Bilal (payitaht) gelmiyormuş.. Sebebi ise naz..
Sebebi ise naz değil, çok az ve net; kalabalıktan sıkılır.
Omega, Firar, Erkan'a teşekkür ediyorum. Eylem'i ise beni ispiklediği için kınıyorum 🙂 Ben de geleceğim. Sırf yüksek entel Ali abimiz ile tanışmak için bile gelinir 🙂 Dolan, taşan entelliğinden biz de nasiplenir, feyz alırız. 🙂
Omega, Firar, Erkan'a teşekkür ediyorum. Eylem'i ise beni ispiklediği için kınıyorum 🙂 Ben de geleceğim. Sırf yüksek entel Ali abimiz ile tanışmak için bile gelinir 🙂 Dolan, taşan entelliğinden biz de nasiplenir, feyz alırız. 🙂
Eylem'i ben de kınıyorum. Henüz bir kınama gerekçesi bulamadım. Toplantıda söylerim. Ya da dur buldum. Bana entel adını takan oydu değil mi? Evet, onu bu sebepten sonsuza kadar çile çekmeye mahkûm ediyorum ve kınıyorum. Gülücük şeysi. Bilâl bile bana entel dedi ya, artık öldüğümde de gam yiyeceğim, heyhat!
Bilal'le geçen sefer taksiyle dönmüştük geçerken bizim oradan geçiyorsa yine aynı sistemi yapalım. Ayrıca Perpa tarafından gelen kimse varsa beraber gitmeye davet ediyorum. Yol uzun hayat kısa yolda muhabbet ederek değerlendirebiliriz.
Aslında keşke film izlenebilecek bir ortam bulabilsek. Bu sefer değil belki ama mesela periyodik olarak ne biliyim ayda bir ya da 15 günde bir sinema günü yapıp, izlediğimiz film üzerine konuşabiliriz vs. Nasıl fikir? Valla bana gelin 107 ekran plazma da var diyecem yerim de uygun ama yavuztürk mahallesindeyim yani ümraniye yanı... Uyar derseniz ya da diyenler çıkarsa yapabiliriz de böyle birşey... Teklif benden... Konuşuruz yarın...
@Turkishstyle; sen kamera getirdiğine göre ben getirmiyorum haberin olsun. Unutma sakın. Yedek pil kaset vs.
- baço
Bende kamera yok hocam ben en az bir kamera geleceğini varsayarak böyle bir fikir ortaya atmıştım.
tarkan19bilmemkaç geliyor abi, bırakın geri kalanını ya :). Dua et bana söylediğin sebebi yazmadım buraya yoksa geldiğin anda döverdi seni millet :P.
Bu arada Thales'te projeksiyon ve dvd oynatıcı var. Yarın konuşuruz, her pazar gelsek falan deriz, gerçi terasın çatısı cam, gündüz bir şey izlenmez, akşam da barda ne kadar verim alınır.. Bilmiyorum ama konuşuruz. Belki her hafta olmaz ama bir günlüğüne terası kapatırız falan.. Konuşuruz yarın.
Bu arada Ali enteldir, bunu bilmeyen foruma girmesin :D. Yalvardım gömlekle gel diye ama gelmem dedi..
Bildiğim kadarının, anlatabildiğim kadarı.. Eylem Planı.
Ömrünüzde duymadığınız bir sporla ilgili Türkiye'de ve dünyada neler yaşanıyor diye meraktan çatlıyorsanız Laff Ultimate'a beklerim.
Madem DVD oynatıcı var, Bizik...!'in İstanbul galasını orada mı yapsak?
bende enjeksiyonun gösterimini yapıcak yer arıyordum daha öncede bahsetmiştim bundan..yarın bir konuşalım..ben olmadı biyerlere bakıcam kezzap aklımda yani...
şimdi daha çok seviyorum seni hayat, hadi...
bugün bayram erken kalkın çocuklar...en güzel elbiselerinizi giyin... bak ben erkenden kalktım saat 13:18 önceden uyandım ama yataktan yeni kalktım 😛
şimdi daha çok seviyorum seni hayat, hadi...
Buluşma kesin olarak saat kaçta ve nerde bi belirtirmisiniz.
16'dan sonra Thales'te, adres tarifi arka sayfalarda var.
Bildiğim kadarının, anlatabildiğim kadarı.. Eylem Planı.
Ömrünüzde duymadığınız bir sporla ilgili Türkiye'de ve dünyada neler yaşanıyor diye meraktan çatlıyorsanız Laff Ultimate'a beklerim.
Mekan hakkaten Eylem'in mekan dün bizzat şahit oldum 🙂 Bilal'de gelsin abi niye gelmiyor ?
Meydandan gelirken McDonald'sı geçtikten sonraki ilk sola dönüyorsunuz, sağınızda Marmara Büfe'yi görecekseniz (aç iseniz atıştırın, fiyatları gayet makûldür), biraz ilerideki ilk sağdan girin, 10 15 metre ileride solunuzda Thales'i göreceksiniz. O saatte açık olursa teras katında oluruz, kapalı olursa ilk katta oluruz (ilk kat dediğim 2. kat oluyor).
arkadaşım akıl var mantık var. bi insan bu kadar üşengeç olamaz... bi gözden geçirir insan sayfaları.
Tek noktaları sevmedim hiç... Benim için sadece üç nokta vardır... Çünkü tek nokta son'u, Üç nokta sonsuzluğu anlatır...
İnanmayacaksınız ama ben gelemiyorum, hoşgörünüze sığınıyorum artık... Önemli sebebi var.
- baço
olmaz baco gelmelisin
çete başı sensin bikere... başlığı açan sensin abicim
Tek noktaları sevmedim hiç... Benim için sadece üç nokta vardır... Çünkü tek nokta son'u, Üç nokta sonsuzluğu anlatır...