Forum

Buluşma organizasyo...

Buluşma organizasyonu - 25 Ocak 2009 PAZAR

107 Gönderi
20 Üyeler
0 Reactions
15.2 K Görüntüleme
(@wolky)
Gönderi: 6

dün thalesdeydim , thales iyi bir seçim olmuş teras katı güzel havadar kaliteli.Saat kaç gibi niyetiniz var , baylar ?

Gönderildi : 23/01/2009 3:28 pm
 Düd
(@dud)
Gönderi: 0

Eğer gelebilirsem webden canlı yayın yapma niyetim var. Buluşma ortamındaki masa başı muhabbetini live vericem 🙂

tabi wifi sıkıntısı yoksa thales ta

Var wireless.

wolky ben de dün Thales'teydim, hatta verbal da ordaymış bir aralar :).

Bildiğim kadarının, anlatabildiğim kadarı.. Eylem Planı.
Ömrünüzde duymadığınız bir sporla ilgili Türkiye'de ve dünyada neler yaşanıyor diye meraktan çatlıyorsanız Laff Ultimate'a beklerim.

Gönderildi : 23/01/2009 4:28 pm
(@ekselans)

Meydandan gelirken McDonald'sı geçtikten sonraki ilk sola dönüyorsunuz, sağınızda Marmara Büfe'yi görecekseniz (aç iseniz atıştırın, fiyatları gayet makûldür), biraz ilerideki ilk sağdan girin, 10 15 metre ileride solunuzda Thales'i göreceksiniz. O saatte açık olursa teras katında oluruz, kapalı olursa ilk katta oluruz (ilk kat dediğim 2. kat oluyor).
Havadan gelecekler için ek bilgi;
36:00-42:00 kuzey enlem,26:00-45:00 güney boylamında.
😉

bir garip ölmüş diyeler,üç günden sonra duyalar,kısa film ile yuğalar,şöyle garip bencileyin

Gönderildi : 23/01/2009 8:34 pm
(@karatasa)

25 Ocak 2009 Pazar günü, saat 16:00

Gönderildi : 23/01/2009 8:43 pm
(@umudumungemisi)
Gönderi: 43

bende ordayım.

http://www.emreberkun.com

Gönderildi : 24/01/2009 2:37 am
(@karatasa)

Çekermiyiz birşeyler ağalar, nasıl film çekemiyoruz diye bir röpörtaj çekelim. Film çekemeyenler neden ve nasıl çekemediklerini yaşadıkları zorlukları anlatsınlar. Yönetmenide ben olayım kısa filmcilerin dertlerine ışık tutalım, camiamıza hayrımız dokunsun.

Gönderildi : 24/01/2009 4:24 am
 Düd
(@dud)

Konu o olursa başrol ben olurum herhalde, gerçi kamera oldu mu direk başrol oluyorum ama bu sefer kararlıyım, geçmeyeceğim fazla kamera önüne.. Yönetmen nerede geç derse orada..

Ömrünüzde duymadığınız bir sporla ilgili Türkiye'de ve dünyada neler yaşanıyor diye meraktan çatlıyorsanız Laff Ultimate'a beklerim.

Gönderildi : 24/01/2009 5:28 am
(@baco)
Başlığı açan

Ne yönetmeni abi orada çekilen videoda yönetmen mi olur anca iki dakikalık skeç çıkar orda 🙂

- baço

Gönderildi : 24/01/2009 7:36 am
(@karatasa)

Skeç değil hocam ciddi ciddi röpörtaj forum ailesiyle, arada enstantenelerde ekleriz, ufak klip filan yaparız içine toplamda duruma göre 5-10 dakikalık bir video olur. Mekanda çekim için sessiz bir yerler var mı veya rica sessiz bir ortam rica edebilecek kadar tanıyormusun mekan sahiplerini ?

Gönderildi : 24/01/2009 2:19 pm
 Düd
(@dud)

Rahat olun yau tanıyorum tabii sahiplerini de çalışanlarını da. Zaten o vakitler sakin olur, kıstırtırız müziği. Gerekirse orta katı açtırtırım ben sadece çekim için.

Gönderildi : 24/01/2009 3:55 pm
(@karatasa)

Vay iyiymiş, bende düşündüm "Bir Derdim Var" şarkısıyla bir giriş yapıp üyelerin kısa filmcilik, sinema, sektör vs.. ile ilgili dertlerini alırız. Arada esprilerde çıkar tabi bence hoş bir şey olur.

Gönderildi : 24/01/2009 5:23 pm
(@omega_works)

Evet bende geliyorum....

başka kimler geliyor şimdi onu bilelim..

1- Omega_Works

Tek noktaları sevmedim hiç... Benim için sadece üç nokta vardır... Çünkü tek nokta son'u, Üç nokta sonsuzluğu anlatır...

Gönderildi : 24/01/2009 7:54 pm
(@omega_works)

Bu buluşmanın canlı yayını için kanalımız hazır.

http://www.mogulus.com/filmfabrikasi

Tek noktaları sevmedim hiç... Benim için sadece üç nokta vardır... Çünkü tek nokta son'u, Üç nokta sonsuzluğu anlatır...

Gönderildi : 24/01/2009 8:41 pm
 Hepa
(@hepa)

1- Omega_Works
2- Hepa

Omega, yok artık canlı yayına mı giricez şimdi Thales'de:P Heyecanlanırım ben valla.

*our AC-130 in the air

Gönderildi : 24/01/2009 9:08 pm
 Düd
(@dud)

1- Omega_Works
2- Hepa
3- Düd

Az kişi olursak "abi az kişisiniz şimdi terasla uğraşmayalım" moduna girebilirler, herkes gelsin o nedenle :).

Gönderildi : 24/01/2009 9:18 pm
Sayfa 4 / 8
Paylaş: