Forum

Buluşma organizasyo...

Buluşma organizasyonu - 25 Ocak 2009 PAZAR

107 Gönderi
20 Üyeler
0 Reactions
15.2 K Görüntüleme
(@kaydirakliyilan)
Gönderi: 0

1- Omega_Works
2- Hepa
3- Düd
4- Kay

http://www.vimeo.com/firarland
http://www.flickr.com/photos/firarland/

Gönderildi : 24/01/2009 9:42 pm
 Düd
(@dud)

Bilal (payitaht) gelmiyormuş.. Sebebi ise naz..

Bildiğim kadarının, anlatabildiğim kadarı.. Eylem Planı.
Ömrünüzde duymadığınız bir sporla ilgili Türkiye'de ve dünyada neler yaşanıyor diye meraktan çatlıyorsanız Laff Ultimate'a beklerim.

Gönderildi : 24/01/2009 9:48 pm
(@enjeksiyon)

bende gelemiyorum sebebi ise narkoz

şimdi daha çok seviyorum seni hayat, hadi...

Gönderildi : 24/01/2009 9:55 pm
(@omega_works)

Bilal (payitaht) gelmiyormuş.. Sebebi ise naz..
Olmaz gelicek.

Düşün ben bile geliyosam 1 sene aradan sonra, payinin buluşmadan 3 saat önce gelmesi lazım. 😛

Ya şu live olayı için ne diyosunuz... gerek varmı yokmu???

Tek noktaları sevmedim hiç... Benim için sadece üç nokta vardır... Çünkü tek nokta son'u, Üç nokta sonsuzluğu anlatır...

Gönderildi : 24/01/2009 10:14 pm
(@omega_works)

bende gelemiyorum sebebi ise narkoz
Ya ne alakası var... Alkol için diyosan herkes içiecek diye bi kaide yok... Ben alkol kullanmıyorum mesela.

Tek noktaları sevmedim hiç... Benim için sadece üç nokta vardır... Çünkü tek nokta son'u, Üç nokta sonsuzluğu anlatır...

Gönderildi : 24/01/2009 10:17 pm
 Düd
(@dud)

enjeksiyon ile görüştüm, gelecek, en azından uğrayacak.

Bence pek gerek yok :). Bir eser izleyecek onun için de uğraşmaya değmez :P. Ekipman her türlü yanında olacaksa deneriz yani, izleyen varsa bağlanır herkes merhaba der sonra da kapatırız zaten bizim oturup barda sohbet etmemizi izlemek için bayağı bir boş olması lazım insanın :). Bir de oranın net altyapısı ne kadar kuvvetli onu bilmiyorum..

3. kez gönderiyorum mesajı, demek ki neymiş, düzelmemiş Özgür'cüm..

Ömrünüzde duymadığınız bir sporla ilgili Türkiye'de ve dünyada neler yaşanıyor diye meraktan çatlıyorsanız Laff Ultimate'a beklerim.

Gönderildi : 24/01/2009 10:44 pm
(@omega_works)

Ekipman her türlü yanında olacaksa...
Ekipman sağlam.... asus eeepc 1000 le gelicem. ekran üstündeki onboard cam ile yapıcaz olayı... 🙂

Gönderildi : 24/01/2009 10:58 pm
(@baco)
Başlığı açan

1- Omega_Works
2- Hepa
3- Düd
4- Kay
5- Baco (benim bir arkadaşı da getiriyorum)

- baço

Gönderildi : 24/01/2009 11:00 pm
(@eserdem)

gönül isterdi ki ben de geleyim ama işe gurbet eller meller şeysi.. sırf benim için yayın yapmayın tabi canım 🙂 ben o saatlerde bakarım dışarda olmazsam, yayın varsa takılırım biraz.. bira bardağımı hazırlarım karşılıklı şerefe falan deriz 🙂

cehalet mutluluktur

Gönderildi : 25/01/2009 12:09 am
(@techo)

Pazar günü 19:00 dan sonra yayın olursa ben de net başında olucam 🙂 Gelemesem de ortamı ekrandan koklamaya çalışırım.

Techofilm

Gönderildi : 25/01/2009 12:23 am
(@ali-unal)

1- Omega_Works
2- Hepa
3- Düd
4- Kay
5- Baco (benim bir arkadaşı da getiriyorum)
6- Ali

Ben saat 17.00'de geleceğim. Ada'dan vapur 16.35'te iniyor Kabataş'a, işte oradan koşa koşa gelirim.

Not: Yalnızca bilgin olsun diye Özgürcüğüm, yine Service Unavailable uyarısı aldım.

Gönderildi : 25/01/2009 1:41 am
 Düd
(@dud)

Az önce Thales'teydim arkadaşlar, konuştum. Ben ne saat gelirim bilmiyorum, ilk giden "abi Eylem dün sizle konuşmuş biz 10 kişi falan gelecektik" deyin, terasa yönlendirsinler sizi, yönlendirmezlerse de ben gelince çıkarız 🙂

Gönderildi : 25/01/2009 1:58 am
(@enjeksiyon)

Ben saat 17.00'de geleceğim. Ada'dan vapur 16.35'te iniyor Kabataş'a, işte oradan koşa koşa gelirim.
🙂

çok samimi buldum bu cümleyi..bi arkadaşım vardı çok sevdiğim askerde şimdi onun cümlelerine benzettim...askerlik mevzusuna da yeşil yaptım.. 😀

şimdi daha çok seviyorum seni hayat, hadi...

Gönderildi : 25/01/2009 2:46 am
(@ali-unal)

🙂

çok samimi buldum bu cümleyi..bi arkadaşım vardı çok sevdiğim askerde şimdi onun cümlelerine benzettim...askerlik mevzusuna da yeşil yaptım.. 😀
Hehe, o zaman duruma uygun olarak, adi adım geleyim 🙂

Gönderildi : 25/01/2009 2:49 am
(@omega_works)

benim gelmem 5-6 yı bulacak

Gönderildi : 25/01/2009 2:58 am
Sayfa 5 / 8
Paylaş: