Forum

Yarisma icin Blue-Ray Nasil Yapilir? Akbank Kisa 2014

13 Gönderi
9 Üyeler
0 Reactions
4,136 Görüntüleme
(@ozzie)
Gönderi: 64
Başlığı açan

Akbank Kisa Film bu yil gosterim kopyalarini Blue-Ray olarak istiyor.

Bunun icin nasil bir donanim gerekli?

Nasil Yapilir?

Donanimimiz yetersizse nerede ne kadar fiyata yapiliyor?

Gönderildi : 27/10/2013 10:38 am
(@zampano)
Gönderi: 0

Ben Nero 2014'de yaptım.. Filmi Premiere'de 1080P mpg olarak yüksek kalitede exportladım.. Nero 2014 / Düzenle ve Dönüştür / Nero video / Oluştur Aktar / Blu-ray diski / kısmına mpg videomu atıp yaptım. Nero 2014'de başka Blu-Ray diski yapma seçenekleri de var; ama m2ts, mpls, clpi gibi formatları kabul ediyor. Onlarla hiç uğraşmayıp dediğim gibi mpg dosyayı bluray yaptım, oldu.. Filmini Bluay olarak DVD diske kopya edemiyorsun, BluRay disk alman gerekiyor ve elbet yazdırabilmek için de bilgisayarında BluRay disk sürücüsü de bulunmalı..

Gönderildi : 27/10/2013 2:17 pm
(@ozzie)
Başlığı açan

Tesekkur ederim zampano.

Bende BlueRay disk surucusu olmadigina gore yuksek cozunurlu bir cikti alip BlueRay yazicisi olan birisini bulmam gerekiyor yani.

üüf bu angaryalar da bezdirmeye baslayacak yani

Ben Nero 2014'de yaptım.. Filmi Premiere'de 1080P mpg olarak yüksek kalitede exportladım.. Nero 2014 / Düzenle ve Dönüştür / Nero video / Oluştur Aktar / Blu-ray diski / kısmına mpg videomu atıp yaptım. Nero 2014'de başka Blu-Ray diski yapma seçenekleri de var; ama m2ts, mpls, clpi gibi formatları kabul ediyor. Onlarla hiç uğraşmayıp dediğim gibi mpg dosyayı bluray yaptım, oldu.. Filmini Bluay olarak DVD diske kopya edemiyorsun, BluRay disk alman gerekiyor ve elbet yazdırabilmek için de bilgisayarında BluRay disk sürücüsü de bulunmalı..

Gönderildi : 27/10/2013 10:47 pm
(@zampano)

Akbank şimdilik DVD istiyor. Elemeyi geçerse Blu-ray isteyecekler.. O yüzden Blu-ray için epey daha zaman var.

Gönderildi : 27/10/2013 11:04 pm
(@ozzie)
Başlığı açan

Akbank şimdilik DVD istiyor. Elemeyi geçerse Blu-ray isteyecekler.. O yüzden Blu-ray için epey daha zaman var.

Dogru, Bu hatirlatmalarin cok yarari olacak galiba.

gosterime secilirse gosterim sonrasi cicek pasaji veya benzeri bir yerde icecekler benden olsun zampano.

Gönderildi : 28/10/2013 10:07 am
(@payitaht)

Geçerse gel ben yapayım blueray i.

Gönderildi : 28/10/2013 6:20 pm
(@ozzie)
Başlığı açan

Geçerse gel ben yapayım blueray i.

Tesekkur ederim payitaht,
Anlastik o halde.

haberlesmek uzere

Gönderildi : 29/10/2013 1:46 am
(@babaluga)

Kafaya bak .. Bluray mi kaldı?
Şu FTP ye yükle, hadi onu yapamiyorsan şu şifreyle YouTube-Vimeo vs. yükle demeleri lazım artık bu zamanda..

Gönderildi : 29/10/2013 2:27 am
(@halostendap)

Şu FTP ye yükle, hadi onu yapamiyorsan şu şifreyle YouTube-Vimeo vs. yükle demeleri lazım artık bu zamanda..
kesinlikle katılıyorum 🙂
onları da herkesin izlemesine açmaları lazım...gidebilen var gidemeyen var festivallere...

insta https://www.instagram.com/morehalityalcin

Gönderildi : 29/10/2013 3:43 am
(@foxburr-of-loamsdown)
Gönderi: 37

Blu-Ray videomuzu Blu-Ray diske yazacak yerler var mı sonuç olarak? Her Blu-ray yapmak isteyen "payitaht"a mı gidecek? Beşiktaş Çarşı içindeki DVDciler falan yapar mı bu işi?

Gönderildi : 01/04/2014 10:03 pm
(@ilkersn)

Rofife öyleydi mesela... Adamlar sistemini kurmuşlar, ver you tube linkini diyorlar, You tube dan indirip kolaj bile yapmışlar...

filmleriniz için müzikler

Son Kısalarımız: tesir Kader Eris
Kısa filmlerimiz, ücretsiz müzikler ve kendin yap videoları

Gönderildi : 02/04/2014 2:09 am
(@onucuncu_1605504554)

Banka değil mi amk.
Kısa filmi bulmuş da "blu-ray"lisini istiyor.

Deccal, gördüm seni sobe.

Gönderildi : 02/04/2014 12:56 pm
 Hepa
(@hepa)

Blu-Ray videomuzu Blu-Ray diske yazacak yerler var mı sonuç olarak? Her Blu-ray yapmak isteyen "payitaht"a mı gidecek? Beşiktaş Çarşı içindeki DVDciler falan yapar mı bu işi?

Beşiktaş Çarşı'da var evet, ilk kopyaya 60 TL, sonraki kopyalara 25 TL istiyordu. Nazikçe gfy dedim anlamadı.

*our AC-130 in the air

Gönderildi : 03/04/2014 4:33 am
Paylaş: