KIYAMET - YAĞMURDAN SONRA
| 2012 | (12:05)
Yazan ve Yöneten
EROL ÇELİK
KIYAMET - YAĞMURDAN SONRA
(sinopsis)
ANSIZIN YAĞAN BİR YAĞMUR İNSANLARI İKİYE BÖLDÜ. ISLANANLAR VE ISLANMAYANLAR. YAĞMURDAN ISLANANLAR AKILLARINI KAYBETTİLER. ISLANMAYAN BİR AVUÇ İNSAN, KENDİLERİNİ HEM YAĞMURDAN, HEM DE ÜŞÜTÜKLERDEN KORUMAYA ÇALIŞIYORLAR.
KİMİLERİ BUNA KIYAMET DEDİ.
YAĞMURDAN ISLANANLAR MI DELİRDİ?
YOKSA ISLANMADIĞINI ZANNEDENLER Mİ?
https://www.youtube.com/watch?v=
Filmin senaryosu (Çekim Senaryosu):
http://www.erolcelik.net/kiyametsenaryo.html " onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
Filmin Afişi:
" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
elinize sağlık oldukça uğraşılmış bir işe benziyor, aslında okuduğumda merak ettim ama seyredince aradığımı bulamadım gibi bir durum oluştu. Mesela yağmur görmeyi bekledim, ayrıca sonundaki muzik renk kadraj ritmi bozuyor bence.
kötü iş kötü iştir en iyi teknoloji kullanılsa bile; iyi iş iyi iştir sadece kağıt kalem olsa bile....
the road da kıyamet kapkara sisler içinde bir gökyüzüyle resmedilir. o depresif hava çaktırmadan sizi kıyametin içine çeker. gözleriniz dolarak izlersiniz. sadece bir yerlerde saklanıp konserveyle beslenmekle kıyamet anlatılmaz. zaten başta da açıklama gereği duymussunuz haklı olarak. o açıklama olmasaydı kıyametle alakalı en ufak fikir oluşmazdı. bu eksi puan. emeğiniz de artı. sanat yönetimi üzerinde biraz düşünmeniz ilerideki çalışmalar için faydalı olabilir. 2/10
Çekimler ve görüntü açılarının çok iyi hazırlandığı ve uğraşılmasını görmek keyif verici. fakat hikaye aşamasında çok eksik kalınmış. Atmosfer tam verilememiş. İlk başta yazan yazıyı değiştirseniz, hikaye her yöne çekilebilinir. Gündüz olan sahnelerde renkle biraz oynanıp, daha iç karartıcı daha bunaltıcı bir hava yaratılabilinir. Kıyametin gelmesi yada enteresan bir yağmurun yağması insanları delirtmişse eğer, filmde gördüğümüz bitki örtüsü yada ağaçların yemyeşil ve tap taze bize gösterilmeside biraz ilginç. Tek bir karakterin başına gelen bir yıkımsa bir felaketse yansıtılmak istenen, ozamanda dışarda 6-7 kişinin toplanması da çürütüyor. Beğendiğim bir başka nokta, sesler ve müzikler tam oturmuş güzel olmuş.
Çalışmalrınızın devamını dilerim. İyi forumlar.
Camandgraph Entertainment..