Forum

Atatürk Büstü 3B

1 Gönderi
1 Üyeler
0 Reactions
2,629 Görüntüleme
(@pozitif)
Gönderi: 2
Başlığı açan
 

Merhaba arkadaşlar,

3 boyutlu animasyonlarda eğer Atatürk büstü ihtiyacınız olursa bana ulaşmanız yeterli. Bir yere indirme butonu koyabilirim diyen bir arkadaş varsa ona modeli atabilirim. Benimle hiç muhattap olmadan direk modele ulaşabilirsiniz. İnternet dünyasında pek becerikli olmadığım için o tarz siteleri araştırmak istemedim, anlayışınıza sığınırım. Birazcıkta yoğunluk var tabi... Umarım işinize yarar.

Burada nasıl gözüktüğüne dair bir görsel var. Modeli sadece obj olarak atmak var kafamda ama isteyen olursa mermer kaplamasınıda beraberinde gönderebilirim.
https://vimeo.com/169615007

Not: Modelleme bana ait değildir. Taratılmış bir modeldir. İnternette http://www.thingiverse.com/thing:1124781 bu linkte denk geldim. Ardından buradan yola çıkarak polygon sayısını düşürdüm, topology'sini düzene soktum. İşini göreceğini düşünen herkesle paylaşıma açıktır. Kolay gelsin 🙂

 
Gönderildi : 07/06/2016 12:55 am
Paylaş: