Forum

SONY, CCD-F250E kameram ile...

4 Gönderi
2 Üyeler
0 Reactions
2,118 Görüntüleme
(@leroanz)
Gönderi: 24
Başlığı açan

arkadaşlar CCD-F250E ve sony 8.1mp lik bir foto makinem var videolu 2 güne kadar metro da ve bazı yerlerde bir proje için çekim yapılacak güzel birşeyler olsun istiyoruz.

bu CCD-F250E hakkında neler düşünüyorsunuz bunu hiç kullanma diip de foto makinenin videosunu kullan diyen var mı ?

teşekkürler...

CCD-F250E
ben kaseti taktığım zaman bazen kayıt yapıyorum başa sarıyorum filan anlam veremediğim gfariplikler oluyor, ekranda süre eksiye düşüyor, kasetin içini tamamen silmek için ne yapmalıyım filan onları da bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim

Gönderildi : 25/04/2009 2:43 pm
(@leroanz)
Başlığı açan

cevap yok mu :S ?

Gönderildi : 25/04/2009 7:08 pm
(@kezzap)
Gönderi: 0
Admin

Kamerayla çek bence.
Kamera için kafa temizleyici kasetler satılıyor, Teknosa gibi büyük teknoloji marketlerde bulabilirsin, bir onunla temizlemeyi dene.
Bakalım ne olacak?

Gönderildi : 25/04/2009 10:53 pm
(@leroanz)
Başlığı açan

Head cleaner var kafa temizleyici fakat nasıl kullanacağımı bilmiyorum, taktığım zaman ekranında kaset simgeleri çıkıyor, kitapçığındaki açıklaması kaset sona geldi gibi bişiler var fakat zaten 00.00.00 da

sonra demek istediğim bişi var; 8.1 lik foto makinem var bu oyuncak gibi makineler türedi ya piyasaya hiç sevmiyorum, ama özellikleri iyi. benim makinem eski ben isveçten getirmiştim onu çok eski olmasına rağmen yine de bu makineyle çekmemi mi tavsiye ediyorsunuz.

Gönderildi : 25/04/2009 11:58 pm
Paylaş: