çektiğim film bitti nete koymak isterdim ama okulum izin vermiyo:( kendi adıma göndermem o yüzden bekliyceysiniz birazcık;)
Tüh napıcaz şimdi...
*our AC-130 in the air
valla...
n/a
Tüh napıcaz şimdi...
🙂 😆 😀 😛 🙄
...murat...
Şu reply ile new topici yan yana koyan zihniyeti tüm forum ahalisi olarak öpmeyi teklif ediyorum.
Son versiyonda akıllanmışlar da başlıklarda new topic düğmesi yok. Öpemiyoruz kimseyi demek..
Bildiğim kadarının, anlatabildiğim kadarı.. Eylem Planı.
Ömrünüzde duymadığınız bir sporla ilgili Türkiye'de ve dünyada neler yaşanıyor diye meraktan çatlıyorsanız Laff Ultimate'a beklerim.
Altta Quick Reply var 😉
n/a
valla öyle:)
okul neden izin vermiyor anlamadım
ne gibi bir şekilde çekildi bilemem ama yönetmen sen isen koyabilirsin
portfolyom şeklinde ve okulun hiç bişey diyemez kanunen
yapımcı onlar değilse zaten hiç bieşye karışamaz
bu bir mushraPPa mesajıdır
Mehmet Oğuz Köroğlu
hakikaten ne kadar samca bir is..onlar bile yapimci olsa sonucda okul..sana yardimci olucagina insanlarin onunu kesiyorlar..
n/a
Okullar bitirme tezlerini dışarıya açmazlar. O bölüm ile ilgili kişiler kaynak olarak kullanabilirler sadece. O nedenle bence çok da saçma değil okulun izin vermemesi. En azından bir süreliğine.
Bildiğim kadarının, anlatabildiğim kadarı.. Eylem Planı.
Ömrünüzde duymadığınız bir sporla ilgili Türkiye'de ve dünyada neler yaşanıyor diye meraktan çatlıyorsanız Laff Ultimate'a beklerim.
Öyle şey olmaz ya eylem.
Bizim arkadaşın bitirme tezi şuan youtube'da:)
*our AC-130 in the air
okulunun bitirme projesi adı altında olduğu için benim adıma yarışmalara gönderileceği için şimdilik izin yok o yüzden böyle bir durum söz konusu
merve hangi okulda okuyorsun?
bildigim hiç bir okulun senin dediğin gibi bir hakkı yok
bu bir mushraPPa mesajıdır
Mehmet Oğuz Köroğlu
Milli eğitim bakanına şimdi ödemeli attım, bu konuyu tartışıcaz senin için merak etme:):):)
*our AC-130 in the air
hihihihih
süpersiniz tartışalım valla:) maltepe üniversitesi