Gel abi yine de, içmezsin... Olma mı?
yaw o gün hiçbiyere bırakmaz hatun. hiçbişey yaptırmaz..hiç iyi değilim son zamanlarda sizi görmem lazım... bir sevgi seline ihtiyacım var...zor günler geçiriyorum..neyse..en son haberi burdan okurum..seviyorum hepinizi...
şimdi daha çok seviyorum seni hayat, hadi...
Ben de bok gibiyim, depresifim... Hatunu da al gel abi iyi olur görüşmek...
- baço
Gelmeyenler o gece uyuyup da sabah uyandıklarında suratları aynı Özgür gibi olacakmış ve ameliyatla da düzelmiyormuş bu.. Vallahi uydurmadım, gerçekten öyleymiş..
Erkan, Minocan vs. vs.. Gelmezseniz valla ağlarım, eğlenmem o gün bakın..
Bildiğim kadarının, anlatabildiğim kadarı.. Eylem Planı.
Ömrünüzde duymadığınız bir sporla ilgili Türkiye'de ve dünyada neler yaşanıyor diye meraktan çatlıyorsanız Laff Ultimate'a beklerim.
cumartesi mi şimdi? ya arkadaşlar cuma akşamıda annem ameliyat olucak..cumartesi yoğun bakımda olur... içinizi bunalttım farkındayım ama...bir fırsatını bulmaya çalışıcam...
şimdi daha çok seviyorum seni hayat, hadi...
Eğer haftasonu c.tesi kesinlikle gelemeyecekler varsa ve pazar olursa kesin geleceklerse elbette pazar günüde toplaşabiliriz. Benim için c.tesi çok daha uygun olsada pazar günüde gelebilirim.
Pazara geri döndük o zaman... Yeter artık değiştirmeyelim 🙂
- baço
Ben pazar olursa gelebilirim diyen herkes gelir umarım. Gelmeyeceklerse söylesinler temiz temiz c.tesi yapalım.
evet..
nerde bu tales..? koordinatları alalım. 8)
bir garip ölmüş diyeler,üç günden sonra duyalar,kısa film ile yuğalar,şöyle garip bencileyin
Pazar tamamdır benim için.
Not: Bu "Service Unavailable" uyarısı pek fazla çıkmaya başladı.
Meydandan gelirken McDonald'sı geçtikten sonraki ilk sola dönüyorsunuz, sağınızda Marmara Büfe'yi görecekseniz (aç iseniz atıştırın, fiyatları gayet makûldür), biraz ilerideki ilk sağdan girin, 10 15 metre ileride solunuzda Thales'i göreceksiniz. O saatte açık olursa teras katında oluruz, kapalı olursa ilk katta oluruz (ilk kat dediğim 2. kat oluyor).
Ömrünüzde duymadığınız bir sporla ilgili Türkiye'de ve dünyada neler yaşanıyor diye meraktan çatlıyorsanız Laff Ultimate'a beklerim.
Terasta gebeririz be...
- baço
Üstü kapalı+klimalı rahat ol abim benim.. Bu arada umarım Özgür Kadir'e haber vermiştir :D.
Valla duyurular kısmına yazın demişti bu kez yazdık ama herhangi bir tepki gelmedi... Gelse güzel olurdu...
- baço
Eğer gelebilirsem webden canlı yayın yapma niyetim var. Buluşma ortamındaki masa başı muhabbetini live vericem 🙂
tabi wifi sıkıntısı yoksa thales ta
Tek noktaları sevmedim hiç... Benim için sadece üç nokta vardır... Çünkü tek nokta son'u, Üç nokta sonsuzluğu anlatır...
mutlaka yayınlayın!! ben izlerim kesinlikle! 🙂
canlı yayın bağlantısı ile son gelişmeleri aktarayım size 😀
cehalet mutluluktur