Forum

AnTara'da profeTTön...
 

AnTara'da profeTTönel eTip arayıTı

2 Gönderi
2 Üyeler
0 Likes
1,741 Görüntüleme
(@fazil)
Gönderi: 36
Başlığı açan
 

30 yaşında prodüksyon işleri ile endüstriyel olarak uğraşmış biriyim. Biraz idealist, biraz ticari bir oluşumla, Ankara'daki, hakettiği yerine gelmediğine inandığım sinema sektörünü, daha ileri taşımak için çalışmak niyetindeyim.

Daha önce prodüksyon işleri ile uğraşmış olmamdan dolayı bu işlerin ne kadar zor olduğunun farkındayım. Bir gazla kalkıp yapalım edelim deyip, sonra sönenlerden, ya da imkanlarının çok ötesindeki işler için atıp tutanlardan değilim. Ama yeteri kadar istenirse, disiplinli bir şekilde çalışılırsa, imkansızların daha bir ulaşılabilir olduğunu da biliyorum.

Hayat şartları öyle gerektirdiğinden, prodüksyonun bir çok aşaması hakkında bilgim oldu, daha da alacağım çok yol var. Ama tek bir insan ne kadar donanımlı ve çalışkan olursa olsun, bu işlerin bir ekip işi olduğuna inanıyorum. Ve bu yolda omuz omuza çalışacağım çalışma arkadaşlarına ihtiyacım var. Bu bağlamda benim için iş bilgisinden ziyade, iş disiplini, çalışma azmi daha önemli. İş bilgisi ve kalitesi elbette önemlidir. Ancak bir insan yeteri kadar istekliyse, aradaki farkı kapatması hızlı olur.

Uzun lafın kısası; reklam, kısa ve uzun metraj çalışmaları için, ilk bir iki ay kadar ücret beklentisi olmayacak, senaryosundan makyajına, kurgusundan web dizaynına, kamera ekibinden ışık ekibine, yönetmeninden görüntü yönetmenine, sesçisinden sette yemek ulaşım gibi işlerin organizasyonunda çalışacak arkadaşlara, her yaştan bayan ve erkek oyunculara, müzisyeninden şarkıcısına, sanat yönetmeninden özel efektle uğraşan kompozitörüne yol arkadaşlarım! Çok bilgili tecrübeli, ya da tecrübesiz, ama hırslı ve azimli olabilirsiniz. Eğer bu uzun yolda kararlılıkla ilerleyebileceğinize dair kendinize güveniyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçiniz.

"Bi insan hangi konumda ve şartlarda olursa olsun, hayatın her zaman ona karşı hazırladığı sürprizler vardır. Yeter ki doğru yere alıcı gözlerle bakmayı bilebilsin."
Ali Z.

 
Gönderildi : 08/09/2007 11:49 pm
(@mushrappa-ous)
Gönderi: 0
 

iş ankarada sanırım
ama ben yinede cv mi yollıyım diyorum
görüşmek lazım belki güzel işler yaparız

bu bir mushraPPa mesajıdır
Mehmet Oğuz Köroğlu

 
Gönderildi : 11/09/2007 12:14 am
Paylaş: