Forum

Kendimi Geliştirmek İçin Kamera Alacağım - 600 ytl Civarı

4 Gönderi
2 Üyeler
0 Reactions
1,874 Görüntüleme
(@megadeth)
Gönderi: 11
Başlığı açan

arkadaşlar öncelikle merhaba. lise öğrencisiyim okul öncesinden beri kamera ve videolara ilgim var sinemayla ilgileniyorum yakından... ufaktan montaj yapıp görüntüler yakalamaya çalışıyorum... şimdi 600 civarı bütçeye kamera alacağım bütçeyi zorlayamam başka harcalamarımda oldu çünkü... açıkçası çok kaliteli bir şeye gerek yok çünkü montaj olarak gelişmek ve çekimleri daha iyi yapmak amacıyla alıyorum... mini dv mi dvd mi memoryli bir kamera mı tercih etmem daha iyi olur? hangi noktalara dikkat etmeliyim?

yardım eden herkeze teşekkür ediyorum şimdiden..

Gönderildi : 10/02/2009 11:46 pm
(@mustafakenan)
Gönderi: 0

panasonic nvgs serisini tavsiye ederim..

ama son 1 yıldır pek takip etmiyorum belki yeni çıkan kameralar içinde daha mantıklı olanlar vardır.

Gönderildi : 11/02/2009 12:35 am
(@megadeth)
Başlığı açan

tavsiyen için teşekkür ederim bakacağım..

Gönderildi : 11/02/2009 2:52 pm
(@megadeth)
Başlığı açan

PANASONİC NV-GS200
3CCD Camera System: Yes Mini DV Format: Yes CCD: 1/6", 800K x 3CCD Leica Dicomar Lens: Yes Megapixel Still Picture Recording: 2.3 MEGA Quad-Density Pixel Distribution: Yes Hi-Definition Zoom: 10x Digital Zoom: 700x Soft-Skin Mode: Yes Macro Zooming: Yes Color LCD Monitor: 2.5" diag. Viewfinder: Color Mode Dial: Yes i.LINK (IEEE 1394 PC Interface): Yes DV Studio (USB Connection): Yes CARD LINK: Yes USB Port: Yes PhotoShot Built-in Digital Still Camera: Yes Image Size (Normal/Fine): 640 x 480 / 1760 x 1320 Compression Still Format: JPEG Simultaneous Motion/Still Record Mode: Yes RapidFire Consecutive Still Shots: Yes SD Memory Card Included: 8MB Progressive PhotoShot Mode: Yes (Card Only) Picture-in-Picture: Yes Web (camera): Yes Built-in SD Drive: Yes MagicPix Images (color recording in low light): Yes LCD AI: Yes LCD Light Panel: Yes Power LCD: Yes Quick Start: Yes MPEG4 Movie Recording: Yes Zoom Mic: Yes ArcSoft Software Suite (4 titles): Yes Manual Focus Ring: Yes IR Remote Control:

birde bu kamerayı ikinci el olarak alma ihtimalim var.. sizce ne yapmalıyım? ben miniDV istiyorum yada hdd hangisini tercih edeyim? birde marka olarak öneri bekliyorum...

Gönderildi : 11/02/2009 8:43 pm
Paylaş: