederek filminin adını "Memmory of a Day" koyan kaydıraklıyılan'dan ne farkınız kaldı sizin şimdi, o bile FGK Photography açmıyor.. Hayret bir şey.
Ercü'nün çığlığı beni de kendime getirdi, tepkimi koydum..
Bildiğim kadarının, anlatabildiğim kadarı.. Eylem Planı.
Ömrünüzde duymadığınız bir sporla ilgili Türkiye'de ve dünyada neler yaşanıyor diye meraktan çatlıyorsanız Laff Ultimate'a beklerim.
Merlin Mensın mı?
Vallahi o. Meğerse altında bir insan yatıyormuş canavarın 😀
- baço
Bir röportajından hatırladığım bir cümle yaklaşık şöyle:
"Bu ebeveynlik denen şey lanet olası çılgın bir rock yıldızı olmaktan çok daha zor. Hele hele 14 yaşındaki kızımın erkeklere ilgi duymaya başladığı düşünülürse!"
Çevremizdeki "önem"leri, önemli görünmeyi başaran önemsizler yüzünden fark edemiyoruz....
https://twitter.com/gorkemoge" onclick="window.open(this.href);return false;
Beter olsun zargana.
Niıkılıs keyçe bezniyor sanki.
O değil de, ben başka bir şey için geldim bu başlığa. Bunu yazınca çoğu kişi karşı çıkacak ama Recep İvedik 3'teki Cro Magnon esprisi benim uzun zamandır duyduğum en iyi espri. Yerlere yattım resmen. Oh be. Söyledim rahatladım. 2 gündür uyku tutmuyordu şerefsizim.
Görkem'e de benzetmedim değil, vallaha bak.
Takılmak için söylemiyorum. Avatardaki fotoğrafın uzun saçlısını düşünün. 🙂
!!!! Aynısı!
Bildiğim kadarının, anlatabildiğim kadarı.. Eylem Planı.
Ömrünüzde duymadığınız bir sporla ilgili Türkiye'de ve dünyada neler yaşanıyor diye meraktan çatlıyorsanız Laff Ultimate'a beklerim.
!!!! Aynısı!
😀 😀
Aynı aynı. Görkemin uykusuz hali.
Çevremizdeki "önem"leri, önemli görünmeyi başaran önemsizler yüzünden fark edemiyoruz....
https://twitter.com/gorkemoge" onclick="window.open(this.href);return false;
"Avokado, avokado yemek istiyorum". Yasin okuyan yaşlı kadın yarı şaşkınlık, yarı kızgınlıkla baktı yaşlı adama, yüzünü hafifçe kaldırıp okuduğu kutsal kitaptan. Ölüm döşeğindeki yaşlı adamın son isteği avokado yemekti. Gecenin 3 buçuğunda, Esenyurt’ta bir gecekondunun soğuk odalarından birinde yatmakta olan bu yaşlı adamın son dileğini yerine getirmek boynumun borcuydu. (Devam edebilir)
Kalem Oynatan İle Ayı Oynatanın Buluştuğu Yer