Forum

Benim de Söyleyecek...

[Sabit] Benim de Söyleyeceklerim Var

2,919 Gönderi
140 Üyeler
7 Reactions
402.3 K Görüntüleme
(@gorkem)
Gönderi: 0

Arkadaşlar, Çarşamba günü itibariyle İstanbul'dan Isparta'ya göçüyorum (temelli). 3-4 gün internetim de olmayabilir. Kendinize iyi bakın...

İstanbul'dan temelli ayrılmak. Hayırlı olsun. Eminim -en azından bir süre ve bazı açılardan- bu iyi gelecektir sana.

Çevremizdeki "önem"leri, önemli görünmeyi başaran önemsizler yüzünden fark edemiyoruz....
https://twitter.com/gorkemoge" onclick="window.open(this.href);return false;

Gönderildi : 07/12/2009 6:47 pm
(@sickman)

Git de gel sör.

www.fadeoutstudios.com - www.soberworks.ist - www.budabi.tv

Gönderildi : 07/12/2009 6:53 pm
(@gorkem)

Git de gel sör.
Temelli diyor adam sick....

Çevremizdeki "önem"leri, önemli görünmeyi başaran önemsizler yüzünden fark edemiyoruz....
https://twitter.com/gorkemoge" onclick="window.open(this.href);return false;

Gönderildi : 07/12/2009 6:54 pm
(@baco)

Pek geleceğimi sanmıyorum ya, zaten işlerin internetten yapıyoruz, kuala lumpurda olsam ne yazar 🙂

250 tl'ye 3+1 bir ev tutmuşum, mis 🙂

- baço

Gönderildi : 07/12/2009 6:55 pm
(@sickman)

Gelirsin gelirsin, git biraz bak bakalım ne oluyor. Ya da seni verelim mordevrim'i alalım, takas usûlü

Gönderildi : 07/12/2009 7:07 pm
 Düd
(@dud)

Gelirsin diyorsun da adam bekar öğrenci değil ki sickman, aile var, öyle haftada bir taşınılmaz.

Bildiğim kadarının, anlatabildiğim kadarı.. Eylem Planı.
Ömrünüzde duymadığınız bir sporla ilgili Türkiye'de ve dünyada neler yaşanıyor diye meraktan çatlıyorsanız Laff Ultimate'a beklerim.

Gönderildi : 07/12/2009 7:18 pm
(@sickman)

Haftaya gelir demiyorum ki ben de. Böyle kararlar iki günde alınmaz tabi biliyorum ama hayat hep aksiyon zaten.

Gönderildi : 07/12/2009 7:44 pm
(@mordevrim)
Başlığı açan

Isparta mı? Memleketime yani? Abi ne işin var orada? 25 yıl yaşadım ve şu an silah dayasanız gitmem tekrardan 🙂

Bu arada senden açılan boş yere İstanbul'a gelebilirim. Gerçi bir arkadaş daha sığar o yere ama gerek yok şimdilik. Bugün Özgür'e de bahsettim, hemen her şey hazırlandı ama mecburen ağustos eylülü beklemem lazım, 6-7 aya İstanbul'dayım artık ben de.

Yapmayın. Aynı Big Bang'in çocuklarıyız hepimiz...

Gönderildi : 07/12/2009 7:44 pm
(@baco)

Gerçi bir arkadaş daha sığar o yere ama gerek yok şimdilik.

Bir laf vardır; "ebem öldü yer bolardı" diye 😀

- baço

Gönderildi : 07/12/2009 8:11 pm
(@baco)

Her ay 100 dolar sunucu kirası vermekten bıkıp, aylık 12 tl vereceğim yerli bir sunucuya geçiyorum. İnşallah yüzümü kara çıkartmaz...

- baço

Gönderildi : 07/12/2009 10:39 pm
(@karatasa)

Türkiye'de internet sektörü epey ilerledi, bence için rahat olsun. En fazla birkaç tane değiştirip sonunda güzel bir sunucu bulursun.

Gönderildi : 08/12/2009 12:52 am
(@karatasa)

Durum bu! İnternet hızım iki haftayı aşkın süredir 0,3 mb yani 300kb yani işkencelerden işkence beğendim. Teknik servis çağırdık, hala düzelmezse bundan sonra Avrupa internetine ne zaman kavuşacağız diyen Türk internet kullanıcılarının kabusu olacağım.

Şansımıza fiberobtik bölgesi dışındaymışız, o bölgede olsak 100mb hızımız olacak ama bende şans olsa...

Gönderildi : 08/12/2009 1:54 am
(@sickman)

Avrupa'ya selam ederim Karataş. Ayrıca Telekom'a da selam ederim.

Gönderildi : 08/12/2009 2:29 am
(@baco)

Çok feci düştü son zamanlarda, artık 16yı görmüyor...

- baço

Gönderildi : 08/12/2009 2:46 am
 Düd
(@dud)

Bana vaat edilen bu, verilen bu. Memnunum birader 🙂

Bildiğim kadarının, anlatabildiğim kadarı.. Eylem Planı.
Ömrünüzde duymadığınız bir sporla ilgili Türkiye'de ve dünyada neler yaşanıyor diye meraktan çatlıyorsanız Laff Ultimate'a beklerim.

Gönderildi : 08/12/2009 2:57 am
Sayfa 101 / 195
Paylaş: