maltepe üni.den mezun oluosn pişmanmısın bundan yoksa oh be iyi ki burda okumuşum çok iyi eğitim aldım diyebiliomusun mervecm? Eğitimi nasıl ?
iyiki okumuşum evet eğitimin hangi okulda dört dörtlük olduğunu söyleyebilir ki?
eee. film halen yok mu_ortada.
En İyİ kÖtÜ AdAm bEnİm
Ankara KısaFilm Ekibi [ AKE ]
Sen hala ordamısın:)
*our AC-130 in the air
Sen hala ordamısın:)
yok ben hale orda degilim...
sadece geyiklere yem...
En İyİ kÖtÜ AdAm bEnİm
Ankara KısaFilm Ekibi [ AKE ]
Tüh napıcaz şimdi...
Milli eğitim bakanına şimdi ödemeli attım, bu konuyu tartışıcaz senin için merak etme:)
walla hepa yazıları yeni okudum gülmekten çatladım helal olsun yerinde ve güzel espiriler var forma neşe katıyorsun insanın morelini düzeltiyorsun
Allah seni bu forumdan mahrum etmesin. 😀
karar verildi 2010 yılında uzun metraj film çekilecek o zaman a kadar senaryo+storyboard+kamera+35mm+şaryo+jimmy jib+sponsor hazır olacak
Bu arada filmi ben izledim, Maltepe üni.'nin sitesini hekledim o çok gizli filmi ana serverdan download ettim, şuan rus mafyasına satmaya çalışıyorum.bittiniz siz.
*our AC-130 in the air
ben "only for watching" olarak verdim bitane... para hesabıma geçtiği anda 35mm basturup vercen ruslara.
Tek noktaları sevmedim hiç... Benim için sadece üç nokta vardır... Çünkü tek nokta son'u, Üç nokta sonsuzluğu anlatır...
bi dakikka hemşerim ben 70mm basıp yollacam belki sana nolii, nataşa ile aramzdaki bir mesele bu dimi krustiroskov??
*our AC-130 in the air
Şşşşş Nataşa yı karıştırmayın bu işe...
ben teslimatı ve tahsilatı yaptım... sen kendi derine yan...
şimdi bu parayla simit sarayı açıcam... akşama kadar kaşarlı simit yicem 🙂
Tek noktaları sevmedim hiç... Benim için sadece üç nokta vardır... Çünkü tek nokta son'u, Üç nokta sonsuzluğu anlatır...
ahah ben de gelip beleş çay içerim, rus mafyası peşinde ben sen daha vermeden youtube'a koydum.bittin sen.
*our AC-130 in the air
şu an françays sözleşmesi yapıyorum raaaatsız etme.
Starbucks açsana yaawww
*our AC-130 in the air
aslında aklıma gelmedi değil...gaziosmapşa belediyesinin altına mek danılds açılmış yeni... "ah be evladım bi kahve dünyası veya sıtarbaks açsaydın ya bunu açana kadar" dedim kendi kendime.
yalnızca öyle geldi geçti işte.