Forum

Arkadaşlar yardımın...
 

Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var

9 Gönderi
5 Üyeler
0 Reactions
2,050 Görüntüleme
(@sataman)
Gönderi: 0
Başlığı açan
 

Merhaba.
58 yaşından sonra amatör olarak kısa filme merak saldım.Hv30 camera dof adaptör trıpot aldım.Senaryoyu yazdım.bence hiçte iyi olmasada filmide çektim.Toplam 30 dk. çekim var.Yaklaşık 4 dakikalık film çıkar derim.Geldik kurguya.Bilgisayarım yetersiz ,yeterli olsa bile kurgu hakkında bilgim sıfır.
31 Aralık 2009 da ifsak derneğinin kısa film yarışması var ve bu filmle katılmayı istiyorum.Bana bu konuda yardım edebilecek bir hayır sahibi kişinin bu formda olduğuna inanıyorum 🙂 .Sesli hd çekim altyazı yok.Bu işi yaparım ver amca kasedini diyen varmı acaba.İstanbul da Kadıköy Feneryolundayım.İlginize teşekkürler.

0544 410 59 96 / Selçuk.

 
Gönderildi : 19/12/2009 9:05 pm
(@sickman)
Gönderi: 0
 

Merhaba, umarım aradığınız yardımı bulursunuz. Forumda düzen intizam gereği aynı başlığı birden fazla yere açmıyoruz. Zaten yardım edecek olan kişiler buradan size ulaşabilirler. Kolay gelsin.

www.fadeoutstudios.com - www.soberworks.ist - www.budabi.tv

 
Gönderildi : 20/12/2009 1:40 am
(@karatasa)
Gönderi: 0
 

Selçuk Bey, oralarda olsam inanın yardım etmek isterdim. Sadece cesaretiniz bile desteklenmeye değer. Umarım ortaya içinize sinen bir iş çıkar. Başarılar dilerim.

 
Gönderildi : 20/12/2009 3:21 am
(@sataman)
Gönderi: 0
Başlığı açan
 

İlginize çok teşekkür ederim.Kısmet belki bir arkadaş çıkar diye bekliyorum.

 
Gönderildi : 21/12/2009 5:18 pm
(@ramiskalkan)
Gönderi: 40
 

selçuk amca e-postana bakar mısın? :d

 
Gönderildi : 21/12/2009 10:11 pm
(@sataman)
Gönderi: 0
Başlığı açan
 

Lisede okuyan delikanlılar mailinizi okudum.Benden kameramı ödünç istiyorsunuz ve Konya dasınız.Peki düşürmeyeceğinize bozmayacağınıza ve aldığınız gibi geri vereceğinize nasıl garanti veriyorsunuz.Birbirimizi hiç tanımıyoruzki.Özür dilerim bu yaşa kadar çok şey yaşadım ve gördüm.100 tl ye bile kamera var ve sizin işinizi görür.Sahibinden .com a bakın bulursunuz.Sakın yılmayın mutlaka bir çıkış yolu vardır.Okuldaki hocalarınıza söyleseniz sizlere tanıdıklarından bile kamera bulurlar.İyi çekimler dilerim.

 
Gönderildi : 21/12/2009 10:22 pm
(@ramiskalkan)
Gönderi: 40
 

saolun selçuk bey bizim ki sadece bir rica idi.haklısınız kameralar var ama yapmışken en iyisini yapmak istiyoruz inanın. sizde haklısınız.sizede çalışmalarınızda başarılar.kurgucu bulamazsanız elimizden geldiğince yardım etmeye hazırız.:D

 
Gönderildi : 21/12/2009 10:29 pm
(@folkmuzik)
Gönderi: 0
 

Selçuk bey avrupa yakasında olsaydınız size yardım ederdim ama siz kadıköydesiniz ben bahçelievlerde.Gidip gelmek çok zaman alır.Trafiği biliyorsunuz.

 
Gönderildi : 22/12/2009 1:09 am
(@sataman)
Gönderi: 0
Başlığı açan
 

Folkmüzik ilgine teşekkürler.Canın saolsun.

 
Gönderildi : 22/12/2009 2:16 pm
Paylaş: