...
rapidshare de üye olmadan kullanan şahıslar ki bizde bunlardanız bi saatte bir download yapabiliyoruz ve en fazla 50mb indirebiliyoruz. modemi açıp kapamak yeni ip aldıımız için işe yarıyo bende de işe yarıyo ama bazen işe yaramıyomuş sanırım nie bilmiyorum, olmuyo dien arkadaşlara rastladım
Arkadaşlar buna ek olarak . yani modem i reset lemek yanında cookie klasörünü boşaltmanızda gerekiyor.
sevgilerimle
MURAT ÖZDEMİR
www.muratozdemir.net
MURAT ÖZDEMİR
www.muratozdemir.net
bende bu konuda bayağı bi araştırdım ve forumtr de bi arkadaş buna çözüm bulmuş. gerçi ben onun çözümünü kullanmadım çünkü anlamadım ama siz anlayabilirsiniz belki buraya ekliyorum.
Evet arkadaşlar rapidde/megauploadda yeni bir kod buldum
Rapidde süre sıfırlamak için free butonuna bastıktan sonra aşağıdaki kodu adres satırına yapıştırın 2 sn bekleyince süre 1 sn ye iniyo ve link çıkıyo;
javascript:alert(c=1)
Buda Megaupload versiyonu
javascript:alert(x=1)
çözüm buymuş eğer bunu kullanabilen olursa banada yardımcı olsunn lütfen
yukarıda söylediğim kesin çözümdür arkadaşlar öylesine yazmadım. denedim . Önce modemi resetliyorsunuz. sonra dokümans and setting/"kullanıcı adı" adı altında cookies klasörünü boşaltıyorsunuz.
Kolay gelsin sevgiler
MURAT ÖZDEMİR
www.muratozdemir.net
Sanırım Rabid share peremium şifreleri ortalıkta dolaşıyor...Web de dolaşırken bunla ilgili bi forumla karşılaşmıştım.. Öğrenir öğrenmez olaydan sizi haberdar ederiiiimmmm..
Musicmangel arkadaşımın tavsiyesine katılıyorum.. En ii yöntemlerden birmodem i off yapım terar açmak, servis ssağlayıcısı yeni bir ıp vereceği için sorun yaşamıyacağız..(yanılmıyorsam) bunu download ortasında yaparsanız modem i off yapınca kesilir ve tekrar yüklemeye devam etmeyebilir. Bence internette uzun süre kalıyorsanız arada bir mutlaka Ip yenileyin derim, (modemi off yaparak) bu güvenlik içinde ii bir yöntem MİŞ. ama premium şifresi bulursanız..oyle daha hoş olmaz mı? ne dersiniz..