Forum

[Sabit] Canon EOS 450D

94 Gönderi
9 Üyeler
0 Reactions
25.4 K Görüntüleme
(@aliyalcin87)
Gönderi: 0
Başlığı açan

arkadaşlar, II.el canon 450d alıcam. bildiğiniz siteler var mı böyle al sat yapılan. gittigidiyor hariç. çakallar 700$a alıyolar amerikadan geliyolar burda 1500 lira çekiyolar. alınmasına alınır da, erkayalar garanti vermediği makinaya bakmıyor. onlardan başka canon teknik servisi de yokmuş fotoğraf makinasına bakan. dışardan almaya cesaret edemiyorum. o yüzden erkayalar garantili II.el canon 450d arıyorum. yardımcı olursanız sevinirim.

Herkes iyi bir yönetmen olamaz fakat heryerden iyi bir yönetmen çıkabilir.

Gönderildi : 05/07/2008 7:49 pm
 Hepa
(@hepa)

EOS 450D daha yeni geldi, hemen bulamazsın öyle.Ancak vitrin ürünü olarak bulursun, onu da çok araştırman viieya tanıdığın olması gerekli..Daha çok yeni bir makine, beklemen gerekli.400D neden düşünmüyorsun?

Ayrıca, Canon'un 2. el ve teknik servisi Babataş Fotoğraftır.Eğer garantisi olmayan Canon'ları yaptırmak istersen oraya uğrayabilirsin.Erkayalar'ın üvey evladı olarak tanınır:)

Şimdi senin dediğin Amerika'dan getirilme olayı sıfır olarak getiriliyor, burada komisyon ekleniyor.Eğer bi tanıdık bulabilirsen giden sana tabi alabilir, gümrük derdi fln da olmaz sana.Garantisi de bildiğim kadarı ile gümrüğe onaylatırsan oluyor ama kdv fln ödemen gerek, şimdi bir de ötv çıktı.Ben de almayı düşünüyordum, bu ara erteledim 20% ötv hayatta vermem.

*our AC-130 in the air

Gönderildi : 05/07/2008 9:08 pm
(@aliyalcin87)
Başlığı açan

sıkı takip etmek lazım, bugün buldum bitane , adam dükkanını kapatıyomuş, yetişemedim aynı gün satmış. 450d yüzünden şuan herkes satıyo 400d leri. ben cesaretimi biraz daha toplayım usa dan getirteyim en iyisi.

Gönderildi : 06/07/2008 3:18 am
 Hepa
(@hepa)

Yok yahu ne alaka?450D çıktı diye millet neden 400D'lerini satsın? 450D almak için mi?
Tamamen laf!...Satıcıların satma politikalarıdır bunlar yani.

Neden 450D?
400D düşünürsen çok rahat 2. el bulabilirsin.
veya sıfırı 1.200 civarı.

Ben şuan 450D düşünüyorum, önceden 400D ve 40D'yi incelemeye almıştım ama 450D epey makul duruyor.

*our AC-130 in the air

Gönderildi : 06/07/2008 9:21 pm
 Düd
(@dud)

Nikon alın Nikon..

Bildiğim kadarının, anlatabildiğim kadarı.. Eylem Planı.
Ömrünüzde duymadığınız bir sporla ilgili Türkiye'de ve dünyada neler yaşanıyor diye meraktan çatlıyorsanız Laff Ultimate'a beklerim.

Gönderildi : 06/07/2008 11:38 pm
 Hepa
(@hepa)

Geç.. Nikon'u 3. sınıf hollywood filmlerinde flaş patlatmak için kullanıyorlar.

*our AC-130 in the air

Gönderildi : 07/07/2008 1:13 am
 Düd
(@dud)

Muhauha :). Peki Barış'çım, öyle olsun.

Canon bi önce kendi çıkardığı makineler arasında objektif uyumu sağlasın, standart dslr'larında bi en azından 1,5 çarpana insin (full frame makineleri diğer dslr objektiflerini kabul etmiyor) sonra görüşelim kendisiyle.

Ömrünüzde duymadığınız bir sporla ilgili Türkiye'de ve dünyada neler yaşanıyor diye meraktan çatlıyorsanız Laff Ultimate'a beklerim.

Gönderildi : 07/07/2008 2:25 am
 Hepa
(@hepa)

Aman abi Canon FD lenslerine lens muamelesi yapmıyor:D EF ve EF-S kabul ediyor daha ne olsun.Yani EOS 1D alıpta önüne FD 50mm 1.4 takabilene aşkolsun o paraları veren objektifte alır, kanı gibi neden ikinci dünya savaşını görmüş lensleri kullanalım ki.

*our AC-130 in the air

Gönderildi : 07/07/2008 2:42 am
 Düd
(@dud)

Kalitesinden dolayı olabilir. Sadece ağırlıklarını karşılaştırman yetecektir yeni dslr lenslerin ne kadar dandik olduklarını anlamak için.. Optik yerine sayısal çözümlere gittiklerinden..

Gönderildi : 07/07/2008 4:23 am
(@aliyalcin87)
Başlığı açan

bıraktım 2. eli,,, bu lafı çok kullanıyorum ama amerikadan rebel xti getiriyorum (a.k.a. 450d ) bozulursa da bozulsun 18-55 EF-S , IS lensle 820$. daha ne olsun ki???? ayrıca canon fd ler de slr makinalar için ii die biliyorum, aynı şey dslr ler için geçerli değil sanırım. evet bana da mantıksız geldi ama, okuduğum sayfalarca yazılardan bunun gibi birşey hatırlıyorum.

Gönderildi : 08/07/2008 2:36 am
 Hepa
(@hepa)

Eski lensler tabi ki iyi ama yani son teknoloji ürürnünün önüne alıpta 40 senelik lens takmam artık yok netlik ayarlayacaktım yok zoom kaçırdım fln ne uğraşacam ancak alırım 2 tane 28 bi de 50 mm 1.2 bulursam süper ucuza anca öyle takarım yoksa görgüsüzlük olur:D

*our AC-130 in the air

Gönderildi : 08/07/2008 2:56 am
 Düd
(@dud)

en ucuz 400 500 kaada bulursun belki..

Gönderildi : 08/07/2008 3:34 am
(@aliyalcin87)
Başlığı açan

arkadaşımın 450d si ile çektiğim, film karesini andıran bir resim. bu boyut asıl boyutunun %20 si, uvvvvvvv

Gönderildi : 09/07/2008 1:06 am
 Hepa
(@hepa)

Resim değil fotoğraf.
en ucuz 400 500 kaada bulursun belki..

Naptın yahu 100-150 liraya kralını alıyorsun FD'lerin.

*our AC-130 in the air

Gönderildi : 09/07/2008 4:12 am
 Düd
(@dud)

resim -smi
isim Arapça resm
1 . Bıdıdı bududu
2 . budududuuur

3 . Fotoğraf:
"Güzel İnebolu kızı, duvara yapıştırılan Gazi'nin resmine uzun uzun baktı."- A. Gündüz.

Türkiye'nin en ünlü fotoğrafçıları bile resim diyor böyle gereksiz çıkışlar yapmayın o nedenle. Ha ben mümkün olduğunca fotoğraf diyorum daha doğru bir kullanım da resim de yanlış değil.

1.2f li o kadar ucuza buluyorsan mutlaka bir defosu vardır. Ben son sorduğumda öyleydi en azından.. 1.4 e inemedik 400den aşağıya.. 2. el..

Gönderildi : 09/07/2008 4:55 am
Sayfa 1 / 7
Paylaş: