Forum

Çukurova KısaFilm Günleri-21 Nisan 2009

3 Gönderi
3 Üyeler
0 Reactions
1,707 Görüntüleme
(@mobidik)
Gönderi: 0
Başlığı açan

Etkinliğimiz 21 Nisan 2009 Salı günü olacaktır. Adana da gerçekleşecek organizasyonumuza ''kısa film'' ve ''sinema'' ile ilgilenen grup arkadaşlarımız davetlidir. Evde oturup mucize bekleyenler daha ne kadar bekler bilmiyoruz ama biz en azından bir başlangıç yapmak istiyoruz.
Bu organizasyonumuza katılmak isteyen arkadaşlarımız [email protected] a kendi isimleri ve yanında getireceği isimleri yazarak mail atması rica olunur. Maillerinize cevap olarak davetiye gönderilecektir. Davetiyelerinizde yer ve zaman belirtilecektir.
facebook: http://www.facebook.com/group.php?gid=46734702363

Ben orada bulunamayacam fakat duyuruyu yapayım dedim 😀
Bilgi için: [email protected]

Maksadım sana gördüğünü anlatmak değil anlamadığını göstermektir.

Gönderildi : 17/04/2009 3:23 am
(@kabasakal)

Bak işte bu güzel bir haber....Ben her gün yerleşkedeyim ...Bu aralar vize haftası ama ulaşabildiğim kadar kişiyi bilgilendiririm...

Gönderildi : 17/04/2009 5:56 am
(@anonymous)

Adana'da düzenlenen ve yüksek bir katılımla gerçekleşen Çukurova Kısa Film Günleri'mizin ilkini tamamlamış bulunuyoruz.

Etkinliğe katılan herkese sonsuz teşekkürler.

Programımız Güven Beklen'in hoşgeldiniz konuşması ile başladı. Programın düzenlenme amacından bahsedildi. Amaçlar doğrultusunda katılımcılara bir form dağıtılarak bilgi arşivi oluşturuldu.

Açılış konuşmasından sonra 3 kısa film izleyicileri ile buluştu.

Özür Dilerim - Tufan Şimşekcan
Zifiri - Erdem Levent
Damla - Güven Beklen

Filmlerden sonra Ankara Film Festivali (11 yıl), Altın Portakal ve son 4 yıldır Altın Koza'da Koordinatörlük yapan Zeynep Ünal Hanımla festivaller ve kısa film üzerine hoş bir sohbet gerçekleştirildi ve Zeynep Hanım kendisine gelen soruları en içten cevaplarla yanıtladı.

Zeynep Hanımdan sonra gösterimi yapılan ilk 3 Filmin ekibinden 3 isim sahneye çıkarak katılımcılardan gelen soruları yanıtladılar. Erdem Levent aramızda olmadığı için onun yerine Zifiri filminde oyunculuk ve müzisyen olarak görev alan Gökhan Harputluoğlu ve diğer iki filmin yönetmeni Tufan Şimşekcan ve Güven Beklen kısa kısa konuştular.

Programımızın ikinci bölümünde ise İstanbul'dan davetimizi kabul edip gelen Adanalı kısa film yönetmenimiz A.S. Hakan Gök'ün bol ödülü kısa filmleri izleycilerle buluştu ve çok güzel bir söyleşi ortamı oluştu.

İlk önce Olta, daha sonra Yukarıdan Aşağıya filmi gösterilen ve bu filmler üzerinden bolca sohbet edip ardında da orada bulunan katılımcılara bir çok bilgi ve tecrübe aktarımında bulunan A.S. Hakan GÖK, katılımcılara kitap tavsiyelerinde de bulundu.

Kapanış filmi ise Hakan Gök'ün ekibinde yer aldığı http://24fps.gen.tr sitesinden Burak Cora'nın kısa filmi Limoncello oldu. İzleyicilerden de çok olumlu tepkiler alan film alkışlanırken programımızında yavaş yavaş sonuna geldik ve birincisini düzenlediğimiz Çukurova Kısa Film günleri Adana da bir ilk olarak tarihe geçti.

Katkı ve desteklerinizle etkinliklere devam edeceğiz. Bir sonraki etkinliklerde buluşmak dileğiyle.

Yorumlarınızı bekliyoruz.

http://www.facebook.com/group.php?gid=46734702363 adresinden grubumuza katılıp tüm arkadaşlarınızı davet edebilir ve bu sayede daha büyük ve güzel oraganizasyonlara imza atabilmemiz adına katkıda bulunabilirsiniz.

Mersin'den organizasyonumuza katılan 5 kişiye ayrıca teşekkür ediyoruz.

...Konuşmacılar...
A.S.Hakan Gök
Güven Beklen
Tufan Şimşekcan
Zeynep Ünal
Gökhan Harputluoğlu

------------------

...Yönetim...
Bekir Sıddık KOÇ
Numan Çiper

Gönderildi : 25/04/2009 2:43 am
Paylaş: