Forum

ALSAK ALSAK 700 YTL YE NE ALSAK.

59 Gönderi
12 Üyeler
0 Reactions
21.6 K Görüntüleme
(@hassonya)
Gönderi: 0

abi nv-gs150 yok ama solda menüden mini dv digital kameralar başlığından model isimlerine tıklayarak istediklerine bakabilirsin 140 la 180 var 😀

http://www.panasonic.com.tr/liste.asp?mt=3&mc=10&sc=35

gs150 yi tr de ki sitelerde bulamazsın...yurtdışı bak.
çok detaylı incelemedim ama sanırım 140 ile aynı özellikler...

Gönderildi : 09/06/2006 1:49 pm
(@ispider)
Başlığı açan

arkadaşlar nv-gs75 in 20 ytl fazlasına nv-gs180 var bunumu alsam. ne farkı var acaba ?.. http://www.panasonic.com.tr/urun_detay.asp?proid=562

YETENEK,AZİM VE DENEYİM SENİ BAŞARIYA GÖTÜRÜR

Gönderildi : 09/06/2006 6:34 pm
(@dv-art)

gs150 ile gs 140, gs200 ile gs18o sadece amerika ve rusya pazari icin farkli kodlanmis ayni makineler, tek farklari pal-ntsc olmasi ve ingiltere icin uretilen modellerde dv in olmamasi.
eger alabiliyorsan tabii ki gs180 al, hatta paran varsa gs400 falanda alabilirsin.

Gönderildi : 10/06/2006 5:25 am
(@ispider)
Başlığı açan

Dv-Art hocam sağol cevabın için..o zaman gs180 olsun zaten fazla bi fiyat farkı yok.yanlız nv gs 400 aşar beni. 1-2 haftaya kadar alıyorum kamerayı hayırlısıyla. sınavın ardından hemen projeye start veriyorum, çok heyecanlıyım.:)

Gönderildi : 12/06/2006 6:57 pm
(@dv-art)

kolay gelsin 😉

Gönderildi : 12/06/2006 11:22 pm
(@selcukkuru)

bim bam bom çatlasın düşmanlar
benimde artık gs 180'im var

şükür kavuşturana...
daha tam olarak inceleme fırsatım olmadı. Bütün gün dışarıdaydım ve bazı sebeplerden doalyı ayrıntılı inceleyemedim. Ama ilk anda bir denem çekimi yaptım tabiki. Aile fertleri başta olmak üzere kısa bir çekim yaptım ve hayran kaldım!!!

çektiğim kısa görüntüyü bilgisayara atmak için USB kablosunu taktım ama kameradan "PC USB 2.0 'ı desteklemiyor" diye bir mesaj geldi. İlla firewire kartı almam gerekiyor galiba. Ama o olmadan da görüntü atılabildiğini sanıyordum.

bilgi: teknosa'dan 15 taksit 1099ytl olarak alındı

sizinle paylaşmak istedim...

teşekkürler...

...

"Söz gider, yazı kalır... Aha bunu da buraya yazıyorum..."

Gönderildi : 13/06/2006 2:08 am
(@dv-art)

gule gule kullan hayirli olsun 😉

eger anakart firmasindan son firmware i yaparsan buyuk ihtimalle sorun cozulur, anakartin eger usb 2.0 destekli ise ve sadece driver problemi ise buyuk ihtimalle bu yontemle cozersin.
yok eger anakart sadece eski usb yi destekliyorsa (eski anakartlar mesela) o zaman ya usb 2.0 yada firewire (yada combo) kart alman gerekecek.

