Forum

Yeni Final Cut Pro:...

Yeni Final Cut Pro: 12 Nisan 2011

32 Gönderi
8 Üyeler
0 Reactions
11.5 K Görüntüleme
(@homeros)
Gönderi: 0

Ben dediydim ama bu Windows-diğer sistemler açıklaması balondur diye. Nedense bizim halkımızda böyle bir eğilim var, efsane yaratma eğilimi. Bu noktada duyduğum en ilginç ve en uç örnek de şuydu; "Lan oğlum biliyon mu? Bruş Li 3 sene daha yaşasa karın kasları kurşun geçirmez olaceymiş"

Gönderildi : 21/06/2011 9:10 pm
(@fcakir)

Windows sürümünün çıkmaması doğal. Apple adamı öper beyler.

Final Cut kullanmak için illa ki bi ton para bayılmak zorunda mıyız ulan?

İmza: Bir Windows kullanıcısı.

Gönderildi : 22/06/2011 9:09 pm
(@karatasa)

Betfair kaynak ver, caps ver 🙂

Gönderildi : 23/06/2011 1:16 am
(@milofx)

Çok iyiymiş 🙂 🙂 🙂

Gönderildi : 24/06/2011 6:42 pm
(@omega_works)

iMovie Pro!? 😀

Tek noktaları sevmedim hiç... Benim için sadece üç nokta vardır... Çünkü tek nokta son'u, Üç nokta sonsuzluğu anlatır...

Gönderildi : 24/06/2011 9:07 pm
(@omega_works)

Hemende düşmüş...

Tek noktaları sevmedim hiç... Benim için sadece üç nokta vardır... Çünkü tek nokta son'u, Üç nokta sonsuzluğu anlatır...

Gönderildi : 24/06/2011 10:46 pm
(@karatasa)

2 gün oldu bile düşeli 🙂

Gönderildi : 24/06/2011 11:09 pm
(@omega_works)

aynı günmü düştü?...

Gönderildi : 25/06/2011 1:35 am
(@karatasa)

Ben demonoid'in yalancısıyım, ekleneli 2 gün oldu diyordu ve ilk oraya ekleniyor.

Gönderildi : 25/06/2011 3:07 am
 Mino
(@mino)
Başlığı açan

Bayağı girişmişler ilk sürüme 😆 . 1 seneye toparlanır herhalde. Sakın hemen geçmeyin, Apple'ın ilk OS sürümleri dahil, beta sürümü gibi çıkar. Şu an geriye uyumluluk da yok, bir sürü özellik de eksik. Hemen sürüm yükseltmeyin yani.

Bu arada ekran kartı desteği için 256 mb Vram ve OpenCL destekli kart lazımmış. Sitelerinde yazmışlar.

Gönderildi : 25/06/2011 4:27 pm
(@omega_works)

boşuna 300$ değil yani

Gönderildi : 25/06/2011 4:58 pm
(@omega_works)

Bu saatten sonra kimse FC biliyorum demesin beyler... Adamlar açık açık bu işin kitabını baştan yazıyorlar.
Karıştırdım biraz... onlarca kez şunu dedim "nasıl yani !?..."

Gönderildi : 28/06/2011 2:58 pm
(@karatasa)

Beğendin mi peki?

Gönderildi : 28/06/2011 3:45 pm
(@omega_works)

Yani bilmiyorum alışkanlıkları terketmek zor olacak... Ama güzel yanlarıda yok değil... mesela Apple+R diye kavaramı unutuyoruz artık... amcam alttan alttan yapıyo render ı. Boktan taraflarıda var... Efektlere verilen keyframelerin yerini değiştirecek yeri bulamadım.... Ve en boktanı UNDO yok ulan.

Gönderildi : 28/06/2011 4:53 pm
(@karatasa)

Zaten montajda render defterini kapanmasına geç bile kaldık. Bende kurcaladım biraz ama bir kanıya varmak için erken. Üzerinde durunca daha bir belli olur ne kadar pratik olduğu. Gerçi ben programı sırf öğrenmek için kurcalamaya hevesli değilim ama bakalım insanların yorumları olağanüstü filan olursa oturur kurcalarım 2-3 gün.

Gönderildi : 28/06/2011 6:26 pm
Sayfa 2 / 3
Paylaş: