Atlas'ın mı bu?
Atlas Dergisi'nin yani...
Onların var da böyle çalışmaları...
Sanırım senin bu çalışmalar.
Şimdi farkettim adresi...
Vallaha tebrikler çoğu oldukça iyi...
Polatlı, Halfeti'nin sol kısmı, Atatürk Barajı, Tuz Gölü-Flamingolar, Gediz Nehri, Kemerburgaz, Sürmela Manastırı, Balık Çiftlikleri, Ağrı, Ayasofya, Ölüdeniz...
Bunlar benim en beğendiklerim...
Hayır Kezzap. Atlas'ta Hakan Öge çekiyor bu fotoğrafları. Bu fotoğraflar Alp Alper'in kendisi Hakan Öge'nin Atlas'ta yaptığı çalışmalara benzer çalışmaları National Geographic için yapıyor.
hiçbir iyilik cezasız kalmaz...
çok güzel fotoğraflar var.
bunların bazılarını geçen sene dersanedeki rehberlik hocamız bize göstermişti (senenin sonu-gevşek dönem).sanırım aynı fotolardı.keşke geçen yıl bunları görebilseydim.çünkü adam "bilin bakalım burası neresi" diye ilk defa gördüğümüz yerleri soruyordu.belki aklımda kalan bir iki yeri bilirdim ve havam olurdu sınıfta 😀 😀 😀
...murat...
Sanırım senin bu çalışmalar.
Şimdi farkettim adresi...
keşke böyle çekebilsem... ama 3700 metrenin üstünden 5100 metreye kadar yüksekliklerde çekilmiş bu tarz çalışmalarım var, bunlar uçaktan çekilmiş benimkiler dağcılık faaliyetleri sırasında çekildi.
selcuk tarifeli uçakta mı çektin yoksa kendi uçağın mı 😀 😀 çok güzeller, özellikle ortadaki çok iyi ama sanki pilota "abi biraz açı yapsak şöyle 45 derece falan manzara çok iyi de" demişsin gibi. ben de bir defasında otobüsü durdurmuştum gün batımı çekmek için de, o yüzden olabilir 😀 😀
😀 taibiki tarifeli uçak.
bırakın pilota ricada bulunmayı boştaki cam kenarı koltuk için yaşlı bir teyzeyle sinir harbine girmiştim 🙂 ama hayatımda ilk defa uçağa bindiğim için teyze falan dinlemedim ve ben kazandım.bi daha da fırsatım olmadı zaten..
uçağın camları çok kirliydi o yüzden biraz netlemede sorun yaşadım.
canon 400 d - 70-300 mm lens ve sıfır tecrübe (uçaktan ilk defa çekiyordum) ile çekildi 🙂
beğenmenize sevindim..
"Söz gider, yazı kalır... Aha bunu da buraya yazıyorum..."
Kuşlar Kanatlı Uygarlık'ta (Le Peuble Migrateur) bunlara benzer inanılmaz görüntüler var. Türkiye'de de DOĞABEL'in çok iyi çalışmaları oldu. Stabilizasyon sorunları vardı ama düzelttiler.
selçuk senin çektiklerin de çok güzel abi.
özellikle ortadaki kartpostal gibi 🙂
...murat...
selçuk senin çektiklerin de çok güzel abi.
özellikle ortadaki kartpostal gibi 🙂
saol murat
beğenmene sevindim:)
"Söz gider, yazı kalır... Aha bunu da buraya yazıyorum..."
Selçuk; resimler çok hoş gerçekten. Hep böyle resimler çekmek istedim ama pek sık uçağa binemiyor insan. 🙂
Aldebaran; kitabı duymuştum daha önce ama resimler gerçekten harikaymış.
gerçekten çok iyiler code...5 buçuk yıllık çalışma ürünü bu fotoğraflar...aramızda da fotoğrafçılar var... kendileri hobi olarak yapıyorum diyebilirler ama selçuk bir ara panoramik foto olayına kafayı takmıştı, özgür de iyi çekiyor biliyorum, kadir keza öyle, eminim kendini saklayanlar da vardır... aslında iyi olan olmayan arkadaşlar fotoğraf konusunda da biraz paylaşımda bulunabilir, illa uçmak şart değil ama havada inanılmaz doku fotoğrafları çıkabiliyor. mesela bu fotoğraflardaki pazar ve urfa fotoğrafları süper, dalyan zaten hep güzeldir özel bir yaratıcılık gerektirmez, onun dışında büyük ağrı ve küçük ağrı çok iyi...
Gerçekten çok etkileyici fotoğraflar. Selçuk senin fotoğraflarında çok güzel, ellerinde, makinende dert görmesin 🙂
Binicem fıstığın üstüne, vurucam kırbacı vurucam kırbacı...