Forum

27.12.2008 ANKARA B...

27.12.2008 ANKARA Buluşma...

92 Gönderi
18 Üyeler
0 Reactions
17.8 K Görüntüleme
(@arian)
Gönderi: 0

genel ıstek uzerıne:

"vala biz acayıp eylendık lan.elemanlar ıyıydı.kıçımız dondu gerçi.çay da gelmedi bir ara ama muhabbet yerindeydi yani.kadir kardeşimiz de eve kadar bıraktı.harbi çocukmuş.
babalar yine toplanalım yav.güzelleşelim.
hade eyvallah.."

oldu mu? =)

Murat Tümer

http://www.cavainstitute.org
[email protected]

Gönderildi : 28/12/2008 1:40 am
(@beran)
Başlığı açan

oldu oldu abi oldu süper oldu :D:D

Akın var güneşe akın! Güneşi zaaptedeceğiz güneşin zaptı yakın!Toprak bakır gök bakır.Haykır güneşi içenlerin türküsünü,hay-kır haykıralım!

Gönderildi : 28/12/2008 1:41 am
(@strangeguy)

vvayy kardeşlerim bu ne hızz:):) valla süperdi yaaa acayip zevkliydi.. pırıltı içinde umut vaad eden bir sürü beyinle tanıştım ne mutlu bana.. hade bakalım daha verimli daha ii buluşmalar tertip etmek ümidiyle.. artık top sende beran şimdiden başla yeni buluşmanın hazırlıklarına:):)

ANKARADAN AYDIN

Gönderildi : 28/12/2008 2:14 am
(@beran)
Başlığı açan

:D:D tamamdır abi yarın tekrar buluşuyoruz 😛 😀 kameraya çok laf ettim görüntüleri almakta sıkıntı yaşıyorum bide baya karanlık :S

Akın var güneşe akın! Güneşi zaaptedeceğiz güneşin zaptı yakın!Toprak bakır gök bakır.Haykır güneşi içenlerin türküsünü,hay-kır haykıralım!

Gönderildi : 28/12/2008 2:18 am
(@anonymous)

Katılım gerçekten çok iyiydi.Yaklaşık 3 saat oturduk,vakit nasıl geçti anlamadım 😀 Ortam çok nezihti.İnsan 3 saatliğinede olsa herşeyi unutuyor ;)Fırsat buldukça aynı yerde buluşalım;)

Gönderildi : 28/12/2008 2:25 am
(@beran)
Başlığı açan

Foruma teşrif eden acemi üye 😀

Gönderildi : 28/12/2008 2:26 am
(@anonymous)

Aslında forumu takip ediyorum fırsat buldukça, ama nedense üye olmak nasib olmadı bi türlü, kısmet buluşmadan sonraymış yönetmenim beran ve tüm kkymn forum ailesi.Bana kalan affınıza sığınmak 🙂

Gönderildi : 28/12/2008 2:30 am
(@mulazim)
Gönderi: 8

güm yapım süperdi yaw eywallah doktor bey

Gönderildi : 28/12/2008 3:44 am
(@beran)
Başlığı açan

ohho olmadı hem doktor hem komik :D:D Meslek icabı sert ve gergin olmak gerekiyo Murat abi 😀

Gönderildi : 28/12/2008 3:45 am
(@tobleron)
Gönderi: 11

buluşmada,kimsenin kimseyi tanımama durumunun verdiği rahatsızlık biraz geç atlatılmış olsa da,mekandan neredeyse herkes birdahaki buluşmadaki kanki muhabbeti yapacakmış gibi ayrıldı...(yani ben öyle hissettim,umarım doğrudur)

bu arada murat abi;yaşlı gösteriyo dedim diye sanki avatar değişmiş...yaşını daha net göstermiş ama...:)

Gönderildi : 28/12/2008 4:55 am
(@arian)

hehe.yok rutin avatar değiştime günümdür cumartesi geceleri.biz büyüklerimizden böyle gördük.

Murat Tümer

[email protected]

Gönderildi : 28/12/2008 5:10 am
(@tobleron)
Gönderi: 11

belirmekte yarar görücem,karizmatik çıkmışsın...:)

Gönderildi : 28/12/2008 5:13 am
(@arian)

eyvallah abi.
forumun ruhunu yasıtmaya calıstım.
Gelecege güvenle bakan, bir taraftan da planlar yapan genç, atılgan, gözlerinden alevler çıkan sinema gönüllüsü kişi.
(kısaca GGBBTDPYGAGAÇSGK)

Murat Tümer

[email protected]

Gönderildi : 28/12/2008 5:20 am
(@mizahier)
Gönderi: 45

birbirii bu hayatta ilk defa gören insnların bir arada bulunduğu bi ortama göre gayet iyidi.ortak noktalar olduktan sora pek bi sorun çıkmazda.dediğiniz gibi işin içine birazda alokol girse.sabaha beraber bir kısa film bile çekmiş olabilirdik.teşekkürler beran teşekkürler kkymn.teşekkürler sinemayı sinema yapan herkese.

ERHAN LUPEN (youtube:jokerhan) BİLKENT

Gönderildi : 28/12/2008 8:45 pm
(@strangeguy)

fotoğraflar ve görüntüler nerde kaldı arkadaşlar yaaa:)

ANKARADAN AYDIN

Gönderildi : 30/12/2008 9:19 pm
Sayfa 6 / 7
Paylaş: