Forum

[Sabit] Canon EOS 450D

94 Gönderi
9 Üyeler
0 Reactions
25.5 K Görüntüleme
(@enjeksiyon)
Gönderi: 0

🙂

şimdi daha çok seviyorum seni hayat, hadi...

Gönderildi : 02/08/2008 1:42 am
 Hepa
(@hepa)

Bende de 38-380 Kodak var.Böyle DSLR kmren varsa söyles,n.

Yani!

*our AC-130 in the air

Gönderildi : 02/08/2008 6:32 am
(@enjeksiyon)

canon 40d için biriktirdiğim para bu seferde okul kayıt masraflarına gitti..gene alamadım..herseferinde bişiy çıkıyo..senelerdir DSLR makine için bekleyip compact makine almıyorum..artık krize giricem..bişeye lazım oluyo ondan bundan kıçıkırık makinelerini istiyorum bin tane nazla veriyolar yada vermiyolar...38 tane compact makine almıştım şimdiye kadar içimdeki DSLR açlığı olmasa..bu bir açgözlülükmüdür..o salak makinelere para vermek istemiyom..nerden baksan 300-400 biraz daha iyi biraz daha iyi derken fiyat yükseliyo...her geçen gün fotografsız geçiyor..bir fotograf tutkunu olarak ne kadar zor bişey bu..off offff

Gönderildi : 05/08/2008 4:22 pm
(@enjeksiyon)

şu beyaz noktalı kameramı düzelteceğine söz verip sadace başka arızalarını yapıp benden bi dünya para aldıktan sonrada bundan pişmanlık duyarak canon 40 d yi alış fiyatına verecek olan tamircide bekliyor beni..bişey değil adam unutacak yüzümü:) kaç paradır bu meretin geliş fiyatı acaba ikinci bi kazık yemiyeyim...en son doğubankta 1140$ dı body fiyatı o tamirci adamda aynı mantıkla satacak hayyamda dükkanı var...geliş fiyatını nası öğreniriz....var mı fikri olan..vermez bence geliş fiyatına..duvarında kuranı kerim yazıları falan var ama..bilmiyom artık iyi bi adamada benziyodu...

Gönderildi : 05/08/2008 4:27 pm
(@aliyalcin87)
Başlığı açan

www.bhphotovideo.com
bu siteye gir, söylediğin modeli bul. fiyatından -50$ yap. işte o fiyat o adamın geliş fiyatı.
bence ona geliş fiyatı body 880-930$ arasındadır.

Herkes iyi bir yönetmen olamaz fakat heryerden iyi bir yönetmen çıkabilir.

Gönderildi : 05/08/2008 5:16 pm
 Hepa
(@hepa)

Mikro fotoğraf
1070 dolar
40d body

*our AC-130 in the air

Gönderildi : 05/08/2008 7:53 pm
(@enjeksiyon)

"Selamlar.

Ben ilk makinami mikrodan aldim , ve inanin pisman oldum aldigima alacagima 2 haftam makinadaki sorunlar yuzunden degistirmek ile cabalayarak gecti. neyseki iade ettim parami kurtardim , daha sonra Babatas ticarete gittim almak istedigim makina kendilerinde yoktu beni Sener bey Klas Foto markete goturdu ordan aldik , bu davranisi cok hosuma gitti sener beyin , amaci para kazanmak olsa bile ayagina gelen bir musteriye yardimci oldu istedigini ve sorununu halletti, bu vesile ile Metin Verimli ile de tanismis olduk , ayrica mikrodan aldigim fiyattan daha ucuza aldim makinami suan kafam rahat ne zaman yolum dusse oraya Sener bey ve metin beye ugramadan gecmiyorum, ben hem bir makina hemde iyi iki firma ile alisveris yapma imkanina sahip oldum.

Saygilar
"

demiş birisi fotokritikte? hayyamdamı bu kişi

Gönderildi : 05/08/2008 8:08 pm
 Hepa
(@hepa)

Alla alla epey bi yorum okudum herkes memnun zaten diyorlar ki, 1 haftada çıkan sorunlarda birebir değişim yapıyorlar.

Babataş zaten Hayyam'ın hemen içinde, Canon'un üvey oğlu diye tanınıyor.ikinci elini o satıyor ve epey güvenilir bir firma ama tabi fiyatları biraz farklı ve yüksek.Tabi nakitte pazarlığa bakıyor.Onu bi deneyin.Ben Erkayalar'dan sonra Babataş ve Mikro'ya uğrayacağım.Babataş 1070 gibi bi fiyatta verirse tabi orada alırım.1150 e kadar limitim olabilir..

*our AC-130 in the air

Gönderildi : 05/08/2008 8:18 pm
 Düd
(@dud)

Şöyle bi şey var, hiçbir fikrim yok fiyatı uygun mudur falan.
http://www.gittigidiyor.com/main/urun.php?id=11640145

Bildiğim kadarının, anlatabildiğim kadarı.. Eylem Planı.
Ömrünüzde duymadığınız bir sporla ilgili Türkiye'de ve dünyada neler yaşanıyor diye meraktan çatlıyorsanız Laff Ultimate'a beklerim.

Gönderildi : 08/08/2008 5:20 am
(@aliyalcin87)
Başlığı açan

teknosada bile sıfırı 1399, biraz zor satar o fiyata, garantisinden falan da bahsetmemiş.

Herkes iyi bir yönetmen olamaz fakat heryerden iyi bir yönetmen çıkabilir.

Gönderildi : 08/08/2008 10:34 am
 Hepa
(@hepa)

Garantiden bahsetmemiş 2.el ama temiz diyor.Garantisi vardır sanıyorum bu fiyata veriyorsa.Ama yani para ihtiyacı olduğu için uçuk rakamlara satıyor.Sıfır araba alıp 10 km gidip satmaya kalksanız bile ikinci ele girip değeri ne kadar düşüyor yani.

*our AC-130 in the air

Gönderildi : 08/08/2008 1:47 pm
(@nihilprophet)

bir sorum olacak fotoğrafa yeni başladım ve birkaç ayda araştırdığım kadar biliyorum fotoğrafçılığı, eski olsa da nikon d70s e aşık olmuştum ama bulamadım temiz 2. el, sonra d80 e niyetlendim http://www.fotomundus24.de/shop/nikon-geh%C3%83%E2%82%ACuse-sigma-18200mm-macro-p-5377.html sonra diğer seçenekleri araştırdım eos 450d buldum bir tane http://www.fotomundus24.de/shop/canon-450d-1855-canon-75300-megaset-p-7748.html ikisinin de fiyatlarını değerlendirriseniz ayrıca bu lenslerden kullanan var mı içinizde memnunmusunuz klasik canon nikon tartışması haricinde yapıcı tavsiyeler alabilirsem mutlu olacağım özellikle 2sininde üstündeki lensler i karşılaştırırsanız anlayabileceğim şekilde daha da mutlu olurum

Gönderildi : 10/01/2009 9:38 pm
(@sickman)

Bu Canon 450d ile 40d Doğubank'ta ne kadara gidiyor bilgisi olan var mı? Amerikadan getirmeye değer mi?

www.fadeoutstudios.com - www.soberworks.ist - www.budabi.tv

Gönderildi : 18/09/2009 4:40 am
 Hepa
(@hepa)

40D satim mi sana:)

*our AC-130 in the air

Gönderildi : 18/09/2009 7:13 pm
 Hepa
(@hepa)

bir sorum olacak fotoğrafa yeni başladım ve birkaç ayda araştırdığım kadar biliyorum fotoğrafçılığı, eski olsa da nikon d70s e aşık olmuştum ama bulamadım temiz 2. el, sonra d80 e niyetlendim http://www.fotomundus24.de/shop/nikon-g " onclick="window.open(this.href);return false; ... -5377.html sonra diğer seçenekleri araştırdım eos 450d buldum bir tane http://www.fotomundus24.de/shop/canon-4 " onclick="window.open(this.href);return false; ... -7748.html ikisinin de fiyatlarını değerlendirriseniz ayrıca bu lenslerden kullanan var mı içinizde memnunmusunuz klasik canon nikon tartışması haricinde yapıcı tavsiyeler alabilirsem mutlu olacağım özellikle 2sininde üstündeki lensler i karşılaştırırsanız anlayabileceğim şekilde daha da mutlu olurum
450D alman daha yenilikçi olur, tavsiyem 450D.Zaten D70s alma artık çöp onlar hep.

*our AC-130 in the air

Gönderildi : 18/09/2009 7:15 pm
Sayfa 6 / 7
Paylaş: