Forum

Buluşma organizasyo...

Buluşma organizasyonu - 25 Ocak 2009 PAZAR

107 Gönderi
20 Üyeler
0 Reactions
15.2 K Görüntüleme
(@ekselans)
Gönderi: 0

forum forum olalı böyle zulüm görmedi.dördüncü keredir aynı mesajı yazıyorum.

bir garip ölmüş diyeler,üç günden sonra duyalar,kısa film ile yuğalar,şöyle garip bencileyin

Gönderildi : 25/01/2009 8:01 pm
(@omega_works)

şu an mekandayız ama wifi sıkıntısı var canlı yapamıycaz muhtemelen

Tek noktaları sevmedim hiç... Benim için sadece üç nokta vardır... Çünkü tek nokta son'u, Üç nokta sonsuzluğu anlatır...

Gönderildi : 25/01/2009 9:46 pm
(@eserdem)

canınız sağolsun 😀
benim için de için :p

cehalet mutluluktur

Gönderildi : 25/01/2009 10:04 pm
(@baco)
Başlığı açan

herkese selam...

- baço

Gönderildi : 25/01/2009 10:15 pm
(@omega_works)

birazdan deneyeceğim tekrar canlıyı

Tek noktaları sevmedim hiç... Benim için sadece üç nokta vardır... Çünkü tek nokta son'u, Üç nokta sonsuzluğu anlatır...

Gönderildi : 25/01/2009 11:06 pm
(@payitaht)

Güzeldi buluşma. Kısa kalsam da simaları görmek hoştu.

Teşekkürler katılan herkese.

Gönderildi : 26/01/2009 12:47 am
(@ekselans)

nerde bu devlet,nerde organizatörler..
içeceklerimiz bitmeden yerimizden edildik sonra da grubu kaybettim 🙁
bacoyu ayağından asmayı teklif ediyorum..
belki bahsettiği 106 ekran tv'de cipsleri alıp bi davet düzenlerse cezası hafifletilebilir.
mesela bacağından değilde boynundan asılabilir 😉

bir garip ölmüş diyeler,üç günden sonra duyalar,kısa film ile yuğalar,şöyle garip bencileyin

Gönderildi : 26/01/2009 1:41 am
(@karatasa)

Güzeldi hoştu, forum camiasını birkez daha görmek sevindiriciydi. Yalnız Mino ve Ali'yi kaçırdım uyuya kalıp geç geldiğim için tam ben geldiğimde onlar gitmişler, ardından Payitaht ve Süheyp'te gitti. Minimalizm konusunda Özgür beni dövecekken Omega, Eglaia ve Hepa'nın araya girmesiyle ucuz yırttım. Bir daha bana yamuk yapan olursa onlara söyleyeceğim. Enjeksiyona ameliyatında Code'a sınavlarında başarılar diliyorum.

Gönderildi : 26/01/2009 2:05 am
 Hepa
(@hepa)

Dönerken bi araba feci ıslattı beni 🙂

*our AC-130 in the air

Gönderildi : 26/01/2009 2:55 am
(@karatasa)

😀 Geçmiş olsun

Gönderildi : 26/01/2009 3:51 am
(@kaydirakliyilan)

E ben kimseyi göremedim. Ne Ali ne Bilal ne Süheyp. Ben de geç geldim.
Güzeldi. Omega abimizi tanıma fırsatım oldu. Otobüs yolculuğu sırasında bir sürü teknik feyz aldım.

http://www.vimeo.com/firarland
http://www.flickr.com/photos/firarland/

Gönderildi : 26/01/2009 3:52 am
 Hepa
(@hepa)

Heh:) İyi ki Mino ile dönmedin, işlemcin yanardı:D

*our AC-130 in the air

Gönderildi : 26/01/2009 4:24 am
(@omega_works)

kim dedi thales thales diye... kafam şişti gürültüden... ulen konuştuğum şeyi kendim duyamadım resmen. zaten minimalist ses tonnuyla konuşan bi adamım. sesim açıldı bağırmaktan. bide canlı yayın bokunuda beceremedim kanserli wireless yüzünden. Ben bidaaa gelmicem 😛

@tarkan1976: gözlerimiz seni aradı birader niye gelmedin yaa?

Not: Kişisel bazı sorunlardan dolayı biraz keyifsizdim. Herkesten özür dilerim.

Gönderildi : 26/01/2009 12:31 pm
(@kara_brk)
Gönderi: 47

Çok keyifliydi. Forumda cümlelerini okuduğum adamların sıfatlarını görmek lezzetliydi. Sıcak, samimi bir ortamdı işte. Hiç şaşırmadım zaten. Lakin o masa uzun olmayaydı. Şöyle yuvarlak bir masa daha kaynaştırırdı hepimizi. Forumda da yeni sayıldığımdan ve ilk defa buluşmaya geldiğimden çoğu dakika forumun ileri gelenlerinin ağzına bakmakla yetindim, umduğum üzere. (masanında etkisi var) Güzeldi.

Gönderildi : 26/01/2009 3:05 pm
(@ekselans)

evet gürültü kaynaşmayı sekteye uğrattı.ben şimdi organizasyonu ayarlayıp sonra arazi olan arkadaştan bi jest bekliyorum.CNR'da bi hall mı olur,The Marmara'nın konferans salonu mu olur bi mekan ayarlaması..

Gönderildi : 26/01/2009 6:38 pm
Sayfa 7 / 8
Paylaş: