Forum

..................

..................

4 Gönderi
3 Üyeler
0 Reactions
1,446 Görüntüleme
(@marepictures)
Gönderi: 0
Başlığı açan

..............

Gönderildi : 26/12/2007 3:06 am
(@dv-art)

Sahsi olarak burada ozur dilenmesi gereken asil kisinin kadir koymen oldugunu dusunuyorum (yazinda hic gecmemis de o yuzden belirtme ihtiyaci duydum) eger forum ortasinda kabaca ithamda bulunduysan yine forum ortasinda ondan ozur dilemelisin.

cunku haksiz yere ve gercekten kabaca ithamda bulundugun kisi o.

Gönderildi : 26/12/2007 4:53 am
(@marepictures)
Başlığı açan

haklısın Dv-art Kadir dende özür diliyorum. yalnız beni kızdıran konu hakkında kadirden kısa da olsa bi acıklama bekliyorum dilerse msn , mail yada telefonla konusabilir benimle herseye acıgım ama anlatsın bunu çok merak ediyorum.

Gönderildi : 26/12/2007 1:56 pm
(@kezzap)
Admin

Forum gerçekten ciddi bir toparlanma içinde.
Hep beraber müthiş bir toparlanma içine girdik. Herkes elinden geldiğince bu toparlanmaya katkıda bulunuyor. Hatta bazılarımız geyik yapmama öz-verisinde bile bulunuyor. Sonuç olarak bana kalırsa, Türkiye'de kaliteli ve seviyeli bir sinema forumunun eksikliğini dolduracak bir forum olma yolunda ilerliyor.
Şimdi durumun içinde böyle bir mücadele olunca bu durumu bozan her şeye karşı tepkimiz bu mücadelenin boyutu kadar büyük olur. Dolayısıyla özürden çok şu dakikadan sonraki davranışlar önemlidir. Sen o sözleri telafuz ederken ortam zaten berbattı. Ama şu dakikadan sonra kabul edilemez.

Ama neticede, foruma değil Kadir'e bir özür borçlu olduğunu ben de düşünüyorum.

Gönderildi : 26/12/2007 9:13 pm
Paylaş: