Forum

1000 Feetten Türkiy...

1000 Feetten Türkiye Fotoğrafları

19 Gönderi
7 Üyeler
0 Reactions
5,985 Görüntüleme
(@verbal_kint)
Gönderi: 0

çok etkileyici fotoğraflar mevcut.
Paylaşım için teşekkür ederim.

http://www.camurfilms.com" onclick="window.open(this.href);return false;

Gönderildi : 22/01/2008 3:57 am
(@aldebaran)
Başlığı açan

rica ederim...geç paylaşıldı aslında ama ilgi görmesi sevindirdi beni...eğer imkan olursa bu yıl cengiz kayacılar (niğde gelişim) ve yıldırım güngör (atlas) ile benzer bir çalışmamız olacak. onları da buradan paylaşırım...bu arada alp alper'in bu albüm de güncelleniyor yenileri gelecek...

hiçbir iyilik cezasız kalmaz...

Gönderildi : 22/01/2008 4:16 am
(@selcukkuru)

code ve adem0666 ikinizide teşekkürler ilginiz için..

aslında zamanında panoramiğe kafayı takmam ve bunu sitede dillendirmem birazda bir sinema forumu olan sitede yine görsel bir sanat olan fotoğrafında yer almasını istemiş olmamdı. ama bir yandan da birebir olmasa da fotokritik tarzı bir siteye dönüşmesini istemediğim için çok da üzerinde durmadım ben. ama tabi uçak, su altı, dağ gibi ekstrem yerlerde çekilen fotoğrafları görmek ve bilgi almak isterim. Çok güzel olur.

"Söz gider, yazı kalır... Aha bunu da buraya yazıyorum..."

Gönderildi : 23/01/2008 12:26 am
(@aldebaran)
Başlığı açan

Aladağlar, Demirkazık zirvesi (3756 metre. Türkiye'nin tırmanması en zor dağı, en heybetli dağı da diyorum ben, sabahları başı hep dumanlıydı böyle, hızlandırma çekimleri sırasında çekilmiş bi karedir...)

Aladağlara gün batarken kalker yüzeyleri kırmızı renk alıyor diye Aladağlar deniyor.

Ve Aladağlar'ın Erciyes Dağı zirveden (3919 m) çekilmiş görüntüsü yaklaşık 50 km uzunluğundaki dağın tamamı görünüyor fotoğrafa göre sağ tarafındaki (batı) sivri dağ Demirkazık Dağı.

Fotoğrafların hepsi pozitif filmdir...Minolta maxxum 7000 fotoğraf makinesine takılmış olan polarize filtreli 70-300 mm tele-makro objektifle çekildi.

hiçbir iyilik cezasız kalmaz...

Gönderildi : 23/01/2008 2:02 am
Sayfa 2 / 2
Paylaş: