Rus ordusunun asker sınıflandırma testi.
http://www.serbestcagrisim.com/archives/418#more-418 " onclick="window.open(this.href);return false;
Ben 6'yı, Özgür 4'ü bilemedi. Zaten bir Hitlerlik vardı bu adamda, biliyordum.
Yapma abi şimdi ikiniz de 5.'nin ne olduğunu gördü mü? Yemeyin bizi...
"Boşa sallanan kürek dalga yaratmaz."
rusyada yaşasaydık hepimiz askerlikten yırtacaktık demek 🙂
- zaman ne çabuk geçiyor.
- zaman duruyor da içinden biz geçiyoruz galiba.
Ben de pembeliyi göremedim. Yok öyle birşey.
şimdi daha çok seviyorum seni hayat, hadi...
Ben de ciddi bir şey sandım.
Ya akaratas konuyla çok alakasız olacak ama, senin avatarda kar, rüzgar, fırtına var tipi var ama bayrak dalgalanmıyor. 😀
Senin avatarda onlar da yok.
Şaka şaka 😀 Buraya geldiğim zaman tesadüfen bu fotoğrafı buldum ama dümdüz pek güzel görünmedi gözüme, bende daha janjanlı olsun diye birşeyler ekledim. Bayrak da hareket ettirilirde kim uğraşacak. Zaten sıkıldım artık yeni avatar bakıyorum 🙂
Kule'de hareket etmiyor yalnız onu gözden kaçırmışsın.
O diilde bak yukarıdaki mesajımda kendim yaptım kendim paylaştım sen ona ne diyorsun, en çok kime benziyor sence?
Valla bir ara Düd'le ince bir atışmamız olmuştu, o haklıydı tabii. Ama çok hırçındı. Özünde kızgın biri. O yüzden aynı ona benzemiş. Haha. 😀
Ben? Kızgın? Hadi canım ordan..
Bildiğim kadarının, anlatabildiğim kadarı.. Eylem Planı.
Ömrünüzde duymadığınız bir sporla ilgili Türkiye'de ve dünyada neler yaşanıyor diye meraktan çatlıyorsanız Laff Ultimate'a beklerim.
Dude ile 1 saat vakit geçirsen aslında bu adamın ne kadar sinirlerini aldırmış bir adam olduğunu anlardın 🙂 ensesine vur, lokmasını al. Hele ki bu adamda bir ense var, bir vuruşta 24 kişilik lokma alırsın yeminlen.
aaaaaaaabbbbbbbcccccc
Yapmayın. Aynı Big Bang'in çocuklarıyız hepimiz...
İnşallah o da olacak. "Bigger Lebowski 2" filmimde onu oynatmayı düşünüyorum zaten. 😛
Oooo, dünden razıyım ben, hazırım 🙂
Bildiğim kadarının, anlatabildiğim kadarı.. Eylem Planı.
Ömrünüzde duymadığınız bir sporla ilgili Türkiye'de ve dünyada neler yaşanıyor diye meraktan çatlıyorsanız Laff Ultimate'a beklerim.
Arkadaşlar, Çarşamba günü itibariyle İstanbul'dan Isparta'ya göçüyorum (temelli). 3-4 gün internetim de olmayabilir. Kendinize iyi bakın...
- baço