Forum

Yollanan Video ve Sitelerle İlgili Sıkıntılar!

2 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
2,071 Görüntüleme
(@kezzap)
Gönderiler: 0
Admin
Konu başlatıcı
 

Arkadaşlar, bir süredir "konu dışı" bölümünde atılan video ve siteleri takip ediyorum.
Biraz ipin ucunu kaçırdık hep beraber.
Yani orası serbest video ve site paylaşım alanı olabilir ve de bizler kendi aramızda bu videoları ve siteleri paylaşmak söz konusu olduğunda birbirimizden çekinmeyebiliriz, ama buranın sadece bizler tarafından kullanılmadığını da hatırlatmak gerek. Yani bir yandan orada cidden seviyesi düşük videoları paylaşırken bir yandan ciddi anlamda sinema konuşulan bir sitenin bu ciddi ve sağlam yanına bir zarar vermez mi bu durum diye düşünmeden edemiyorum. Elbetteki kimseye ahlak dersi verip neyin seviyeli neyin seviyesiz olduğunu anlatacak, öğretecek değilim. Haşa!
Ama en azından kendi annemize, babamıza, kardeşimize izletmeyeceğimiz videoları ve göstermeyeceğimiz siteleri burada paylaşmayalım. Çünkü dediğim gibi bu siteyi sadece bizler kullanmıyoruz.
Ben şahsen atacağım video ve sitlere dikkat edeceğim. Sizleri de biraz daha duyarlı olmaya çağırıyorum. Bir rahatsızlık duyuyorsanız bu mesajımdan, lütfen belirtmekten çekinmeyin.

 
Gönderildi : 11/09/2008 4:13 am
(@mordevrim)
Gönderiler: 0
 

Sadece video ve linkler değil bazen hitap şekilleri de oldukça rahatsız edici. "Sevgili x, sevgili y" veya sadece x-y" demektense, "oğlum, olum, olm, lan" gibi hitaplar gözüme çok küçültücü görünüyor.

Ha yok, mesela bu hitapları bir yazının içine yerleştirirsiniz, çok da güzel gider, genele bu şekilde ble hitap edebilirsiniz, ben yaparım bazen. Ama forumda süregiden bir muhabbet ya da tartışma sırasında "kardeşiniz de olsa" bir üyeye "oğlum, lan" diye hitap etmek okuyanlara pek güzel görünmüyor.

Yapmayın. Aynı Big Bang'in çocuklarıyız hepimiz...

 
Gönderildi : 11/09/2008 12:24 pm
Paylaş: