Forum

29. İFSAK Kısa Film...

29. İFSAK Kısa Film Yarışması 22 Ağustos 2008

8 Gönderi
7 Üyeler
0 Reactions
2,195 Görüntüleme
(@aliyalcin87)
Gönderi: 0
Başlığı açan

"29. İFSAK Kısa Film Yarışması" kısa filmcileri bekliyor...

Bu yıl 29. su düzenlenecek olan "İFSAK Kısa Film Yarışması"nın başvuruları başladı.

Kurmaca, Belgesel, Deneysel ve Canlandırma kategorilerinde gerçekleşecek olan yarışmanın son başvuru tarihi;

22 Ağustos 2008 olarak belirlendi.

Yarışmada bu yıl ilk kez T.C. vatandaşlığı şartı aranmayacak.

Yarışmaya başvuran filmler arasından yapılan ön eleme sonucu değerlendirmeye alınan eserler 17 - 18 - 19 Ekim 2008 tarihlerinde düzenlenecek etkinlikle izleyici ile buluşacak.

başvuru ve şartname için
http://www.ifsak.org/publishDocument.php?id=2566

Herkes iyi bir yönetmen olamaz fakat heryerden iyi bir yönetmen çıkabilir.

Gönderildi : 15/07/2008 1:27 pm
 Hepa
(@hepa)

Hadi bakalım yollayalım da dibi görelim:)

*our AC-130 in the air

Gönderildi : 15/07/2008 2:01 pm
(@ozan-kurt)

Oscar gibi birşey bu yaa 🙂 dibi görme ihtimalimiz çok yüksek 🙂

Gönderildi : 17/07/2008 3:57 pm
(@aliyalcin87)
Başlığı açan

İFSAK

İ stanbul F otoğraf ve S inema A matörleri D(?) erneği

biz amatör değilsek neyiz?

Herkes iyi bir yönetmen olamaz fakat heryerden iyi bir yönetmen çıkabilir.

Gönderildi : 17/07/2008 9:00 pm
 iLAN
(@ilan)

Hazır festival konusu açılmışken sorayım. Biraz alakasız ve bilinçsiz bi soru ama sormadan duramıcam.

filmi festivale DVD formatında gönderirken. vob uzantılı videoyu veri diski oluşturarak mı DVDye çekmek gerekir, yoksa DVD-video dosyası olarak mı yazdırmak gerekir?

Benim "Ben" dediğim bedenim mi, yoksa ben mi?

Gönderildi : 17/07/2008 9:27 pm
(@apricot)

Normal bildiğimiz DVD formatında olacak.
Yani senin ham videon hangi formatta olursa olsun DVD formatına çevirmen gerek.
Nero yapıyor örnek, veya edit programından DVD yazdırabilirsin.

bilgiye kartal olup havada kapacaksın.

Gönderildi : 17/07/2008 9:41 pm
(@ali-unal)

<QUOTE author="İlker Canikligil" url="http://www.ilkercanikligil.com/?p=203">Geçenlerde yine bir kısa film festivalinde jürilik etmek hatasını yaptım (kimbilir kaçıncı defa?) Jüride tabi ki akademisyenler ve meşhur yönetmenler de vardı. Ben ise ne akademisyen, ne meşhur olan ama yine de yönetmen olan kişi olarak bulundum orada.

Neresinden tutayim? Jüriye gelmeyip mektup yollayan jüri üyesinden mi? Yoksa telefonla oylamaya katılandan mı? Yoksa öğrencisine ödül vermeye çalışandan mı? İki yıldır hiç bir ilgim olmadığı halde (üstelik lanet ederek istifa ettiğim halde) adımın altına Bilgi Üniversitesi yazan tertip komitesinden mi?

Yarışmalara festivallere film gönderen genç arkadaşlar için çok üzgünüm. Buralardan ödül alamayanlar bence üzülmesin, alanlar da pek sevinmesin…

Tabi ki bu işleri düzenleyen herkes özünde “iyi bir şey” yapmak için yola çıkıyor ancak ne yazık ki sonuç hep hüsran.

Karabük belediye başkanı, Latife Tekin’e hitaben ettiği şu lafla memleketin genel halini çok iyi özetliyor galiba: “Benim paramla böyle konuşamazsın kardeşim!”

Gönderildi : 18/07/2008 3:16 am
(@serkan)

ifsak a film gönderdım ama ön eleme henüz açıklanmadı,bilen var mı ne zaman açıklanacağını?

Gönderildi : 04/09/2008 11:11 pm
Paylaş: