Forum

Nikon D5200 Aldım Yorum ve Önerilerinizi Bekliyorum

5 Gönderi
3 Üyeler
0 Reactions
2,023 Görüntüleme
(@sahadakiadam)
Gönderi: 8
Başlığı açan

Merhabalar ben de üniversiteye başlamam doğrultusunda bir kamera almak istedim. Nikon d5200 aldım. 1900 küsüre aldım.
Makina ile neler yaparak kendinimi geliştirebilirim, kullananlar var mı yorumlarınızı bekliyorum. Bu arada lensi standart 19-55 lens.

Gönderildi : 04/11/2015 12:34 am
(@gasteci)
Gönderi: 0

video çekmek için aldıysan yanlış almışsın kardeşim. nikonun full frameleri D700 D800 D4 gibi modelleri haricinde video çekiminde pek bir numarası yok. Aynı paraya ikinci el bi 60D alsaydın çok daha faydalı olurdu.

http://www.kromfilm.com
http://www.nazmi.info

Gönderildi : 04/11/2015 3:34 am
(@fulgura)
Gönderi: 0

Her ne kadar ideal bulmasak da bu forumdaki dslr başlığında anlatılanları okuyarak temel düzeyde video çekim becereileriizi geliştirebilirsiniz. Niyetiniz nedir bilemiyoruz. Yani düğün vb etkinlik mi var kafanızda yoksa sanatsal, sinematik şeyler mi? Bunlara göre sürekli okuyun burayı derim. Ama önce temel fotoğrafçılık becerilerinizi geliştirin.

Sinema hem bir hastalık hem de tedavisinin ortak adıdır.

Sorularınızı özel mesaj yerine forum üzerinden herkese açık sormanızı rica ediyorum.

Gönderildi : 04/11/2015 4:38 am
(@sahadakiadam)
Başlığı açan

video çekmek için aldıysan yanlış almışsın kardeşim. nikonun full frameleri D700 D800 D4 gibi modelleri haricinde video çekiminde pek bir numarası yok. Aynı paraya ikinci el bi 60D alsaydın çok daha faydalı olurdu.

Radyo tv sinema öğrencisiyim. O kadar mı kötü bir tercih oldu. 🙁

Gönderildi : 04/11/2015 6:29 pm
(@sahadakiadam)
Başlığı açan

Her ne kadar ideal bulmasak da bu forumdaki dslr başlığında anlatılanları okuyarak temel düzeyde video çekim becereileriizi geliştirebilirsiniz. Niyetiniz nedir bilemiyoruz. Yani düğün vb etkinlik mi var kafanızda yoksa sanatsal, sinematik şeyler mi? Bunlara göre sürekli okuyun burayı derim. Ama önce temel fotoğrafçılık becerilerinizi geliştirin.
Radyo tv sinema öğrecnsiyim. Bu doğrultuda bir şeyler yapacağım. Sizce bu kamera yeterli olur mu ?

Gönderildi : 04/11/2015 6:30 pm
Paylaş: