Avrupa'ya selam ederim Karataş. Ayrıca Telekom'a da selam ederim.
100mb sınırsız internet paket, sınırsız telefon 19,90€ sunan bir başka şirket buldum. Sanırım bizdeki Quicknet tarzı Fransız Telekom alternatifi bir şirket. 54mb teorik, en az 30mb hız vadediyorlar. Deneyip görelim bakalım yoksa 3-5mb'la bu hayat çekilecek gibi değil.
Bağlantıyı yapınca selam yollayacağım sana sickman 😀
100mb sınırsız internet paket, sınırsız telefon 19,90€ sunan bir başka şirket buldum. Sanırım bizdeki Quicknet tarzı Fransız Telekom alternatifi bir şirket. 54mb teorik, en az 30mb hız vadediyorlar. Deneyip görelim bakalım yoksa 3-5mb'la bu hayat çekilecek gibi değil.
Öyle birşey olsa ne güzel olur
şimdi daha çok seviyorum seni hayat, hadi...
Şu anda oturduğum yerde (taşdelen) 100 MB limitsiz 129 tl...
Yarın akşam oturacağım yerde nanay 😀
http://www.tellcomabone.com/default.asp?sf=quiknet_kampanyalari " onclick="window.open(this.href);return false;
- baço
Bu arada VSL2 dışında limitsiz paket yok sanırım Türkiye'de artık... Hepsinde adil kullanım şeysi devreye giriyor 🙁
- baço
Qick net in şöyle bir açıklaması var ben şişlide oturuyorum yok yok mu yani şimdi?
İstanbul'da Ataköy, Ataşehir, Bahçeşehir, Başakşehir, Beylikdüzü, Boğazköy, Çekmeköy, Çengelköy, Esenler, Halkalı, İçerenköy, Kemerburgaz, Sarıgazi, Soğanlık, Soyak-Göztepe, Taşdelen, Topkapı, Ümraniye,
şimdi daha çok seviyorum seni hayat, hadi...
Herkese Isparta'dan tekrar selamlar... Ben gittiğime göre yer açıldı, mordevrimi artık alabilirsiniz 😉
- baço
Hoşgittin Sir, hayırlı olsun.
Sus baco onu bulamayan var, sus.
5 mb ne ya! Baya baya ben internet kullanmıyorum o vakit. 1mb sınırsız var ben de ulan ne hızlı iniyor filmler 100 le falan diyordum 🙂 Komplekse girdim iyi mi!
Evlat öyle deme,mizah çok ama çok ciddi bir iştir!
Münir Özkul
Abi sen sayfanın en üstüne bakmadın galiba :D.
Cinema 4D diye bir program bilen, kullanan, duyan var mı? Önemli benim için.
Yapmayın. Aynı Big Bang'in çocuklarıyız hepimiz...
Duyan ve ufaktan kullanmaya çalışan biri var ama dikkat kullanan değil kullanmaya çalışan biri diyorum zira henüz kurcalamaktan başka birşey yapmışlığım yok.
Sitede eski yeni büyük çoğunluğun bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olması sinir bozucu değil mi ? Kimse neden bir birini uyarmıyor özelden filan.
Bilen bilir ben cevap yazar yazar silerim. Çünkü biliyorum ki karşımdaki yüzde 99 ihtimalle saçma sapan bir polemiğe gidecek, çok yüksek ihtimal hem de. Ve fikir tartışmalarını geçtim teknik konularda bile böyle.
Hayır izliyoruz sonuçta yapılan işleri. Henüz kamerayı doğru yere koyabilmeyi beceren insan sayısı bir elin parmaklarını geçmez.
Bırak alan derinliğini, renkleri bilmem neyi. Hadi senaryolara bir şey demiyorum ben de pek anlamam zaten.
Sözlerimi alınan alınsın ama hakaret değil yani. Ben de çok çok iyi bir noktaya gelmiş biri değilim sonuçta ama dışarıdan son kez uyarayım dedim. Her koyun kendi bacağından asılır sonuçta.
Bir yerlerinden kural uydurarak, teknik ekipmanlara ve markalarına fan boyluk yaparak, her yaptığın işin iyi olduğunu zannederek bir yere varılmayacağını bir kez daha tekrar etmek istiyorum.
öptüm by.