Forum

Sony a6300 mü Canon...

Sony a6300 mü Canon 6d mi?

19 Gönderi
3 Üyeler
0 Reactions
5,681 Görüntüleme
(@yasinilcebay)
Gönderi: 27

ben sigma 30mm test ettim. af hızı konusunda hiç sıkıntı yok. benim için tek problem optik stabilizasyon olmayışı. her zaman gimbal olmayacak yanımızda. elde çekimlerde sıkıntı olabilir diye tereddüt ediyorum.
birde manuel focus sistemi lineer değil. alışmanız zaman alabilir.

Düşük ışığa örnek olarak bu videoyu ekledim.
Sony A6300 cine4 profile, Sigma 8mm f3.5,iso 6400-12800, shutter 1/30
https://vimeo.com/190097438

Hocam video faydalı oldu gerçetek güzel bir lens bende akşamdn beri araştırıyorum her konuda sonyden üstün. Fakat af hızı yeterli olur mu kimisi sony daha hızlı diyor kimisi sigma ben gimbalda kullanacağımdan af hızı çok önemli bu konuda bir fikriniz olur mu?

Gönderildi : 10/05/2017 7:08 pm
(@vlkanersin)
Gönderi: 0
Başlığı açan

@yasinilcebay evet optik stabilizasyonda yok haklsınız. Lineer olmayan focus istemi nedir onu anlamış değilim. Sanırım benim için sony 35 biraz daha öne çıkıyor.

Gönderildi : 10/05/2017 7:21 pm
(@yasinilcebay)
Gönderi: 27

şöyle ki focus halkasını çevirme hızınıza göre farklı tepkilerle netleme yapıyor.
buradaki videoda örnek var.
resim kalitesinde sony35 ile arasında çok büyük fark yok. riske atmamak için sony35 mantıklı görünüyor.

@yasinilcebay evet optik stabilizasyonda yok haklsınız. Lineer olmayan focus istemi nedir onu anlamış değilim. Sanırım benim için sony 35 biraz daha öne çıkıyor.

Gönderildi : 11/05/2017 12:46 pm
(@vlkanersin)
Gönderi: 0
Başlığı açan

şöyle ki focus halkasını çevirme hızınıza göre farklı tepkilerle netleme yapıyor.
buradaki videoda örnek var.
resim kalitesinde sony35 ile arasında çok büyük fark yok. riske atmamak için sony35 mantıklı görünüyor.

Yasin hocam yardımın için çok teşekkürler. İyi forumlar.

Gönderildi : 12/05/2017 2:49 pm
Sayfa 2 / 2
Paylaş: