Artık tüm dertleriniz sona erdi. Nesnel çekimlerden sıkılmadınız mı? Size dayatılan objektivizmden artık gına gelmedi mi? Daha ne kadar Ayn Rand'çılık oynayacaksınız? Daha ne kadar gerçeği size sunulduğu gibi algılayacaksınız? (son iki cümle birbirinden bağımsızdır, Ayn Rand'ın objektivizminin gerçeği ile genel olarak sunulan gerçeklik arasında kalın bir çizgi vardır)
Ama artık hepsi bitti. Mordevrim fotoğrafçılık sizler için 28-200 mm Subjektiflerini geliştirdi.
Bu subjektifle daha öznel daha yaratıcı çekimler sizi bekliyor. Daha gerçeküstü çekimler, sundance fotoğrafçılık yarışmasında adınızı duyurmak sizi bekliyor.
Dünyaca ünlü bir fotoğrafçı olmak istemez misiniz?
O zaman bu subjektif tam size göre. Fiyatı mı? Şimdi ararsanız sadece 699 $. Hemen sipariş edin mahallemizin en sanatçı insanı Osman Abi'nin şişe dibi gözlüklerinden feyz alıp geliştirdiğimiz 6.5'a 7 lensler hediyemiz olsun.
Yapmayın. Aynı Big Bang'in çocuklarıyız hepimiz...
oh be abi ben de bunu bekliyordum.
3-500 mm yapmayı düşünüyormusun
*our AC-130 in the air
bunu alsak kameramın pil yerine takabiliyormuyum? birde daha ucuza bulabileceğim yada internetten indirebileceğim bir yer yokmu? rapid linki falan
oh be abi ben de bunu bekliyordum.
3-500 mm yapmayı düşünüyormusun
Kadir Köymen'e mesaj çektim, yardım ederim 1-1453 mm bile yaparız dedi. Daha önce bir de projeksiyon ampülü talebinde bulunmuştum, şu adaptör işi bitsin hepsini yapıcaz merak etme sen dedi.
bunu alsak kameramın pil yerine takabiliyormuyum? birde daha ucuza bulabileceğim yada internetten indirebileceğim bir yer yokmu? rapid linki falan
Ah şu cehalet. Bu aletler sayesinde makinen pilsiz de çalışabilecek. Subjektiflerimiz güneş enerjisini benzin enerjisine çeviriyor. Yine şirketimizce satılan jeneratörlerden alırsanız bu benzin enerjisini elektrik enerjisine çeviriyorsunuz. Bu elektirk enerjisini düşük volta düşürmek içinse yine şirketimizce satılan volt düşürücü alabilirsiniz. Bu sayede fotoğraflarınızı hiç enerji masrafı yapmadan sonsuza kadar çekebilirsiniz. Jeneratör ve volt düşürücü sadece 3899 $.
Aparatı rapidden indiremezsiniz. Akıl var fikir var. Kaç yaşındasınız kuzum siz.
o zaman bunu alan dangalaktır 75000 dolara üstüne enerji üretebilen var. o varken buna 4 bin dolar gibi ciddi bir parayı vermek bence kerizliktir. salaklıktır. ve dahası... ayrıca bir sitede sizinkinin aynısını buldum kayseride yapmışlar 300 dolara satıyorlardı ama türk malı diye güvenemedim. ayrıca benim kameramın objektifi yok kırdım mikrofonda takmak istemiyorum ama sesler yüzüklerin efendisindeki gibi çıksın istiyorum. diyelim bir hıyarlık ettim sizden aldım. sorun düzelirmi. o zaman sinemadaki gibi filmler çekebilecekmiyim. bu kadar para harcadıktan sonra oyuncu bulmam gerekicekmi? yoksa makine herşeyi hallediyormu yok halletmiyorsa ne anlamı varki bu kadar para harcamanın.... çok aptalca...
Diyorum abi anlamıyorsunuz kkymn.exe diye bir program var senaryoyu sürükleyip üstüne bırakıyorsunuz .avi çıktı film veriyor.Keyifle izliyorsunuz.Kırek isteyen özele gelsin.
*our AC-130 in the air
o zaman bunu alan dangalaktır 75000 dolara üstüne enerji üretebilen var. o varken buna 4 bin dolar gibi ciddi bir parayı vermek bence kerizliktir. salaklıktır. ve dahası... ayrıca bir sitede sizinkinin aynısını buldum kayseride yapmışlar 300 dolara satıyorlardı ama türk malı diye güvenemedim. ayrıca benim kameramın objektifi yok kırdım mikrofonda takmak istemiyorum ama sesler yüzüklerin efendisindeki gibi çıksın istiyorum. diyelim bir hıyarlık ettim sizden aldım. sorun düzelirmi. o zaman sinemadaki gibi filmler çekebilecekmiyim. bu kadar para harcadıktan sonra oyuncu bulmam gerekicekmi? yoksa makine herşeyi hallediyormu yok halletmiyorsa ne anlamı varki bu kadar para harcamanın.... çok aptalca...
Ahh, ahh. Sanırım size öncelikle kamera ile fotoğraf makinesi arasındaki farkı anlatmak gerekiyor. Kamera görüntüsü bir fotoğraflar bütünüdür. Görüntünün 1 saniyesinde tam tamına 7 tane fotoğraf vardır (windows movie maker diye manyak bir program var, oraya çektiğiniz 7 fotoğrafı arka arkaya koyun ve ne olacağını görün. Şaşırdınız di mi? İşte bu sinemadır). Bu fotoğrafların her birine friend denir (Arka arkaya geldikleri için sanırım ingilizler "bunlar arkadaş gibi, bunlara biz arkadaş diyelim" demişler olabilirler. Etimolojisini tam da bilmiyorum).
Fotoğraf makinesiyle film çekebilirsiniz elbette. Ama zor olur. Günümüz pc lerinde "web cam" denilen bir teknoloji var, oldukça sağlam ve görüntü kalitesi 35 mm ile yarışan bir teknolojidir. Size onu tavsiye ederim. Kurgu içinse elbette daha biraz önce adından söz ettiğim manyak program "windows movie maker" size yetip de artacaktır.
Benim size satmaya çalıştığım aparat sizi bir Saudek yapmayabilir ama Nuri Bilge olma ihtimaliniz oldukça yüksektir. Kamera ve fotoğraf makinesi arasında farkı anlamış olduğunuzu varsayarak oyuncu bulma ve film çekme üzerine yazdıklarınızı cevaplanmış sayıp, görmezden geliyorum.
Diyorum abi anlamıyorsunuz kkymn.exe diye bir program var senaryoyu sürükleyip üstüne bırakıyorsunuz .avi çıktı film veriyor.Keyifle izliyorsunuz.Kırek isteyen özele gelsin.
O eski bir programdır. Benim 8.999 $ "hemen al" seçeneğiyle sattığım mordevrim.exe, film fikriniz henüz bir fikirken onu önce bir konuya, ardından sinopsis, tretman ve senaryoya çeviriyor. Bu programın yanına eklenen kordevrim.exe yi ("beraber al" seçeneğiyle 12,876 $) de kullanırsanız senaryonuz 91 dakikalık uzun metraja çeviriliyor.
Eğer kısa bir senaryo yazdıysanız program onu yine 91 dakikaya uzatıp sanatsal ve durağan avrupa filmi, uzun bir senaryo yazarsanız yine 91 dakikaya kısaltıp hızlı kurgulu amerikan filmi yapıyor.
Takipte kalın.
hah rapid'e düşmüş senin program, buldum da indirdim hemen ama bu program nasıl kullanıyor bi ders hazırlarsanız lütfen ben yeni üyeyim 2 mesajım var ama 99 senesinden beri takip ediyorum siteyi.
*our AC-130 in the air