Arkadaşlar panasonic hvx 200 şu anda en iyi sinema tadi veren dijital kamera..ama zor bulunuyor deniyor.buradaki arkadaşlarada danıştım.onlarda bilqi verdiler saolsuınlar.Yalnız kamera için tekofaksa tel açtım getirmiyoruz dediler..nereden nasıl temine debilirz bu kamerayı ?
Aydınlar Fotoğraf daha 2 hafta önce vitrinde duruyordu.
*our AC-130 in the air
int sitelerinde yok..ama bide tel açacam bakalım varmıymıs
bu site işini görür mü
http://www.videohome.com.tr/asp/show_stock.asp?product=AG-HVX200E
Saolsın kardeş hemen bakıyorum.Şimdi Sağlam yer dimi
Aydınlar foto'da bugün sordum 6200$ dedi. Tabii ki spot. Doğubank'a göre de biraz pahalı.
Spot değil.
Aydınlar garantisini veriyor.
*our AC-130 in the air
Spot değil.
Aydınlar garantisini veriyor.
Hepa; Spot spot. adamın kendisi söyledi. Garanti falan yok anlıcan garantili olsa bu kadar ucuz olmaz zaten
Valla ben de alırken konuştum garanti veriyoruz dedi Aydınlar garantisi.
*our AC-130 in the air
Valla ben de alırken konuştum garanti veriyoruz dedi Aydınlar garantisi.
Veriyorlardır "1 aylık aydınlar foto garantisi" 🙂
Aslında bu elektronik eşyalardaki garanti konusunda çok dikkatli olmak lazım... bir çok garanti şekli mevcut...
1. Kapıdan çıkana kadar garanti;
Bu garanti şeklinde, cihaz mağazada/dükkanda denenir kurcalanır, eksiği flan varmı yokmu bakıldıktan sonra kafaya yatma durumunda alınır. Bu tip alımlarda arıza durumunda karşınızda muhattap bulamama gibi bir durum kaçınılmazdır. Önemle belirtmek isterim ki bu tip eşyalar genellikle ÇALINTIDIR.
2. "Bir ay içinde bişey olusa getir değiştirelim abi" teklinde verilen garanti;
Genelde uzak doğu menşeili, imitasyon ve x markanın hiç olmayan bir modelinde bu tip garantilerle karşılaşırsınız. Genelte bu tip ürünlerde ne hikmetse bu tiip ürünler ilk bir ayı sağlam geçirirler geçirmesine de sene-i devriyeyi deviremezler ne hikmetse. Zaten ithalat sırasında %10 kadar bi opsiyonu var bu arızalı malların... Yani ithalatçının zararı koca bir 0(sıfır). Ve bunun yanında maliyetlerin olduça düşük olmasından sebep, satılan malların yarısı dahi arızalı gelse yine de %200-300 lük bir kar sözkonusu... örnek vermek gerekirse; 30gb lık Omega_Works markalı bir flash belleğin buraya maliyeti 20$. Ben bu 100$ dan satsam peynir ekmek gibi gider.... Neyse fazla dağıldık 🙂
3. Bir yıl ithalatçı garantisi;
İşte bir nebze de olsa güvenilebilecek bir garanti şekli. Özellikle elektronik cihazların yurtdışındaki fiyatlarının bizleri ağlatacak düşük olduğu aşikar. İşte bu durumu kendi lehine, dolayısı ile nakite çevirmenin yolunu uyduran yurdumun girişimci insanlarının icadı. Önceki iki seçeneğe nazaran bu seçeneğin çekici olan kısmı ürünün orijinal olması. İthalatçının verdiği 1 senelik garantisinede ürün orijinal olduğundan dolayı sorun çıkmayacağından pek de gerek kalmıyor. 1/100 lik ihtimal sözkonusu... Ona da gerekli kolaylığı gösteriyorlar. Ama bu tarz satış yapan yerlerden alışveriş yaparken bir tanıdık uydurmanız menfaatinize olur. Zira hatırı sayılır şekilde indirim yaptırılabiliniyor ve garantide sıfır sorun oluyor.
4. 2-3-5 yıl distribütör garantisi
Aslında bu garanti şekli için söyleyecek pek bir söz yok. "5 yerine 10 veririm kafam rahat olsun" diyen adama göre, arıza durumunda yakında biyerlerde yetkili servisin kolaylıkla bulunabileceği bir garanti sistemi.
Tek noktaları sevmedim hiç... Benim için sadece üç nokta vardır... Çünkü tek nokta son'u, Üç nokta sonsuzluğu anlatır...
............
Yahu Emir gördük yazıyoruz ya ah şu yazıları bi okusan:)
*our AC-130 in the air
barış spotlardan soruyorum ben.6200 demişler sonra dogubankta daha ucuzdur demişler dimi 🙂
Doğubank'tan bu kamerayı almak intihar olur, Code yine belirtmiş ama ben gidip konuştuğumda 2 yıl garanti veriyorlardı.
*our AC-130 in the air