Gönderildi : 14/06/2006 12:49 am
(@selcukkuru)

gule gule kullan hayirli olsun 😉

eger anakart firmasindan son firmware i yaparsan buyuk ihtimalle sorun cozulur, anakartin eger usb 2.0 destekli ise ve sadece driver problemi ise buyuk ihtimalle bu yontemle cozersin.
yok eger anakart sadece eski usb yi destekliyorsa (eski anakartlar mesela) o zaman ya usb 2.0 yada firewire (yada combo) kart alman gerekecek.

anakartımın USB 2.0 destekli olduğunu biliyorum. Anakartım ASUS a7n266-vm. Kendi sayfasında ve Türkiye sayfasında firmware olarak ve kendi versiyonuyla arattım, bulamadım. Yakında firewire kartı alacam zaten ama yinede USB'nin de olması iyi olurdu.

Teşekkürler...

...

Gönderildi : 14/06/2006 3:03 am
(@dv-art)

bios update dosyasi bulamadin mi?

Gönderildi : 14/06/2006 3:10 am
(@selcukkuru)

neyse ya USB'ye gerek kalmadı. Aldım bugün firewire kartı. Güzel güzelde aktardım.

kamera alacak olan arkadaşlara şunu söyliyeyim: gs 180'in karanlıkta çekimi pek iyi değil. Çokda kötü demiyorum ama gündüz çekimi kadar kaliteli değil. İyi bir ışıklandırma sistemi yada gibi bişeyleri olmalı. Tam randıman için diyorum. Onun dışında kullanımı ve kalitesi açısından memnun kaldım. Geriye kaldı Adobe Pre Pro 1.5'i öğrenmek. Birde 80GB'lik harddisk aldım. Onda ufak bir sorun çıktı. Onuda hallederiz.

Kadir abi derslere (1.5) ağırlık verirse daha iyi olacak.

teşekkürler...

...

Gönderildi : 15/06/2006 3:46 am
(@ispider)
Başlığı açan

selcukkuru kardeş inan çok sevindim.bende pazartesi
veriyorum siparişi.bu arada adobe premiere yi kadir abi nin sayesinde 1 günde öğrendim, eksik var ama şu an bir montaja kalkışsam beceririm..bu arada bende düşünüyorum bi hardisk almayı.. ama pc de yaklaşık 120 gb boş yer var buda yeter heralde, yetmezse 80gb lik bişey alacam bende..neyse güle güle kullan.başarılı projeler gerçekleştirmen dileğiyle.... 🙂

Gönderildi : 16/06/2006 5:04 pm
(@selcukkuru)

selcukkuru kardeş inan çok sevindim.bende pazartesi
veriyorum siparişi.bu arada adobe premiere yi kadir abi nin sayesinde 1 günde öğrendim, eksik var ama şu an bir montaja kalkışsam beceririm..bu arada bende düşünüyorum bi hardisk almayı.. ama pc de yaklaşık 120 gb boş yer var buda yeter heralde, yetmezse 80gb lik bişey alacam bende..neyse güle güle kullan.başarılı projeler gerçekleştirmen dileğiyle.... 🙂

eyvallah... Sanada şimdiden hayırlı olsun. Durduk durduk turnayı gözünden vurduk. GS 180 iyi kamera gerçekten. Senin dizi çalışmanıda çok merak ediyorum. Hemen başlarsın projeye artık...

Teşekkürler...

...

Gönderildi : 16/06/2006 8:08 pm
(@anonymous)

ben çok geride kaldım konulardan ama 1 nisan 2006 günü 500 ytl ye sırkeciden 2 yıl garantılı jvc GR-D 240E aldım.mikrofon girişi var ve alan derinliği yapabilior(ya da ben fotografcılık okudugumdan bılıorum). çok memnunun ve her gece yatarken iyi geceler aşkım diye opuyorum..sorunlu oldugumu dusunuorum ama kameramla cok mutluyum:)

Gönderildi : 29/07/2006 9:59 pm
(@caretta-caretta)
Gönderi: 63

Kameranla mutluluklar dilerim sana 😀 Özelliklerini yazabilir misin sana zahmet?Doğubank dan mı aldın?

Ubi bene ibi patria-Nerede mutluysan vatan oradır

Gönderildi : 04/08/2006 4:48 pm
Sayfa 4 / 4
Paylaş: