Forum

PANASONİC HVX 200 NEREDEN TEMİNE DİLEBİLİR

23 Gönderi
8 Üyeler
0 Reactions
6,533 Görüntüleme
 code
(@code)
Gönderi: 0

Doğubank en son 5900 demişti hvx200'e ama ben uğramayalı baya oldu. Gerçi pek değişeceğini zannetmiyorum fiyatların. Muhtemelen en fazla 50-100 dolar asağı yukarı oynar. Tabii sormak lazım. Benim dvx'i aldığım yer bana imzalı 2 ay dükkan garantisi vermişti. Zaten bir sorun çıkarsa o dönemde çıkardı. Kamerayı açıp zaten inceleyebiliyorsun dükkanda. Ama aydınlar 2 sene garanti veriyorsa oradan alınabilir tabii ancak zannetmiyorum. Tabii orayada sormak lazım bir daha 🙂

Gönderildi : 14/01/2008 1:04 am
 Hepa
(@hepa)

Büyük bir risk bence, ben güvenemem açıkcası.Sen yine ucuz kurtulmuşsun kameran sağlam ve çalışıyor:)

*our AC-130 in the air

Gönderildi : 14/01/2008 1:09 am
(@anonymous)

arkadaşlar,
Panasonic HVX200 ün P2 kartları bildiğim, duyduğum kadarıyla 4000USD yanlış değildir herhalde ve gerçek HD için bu kartları kullanmak gerekiyor sanırım...

HD çekim için DVCPro HD kaydeden harici hardisk gibi bir donanım kullanıyor.(kart dışında)...yani aletin üzerinde öyle yazıyor en azından. tarif etmek gerekirse kameranın 4/2 si kadar büyüklükte ve kenara köşeye monte ediliyor.

bu ekipman nereden ve nasıl temin edilebilinir peki? fiyatı nedir? bilgisi olan arkadaşlar durumu aydınlatabilir mi acaba?

saygı ve sevgiler.

Gönderildi : 18/05/2008 3:38 am
 code
(@code)

arkadaşlar,
Panasonic HVX200 ün P2 kartları bildiğim, duyduğum kadarıyla 4000USD yanlış değildir herhalde ve gerçek HD için bu kartları kullanmak gerekiyor sanırım...

HD çekim için DVCPro HD kaydeden harici hardisk gibi bir donanım kullanıyor.(kart dışında)...yani aletin üzerinde öyle yazıyor en azından. tarif etmek gerekirse kameranın 4/2 si kadar büyüklükte ve kenara köşeye monte ediliyor.

bu ekipman nereden ve nasıl temin edilebilinir peki? fiyatı nedir? bilgisi olan arkadaşlar durumu aydınlatabilir mi acaba?

saygı ve sevgiler.

Aletin ismi fire store. Türkiye'de başarıda( www.basari.tv ) var, bir de ben yalçınlarda görmüştüm fiyatını falan sormuştum ama fiyatı unuttum şimdi. Başarıda kampanya vardı galiba hvx+fs100=5750 avro. Birde yurtdışı fiyatı için: http://www.bhphotovideo.com/c/product/475399-REG/Panasonic_FS100P_FS_100P_FireStore.html

Gönderildi : 18/05/2008 10:32 pm
(@marepictures)

bu kampanya gerçekten ilgi çekici.

bu arada Ali imzan için teşekkür ederim.

Gönderildi : 18/05/2008 10:51 pm
(@anonymous)

code cevaplamışsın çok teşekkürler, mail gelmeyince kimse yazmadı sandım... teşekkür geç oldu kusuruma bakma...
Sevgiler

Gönderildi : 17/06/2008 11:29 pm
(@anonymous)

http://www.basari.tv/ disk ve kamera kampanyası gerçektende harika.

Gönderildi : 17/06/2008 11:39 pm
(@ritimsol)
Gönderi: 6

merhaba ,

HVX200 kiralayabilecek arkadaşlar var mı?

Gönderildi : 14/08/2008 2:54 pm
Sayfa 2 / 2
Paylaş: