Forum

1500 YTL: En iyi kamera?

10 Gönderi
7 Üyeler
0 Reactions
4,287 Görüntüleme
 ACR
(@acr)
Gönderi: 0
Başlığı açan

arkadaşlar sizce 1500 ytlye alınabilecek kısafilmcinin işine en çok yarayabilecek kamera hangisidr.

yani bi kısafilmci var elindede 1500 ytl var ve tabi kamera almak istiyo. bu kısafilmci bu 1500 ytlye işine en çok yarayacak hangi kamerayı almalıdır?

SÖZ UÇAR YAZI KALIR!

Gönderildi : 30/05/2006 2:56 pm
(@bulentkalkan)
Gönderi: 83

Valla soru zor degil. 1000 YTL'ye alinabilecek en dogru sey panasonic nv-gs serisi 3CCD bir kamera olabilir. iyi bir pazarlikla yedek batarya da alabilirsen tadindan yenmez. Ha bir de Tripod....

Ya da bir kac ay daha para biriktirip daha iyi birseyler alinabilir. Ne biliyim valla secenekler cok. Ama hemen alicam gaza geldim diyosan nv-gs serisi iyidir diyorum ben.

Gönderildi : 30/05/2006 5:10 pm
(@dv-art)

kesinlikle katiliyorum,
ama eger biraz daha sabreder ve 1500 gibi bir paraya cikarsan spottan daha pro birseyde alirsin.

yoksa su anki parana en iyi tavsiye:
eger garantili istiyorsan panasonic gs75
eger spot dersen gs150

Gönderildi : 31/05/2006 5:28 am
 ACR
(@acr)
Başlığı açan

arkadaşlar sizce 1500 ytlye alınabilecek kısafilmcinin işine en çok yarayabilecek kamera hangisidr.

yani bi kısafilmci var elindede 1500ytl var ve tabi kamera almak istiyo. bu kısafilmci bu 1500 ytlye işine en çok yarayacak hangi kamerayı almalıdır?

arkadaşlar ben AYVALIK denen ufacık yerde yaşıyorum 😕 (üzülsemmi sevinsenmi bilemedim) neyse işte burda panasonic yook. daha doğrusu video kamera satan 2 3 yer var ordada panasoniz yok sony çoğu

SONY DCR-HC39E buldum nasıldır sizce acaba fiyatı 1.450 ytl falan.

SÖZ UÇAR YAZI KALIR!

Gönderildi : 14/06/2006 3:51 pm
(@dv-art)

iyi guzelde ortacagda yasamiyorsundur herhalde? her saat basi kalkan otobuslerle gunu birlik istanbula gidip gelmek bile tas catlasa 70ytl ye malolur.hadi kendin gelemedin bir tanidigin veya akrabanda olabilir.
hicbiri olmadi hepsiburada.com gibi yurtici satis yapan siteler var.
su anda kampanyada oldugu icin gs180 bile 1200 ytl gibi bir fiyat satiliyor.

yani avyalikta oturuyorsun diye hayatinin butun ihtiyaclarini ayvaliktan karsilaman gerekmiyor degilmi?

Gönderildi : 16/06/2006 4:26 am
 ACR
(@acr)
Başlığı açan

iyi guzelde ortacagda yasamiyorsundur herhalde? her saat basi kalkan otobuslerle gunu birlik istanbula gidip gelmek bile tas catlasa 70ytl ye malolur.hadi kendin gelemedin bir tanidigin veya akrabanda olabilir.
hicbiri olmadi hepsiburada.com gibi yurtici satis yapan siteler var.
su anda kampanyada oldugu icin gs180 bile 1200 ytl gibi bir fiyat satiliyor.

yani avyalikta oturuyorsun diye hayatinin butun ihtiyaclarini ayvaliktan karsilaman gerekmiyor degilmi?

dv-art peşin param yok taksitle almayı planlıyordum. ayrıca kredi kartımda yok. o yüzden tanıdıklardan almak zorundayım ben. yani ayvalıktan alıcam, yapabileceğim bir şey yok.

tekrar soruyorum garantili sony alsam nasıl olur 1500 ytl civarı? sony önerebilecek arkadaşlar varmı?

Bir de bi sonyde GELİŞMİŞ HAC CCD diye bir şey gördüm. bu nedir sanırım tek CCD ama HAC yazısını anlayamadım?
HAD CCD de olabilir emin değilim.

yükselte yükselte SONY DCRHC96E yükselttim markayı en son bunu alabilirim bunu kullanan arkadaşlar bilen arkadaşlar fikirleini yazarsa sevinirim.

SÖZ UÇAR YAZI KALIR!

Gönderildi : 16/06/2006 6:34 pm
(@vc_streetball)
Gönderi: 7

Bence DCR-HC96E 'yi al.
Amatör sınıfı için en iyi miniDV kamera. 1/3" sensör boyutuyla az ışıklı ortamlarda da yüksek performans sağlar.
Ben de almayı düşünüyorum...

Ayrıntılı bilgi
http://www.sony.com.tr/view/ShowProduct.action?product=DCR-HC96E&site=odw_tr_TR&pageType=TechnicalSpecs&category=CAM+MiniDV

Keep the Earth clean, it's not Ur-anus!

Gönderildi : 05/10/2006 4:14 am
(@furkangungor)
Gönderi: 20

şöyle bişey önersem biraz daha para ekleyip 350 ytl civarı panasonic md-10000 alınabilir ve çok memnun kalınır...

Gönderildi : 05/10/2006 4:29 am
(@directed_by)
Gönderi: 9

Furkangungor arkadaşımız kızacak beLki ama . Panasonic in md serisini hiç tavsiye etmem .. Çalıştığım tv de haberci arkadaşlarım bi ara kullandılar .. 2 aydan bozuLdu kafası gitti ...

Yinede sen bilirsin bi araştır ..
Tabi onların kullanhış şekLide bunu değiştirebilir ..

SineMa Bir TuTKuDuR ..! aĞLaRSanıZ , ağLarSaNız ..!

Gönderildi : 21/11/2006 1:16 am
(@anonymous)

arkadaşlar yeni başlık açmak istemedim yedek batarya sözü geçince bi yazim istedim panasonic nv gs serilerinin bataryalarını nerden bulabiliriz
cvp lar için şimdiden tşkler.!

Gönderildi : 24/11/2006 4:26 pm
Paylaş: