Selam romalılar,
Kardeşime doğum gününde canon 550d hediye etmek istiyorum.Sorunda burda başlıyor.pek uygun indirimli bir fiyat bulamadım.1500 filan veririm ama fazlası olmaz.İzmir civarı uygun fiyata satan yerler var mı?bu arada ikinci el düşünmüyorum ty.
Selam romalılar,
Kardeşime doğum gününde canon 550d hediye etmek istiyorum.Sorunda burda başlıyor.pek uygun indirimli bir fiyat bulamadım.1500 filan veririm ama fazlası olmaz.İzmir civarı uygun fiyata satan yerler var mı?bu arada ikinci el düşünmüyorum ty.
vatana kesin bak haftasonuna %25 indirim var.
Bu gün tavsiye edilen yerlerdeki fiyatlara baktım gönül dostları.
Çankaya'da (ki burdan hayatda elektr. alet almam) Gani Güleç iletişim diye bir yer var hertürlü lens ve body satıyor adam.18-55 mm Canon 550d 1400 tl.Fiyat niye düşük dediğimde biz direk getiriyoruz gibi bişeyler söyledi pek anlamadım.Adam zaten tam kurnaz esnaf tipli bir şey.Israrla garantisi olduğunu filan söylüyor.Pek güvenemedim açıkçası.
Montrö de ise canonunda websayfasında yetkili satış bayisi olarak gösterilen Egemen Elek. gittim.
Aynı cihaz 1.800tl.Adamlar zaten yetkili bayi garanti filan var hepsi.
Şimdi arada 400 lira bir fark var gerçi içimin rahat etmesi için fazla fazla veririm sorun değil.Ama 1.400 e satan adamın gerçekten sırrı ne? bu adamdan daha önce ürün alan filan var mı? saygılar efem.
belki spot olabilir ama bakın bende dün araçtırmıştım biraz ve fiyat bu elden alındığında daha ucuz olacaktır ve söylediğiniz fiyata geliyor. bu ürünü amerikadan getirenler var onların model ismi canon Rebel T2 Diye geçiyor. ona dikkat edilebilir. ama fiyat normal gibi duruyor. birde fiyatın yüksek olmasının sebebi eski alışları yüksek ise güncel alış fiyatına döre satamıyorlar o yüzden fiyat yüksek kalabilir.
http://www.sanalpazar.com/Canon-550d-+-18-55mm-Lens-+-4gb-Hafiza-Karti__isp4118165 " onclick="window.open(this.href);return false;
Bir de japon malımı dikkat edin. Taiwan ya da çin malı olanlar var onlar daha ucuz olabiliyor.
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-fotograf-kamera-dijital-fotograf-makinesi-canon-650d-18-55mm-is-sifir-kutu-erindigital-de-96314636/detay " onclick="window.open(this.href);return false;
bu ilanı satan kişiye ulaşırsan onlarda 550d var ben 4 ay önce aldım 1.650tl garantili faturalı ve kardeşimin yanlış kart sokumu ile oluşan bir arza için geri gönderdim 10gün içinde geldi hafta sonuda dahil - 1500spotlar var
Bu gün tavsiye edilen yerlerdeki fiyatlara baktım gönül dostları.
Çankaya'da (ki burdan hayatda elektr. alet almam) Gani Güleç iletişim diye bir yer var hertürlü lens ve body satıyor adam.18-55 mm Canon 550d 1400 tl.Fiyat niye düşük dediğimde biz direk getiriyoruz gibi bişeyler söyledi pek anlamadım.Adam zaten tam kurnaz esnaf tipli bir şey.Israrla garantisi olduğunu filan söylüyor.Pek güvenemedim açıkçası.
Montrö de ise canonunda websayfasında yetkili satış bayisi olarak gösterilen Egemen Elek. gittim.
Aynı cihaz 1.800tl.Adamlar zaten yetkili bayi garanti filan var hepsi.
Şimdi arada 400 lira bir fark var gerçi içimin rahat etmesi için fazla fazla veririm sorun değil.Ama 1.400 e satan adamın gerçekten sırrı ne? bu adamdan daha önce ürün alan filan var mı? saygılar efem.
gani güleç öyle dandik biryer değildir. izmirin güvenilen bir esnafıdır. ben de tripodumu ondan aldım kameralar hakkında yardımcı olur aksatmaz işini iyi yapar yani bence alabilirsin kameranı nette bi araştırma yap istersen gani güleçle ilgili gitti gidiyrda sahibindende de dükkan formatlı ürünleri var diye biliyorum.