haydar almakta fayda var:):) tabe bide kamera..
ANKARADAN AYDIN
Ezilme durumu olcak şimdi ama sağlam kameralar yok 😀 handy ve türdeşleri yeterlli :D:D
Akın var güneşe akın! Güneşi zaaptedeceğiz güneşin zaptı yakın!Toprak bakır gök bakır.Haykır güneşi içenlerin türküsünü,hay-kır haykıralım!
Vayy! İstanbul'a nisbet havası seziyorum.Kadir'de sizin topraklarda..Hemen ağır bi top bulup 20 kişi toplanmamız lazım 😉
bir garip ölmüş diyeler,üç günden sonra duyalar,kısa film ile yuğalar,şöyle garip bencileyin
döner bıçaklarıyla dalalım abii...(arog) 🙂
ERHAN LUPEN (youtube:jokerhan) BİLKENT
slm herkese..kkymn'yi 3 saat önce öğrendim, 5dkka önce foruma kayıt oldum 😀 ve yine bugün buluşma olduğunu öğrendim.. 😀 eğer sorun olmazsa bende aranızda olmak isterim..
böle damdan düşer gibi olmadı umarım :S
gel ne olursan ol gell...:)
ANKARADAN AYDIN
su an bulusmadan yeni ciktim sokagin karsisindaki internet cafe'deyim. Guzel bir bulusma oldu.... Katilan herkese tesekkurler.... Detaylı yorumlarımı sonra yazacagim....
Fotoğraf istiyoruz.
Buluşma süper oldu çok samimi ve güzel oldu 😀 Görüntüler bende en kısa sürede koyucam foruma 😀
Akın var güneşe akın! Güneşi zaaptedeceğiz güneşin zaptı yakın!Toprak bakır gök bakır.Haykır güneşi içenlerin türküsünü,hay-kır haykıralım!
Walla ben bu toplantıdan pek bişi anlamadım. Mekan biraz dardı ve herkes kendi arasında guruplaştı. Keşke daha ferah bir mekanda olsaydıda herkes herkesle tek tek konuşabilme fırsatına sahip olsaydı daha iyi olurdu.. Ama genede ortam olarak hoştu. Genede zevkli bir buluşma oldu.
Film hayata bakış açısıdır.
Beylerben de yoğun katılıma çok şaşırdığımı söylemek isterim.
e tabi kimse kimseyi tanımaynca ve ortamda alkol de olmayınca açık çay içerek kaynaşmak belli bir sınıra kadar oldu.
Olsun yine de aynı platformda birbiri ile iletişen onca kişinin aynı anda aynı yerde olması ve basit bir internet aktivitesinden daha öte bir eylem göstermesi çok önemli bir adım oldu.
Bugün Kızılayda koşu yüzünden trafiğin kapatılması , aşırı soğuk, yavaş akan ulaşım a rağmen herkes geldi...
BERAN!!! abi o kadar oturduk konuştuk hala sen hangisiydin bilmiyorum. allah benim belamı versin 🙂
KKYMN
😀 😀 😀
Ben gelemedim 🙁
abi yanında oturan bendim 😀 gözlüklü olan insan 😀 hatırladın mı :D:D hatta össsi olan yönetmen aday adayı 😀
güm yapım olarak eğlendik, eğlendirdik, eve kadar da bırakıldık...
eğlendirenlere ve de evimize kadar bırakan sevgili kkymn'ye teşekkür ederiz.
bir başka toplantıda görüşene dek esen kalınız..
Murat Tümer
😀 Çok resmi mesaj oldu Murat abi 😀