Sizce bu kamerayla birşeyler yapabilir miyim ? Bunun yanında harici mikrofon gerekir mi ? Lenstir başka birşeydir gerçekten güzel bir ekipman hazırlamak istiyorum ama pekte deneyimli olduğum söylenemez . Yardım ederseniz çok sevinirim 🙂
İyi Günler ..
Aman aman bulaşma bile
*our AC-130 in the air
Neden usta ? Bana ne önerirsin bu durumda ?
Oldukça kötü bir kamera, eski olması da cabası, yarın öbür gün bozulma riski çok yüksek.
Bütçen nedir?
*our AC-130 in the air
Ya vallahi ben hemen almayacağım biriktirmeye başlıyorum yani bu dönemlerde 1000 TL'ye yakın bir mevla biriktirebileceğimi düşünüyorum , 2.el almak istiyorum yani benim için hiç farketmez 1 veya 2.el olsun yani ..
meblayı biriktir ama, sen araştırma yapma.ben geldim para tamam de yardımcı oluruz en güzelinden
Yaş, milliyet yada özgeçmiş önemli değil; önemli olan söyleyecek bir şeyin olması.
^^KYKGM^^
Sağolasın kykgm usta , teşekkür tekrar 🙂
bu kameraya o para verilmez... alacaksan canon hv30 al olmadı bak hepa'nın canon hv20 'sini al üstüne kalan parayla rode video mic alırsın 🙂 ama sakın md10000 filan alma ya canon hv20 ya da hv 30...
evet nusreti dinle derim yada nusretin baktğı opturaya bakabilirsin 😀
Teşekkürler ustalarım 🙂
evet nusreti dinle derim yada nusretin baktğı opturaya bakabilirsin 😀
optura ellerinden öper abi :)=
Ben 550D yi öneriyorum. Çok ufak bir bütçe daha ekleyerek ikinci el bir 550D edinebilirsin.