Forum

Samsung nx300 Aynasız Vs Canon 650D DSLR Sizce?

28 Gönderi
7 Üyeler
0 Reactions
4,753 Görüntüleme
(@cem123)
Gönderi: 0

Bence çok güzel bir set. Ama forumun asıl eski topraklarının yorumları önemli.

Gönderildi : 09/01/2020 4:24 pm
(@ibonline)
Gönderi: 11
Başlığı açan

Hocam komple bu set bana 1000 ₺ ye geldi. Bundan sonrası ışığa yatırım yapmak galiba. Birde boom sopası sipariş ediyorum

Gönderildi : 09/01/2020 4:51 pm
(@cem123)

Bence şahane çözüm. Ya bu döviz kurlarında 1.000 liralara falan set toplayıp işini görmek inanılmaz bir lütuf. Hani para kazanmaya yönelik, ticari bir set bile toplamaya kalksan, bu piyasa şartlarında olabildiğince "işine yarayan asgari seti" toplamakta fayda var. Eskidendi o "abi sen bu işin profesyoneli olacaksın almışken iyi bir şeyler al" lafları. Kaldı ki sen YouTube videoları çekeceksin, üç beş bir şeyler kazanmadan ekipman yatırımını minimumda tutman en iyisi. Baktın her şey yolunda gidiyor, baktın elindekilerin sınırlarını zorlamaya başladın, o zaman upgrade edersin gerekirse.

Gönderildi : 10/01/2020 7:55 pm
(@ibonline)
Başlığı açan

Bence şahane çözüm. Ya bu döviz kurlarında 1.000 liralara falan set toplayıp işini görmek inanılmaz bir lütuf. Hani para kazanmaya yönelik, ticari bir set bile toplamaya kalksan, bu piyasa şartlarında olabildiğince "işine yarayan asgari seti" toplamakta fayda var. Eskidendi o "abi sen bu işin profesyoneli olacaksın almışken iyi bir şeyler al" lafları. Kaldı ki sen YouTube videoları çekeceksin, üç beş bir şeyler kazanmadan ekipman yatırımını minimumda tutman en iyisi. Baktın her şey yolunda gidiyor, baktın elindekilerin sınırlarını zorlamaya başladın, o zaman upgrade edersin gerekirse.

Vallahi sonuna kadar hak veriyorum hocam size. 599 ₺ Gimbal 430 ₺ gibi de aliexpressden aldığım set tuttu. Hani 20 30 da vergi ödesek en fazla 1050 gibi bir şey tutuyor. Buna 100₺ de Film micpro deseniz 1150 oluyor. Normalde çekimler dışarıda olacak ama stüdyo içinde babam elektrikci olduğu için bolca projektör ve elektrk malzemesi var 1 oda dolusu. Softbox falan bunlarıda stüdyo için kendm yapacağım. İnşallah uprage yapabilmek için belirli bir seviyeye gelirim de sony aynasız makina fikirleri alırım sizlerden 🙂

Gönderildi : 10/01/2020 8:30 pm
(@cem123)

Babanın elektrikçi olması büyük avantaj bak! Hayırlısı olur umarım. Kolaylıklar dilerim...

Gönderildi : 13/01/2020 12:38 am
(@dundar_1605505774)
Gönderi: 1

Merhaba arkadaşlar kamera ve ekipman hakkında hiç bilgi sahibi değilim
Web sayfasında iç ve dış mekan canlı yayın yapmak için ve YouTube için video çekmek için nelere ihtiyacım var abartılı fiyat olmadan
Gerekli olan ekipman nelerdir eksiksiz bir liste verirseniz sevinirim herkese teşekkürler

Gönderildi : 16/01/2020 7:18 pm
(@kezzap)
Admin

Cep telefonuyla cekin. Bu sayfada arkadasin aldigi ürünleri alirsaniz yeter.
Buraya her gelene liste hazirlayamayiz. Forumda onlarca baslik onlarca kamera tartismasi var. Onlari da okuyabilirsiniz.

Gönderildi : 16/01/2020 10:27 pm
(@kuzeydeniz)

Forumun eski topraklarınaymış? Ya bırakın Allasen. Onlar kim ya? Kim O'nlar?
O eski topraklar yok mu? Selamlar onlara ve herkese.

======================
www.e-senarist.com
[email protected]

Gönderildi : 19/01/2020 12:52 pm
(@kezzap)
Admin

Hayırdır? Birinin bir yanlışı mı oldu?

Gönderildi : 20/01/2020 3:25 am
(@paciente)

Hocam komple bu set bana 1000 ₺ ye geldi. Bundan sonrası ışığa yatırım yapmak galiba. Birde boom sopası sipariş ediyorum

Gayet güzel set olmuş. Işığı sağlam kurduktan sonra iyi iş çıkartır.
Filmicpro ile iPhone 6s’te log kayıt yapılabiliyor diye hatırlıyorum.
Hayırlı olsun.

Gönderildi : 20/01/2020 6:38 am
(@kuzeydeniz)

Hayırdır? Birinin bir yanlışı mı oldu?

Yok kardeşim. Şaka yapıyorum.
Hepinize selamlar sevgiler.

======================
www.e-senarist.com
[email protected]

Gönderildi : 20/01/2020 2:01 pm
(@ibonline)
Başlığı açan

Gayet güzel set olmuş. Işığı sağlam kurduktan sonra iyi iş çıkartır.
Filmicpro ile iPhone 6s’te log kayıt yapılabiliyor diye hatırlıyorum.
Hayırlı olsun.

Merhaba hocam. 6s cihazın şarjı ve bazı şeyleri artık delirtti beni. Bende Xiaomi Mi 9T aldım. Kamera yönünden çok güzel bir telefon, bir kaç güne ulaşır elime. Android de de filmmic pro çalışıyor değil mi? Ya da alternatifleri var mı?

Gönderildi : 20/01/2020 2:56 pm
(@cem123)

Filmic Pro uygulaması Android telefonlara da yüklenebiliyor. Alternatifleri tabii ki var ancak ciddi bir rakibi yok. Sonuçta bu uygulamaların hepsi paralı ve diğerlerini biraz daha ucuzlar diye tercih etmek, herkes birazcık daha fazla ödeyip Filmic Pro alırken pek de mantıklı değil gibi.

Gönderildi : 23/01/2020 6:00 pm
Sayfa 2 / 2
Paylaş: