bişeyi merak ettim;bu grupta birbirini daha önceden tanıyan daha tanışmış olanlar var mı...yoksa herkes birbirini ilk defa mı görcek?
Aynı ekipten olanlar hariç herkes ilk görcek büyük ihtimal bide msn ve forum konuşmaları var işte 😀
Akın var güneşe akın! Güneşi zaaptedeceğiz güneşin zaptı yakın!Toprak bakır gök bakır.Haykır güneşi içenlerin türküsünü,hay-kır haykıralım!
çok saolun yerini sanırım anladım. bulamazsam da sorarım birilerine 🙂
...murat...
Metropol sinemasının çaprazı, orta dünya'nın yanı. Kızılırmak Caddesi boyunca kocatepe'nin yanından yürü karşına çıkacak. Çok rahat bulursun. Herkes de bilir zaten.
1) KEzzAP (Belki gelemeyebilir.)
2) Kayasli
3) emrahsaglik
4) strangeguy (aydın) (geçte olsa gelecek)
5) murat tümer & mehmet kurt (güm yapım)
6) Beran erdoğan ali karaduman emre sarıoğlu ( Genç Sinema)
7) iLAN ve gelirlerse Sıddık, Efkan, Mülazım
Cool kkymn
9)murat89
10)tobleron ve ekibi...
11) Kadir Yücel
Film hayata bakış açısıdır.
Abi amma kalabalık olduk cafe kaldırabilcek mi bizi 😀 rezervasyon falan mı versek bi de cumartesi akşamı yer sorunu olmasın.
Benim "Ben" dediğim bedenim mi, yoksa ben mi?
Bazen kucuk konserler oluyo alt katta.oyle bisey yoksa sorun olmaz.ayrıca koca kızılay biyere sıkısırız elbet.:)
Saat kesinlesti mi bu arada?
Yani tenedosta saat 17.00 de mi?
Murat Tümer
Saat 17.00 kesindir. 😀
Akın var güneşe akın! Güneşi zaaptedeceğiz güneşin zaptı yakın!Toprak bakır gök bakır.Haykır güneşi içenlerin türküsünü,hay-kır haykıralım!
sanki kavgaya gelir gibi kimse yanlız gelmiyor ii mi? herkes ekibiyle gelecek:):)
ANKARADAN AYDIN
zuhaha :D:D Olmadı Western çekeriz :D:D
annaaa çekeriz dedinde kamera felan getiren olsada buluşma hatırası olarak çekip atsak forum a olmazmı?
ANKARADAN AYDIN
Ben dvdcamı getircem. Başka getirenlerde olsun da farklı açılardan çekelim :D:D
Aydın,
Bizim kadir de gelecek ve kamerayıda getirmesini söyledim. Merak etme bizim ekip de getiriyor kamerayı... 😉
Film hayata bakış açısıdır.
1) KEzzAP (Belki gelemeyebilir.)
2) Kayasli
3) emrahsaglik
4) strangeguy (aydın) (geçte olsa gelecek)
5) murat tümer & mehmet kurt (güm yapım)
6) Beran erdoğan ali karaduman emre sarıoğlu ( Genç Sinema)
7) iLAN ve gelirlerse Sıddık, Efkan, Mülazım
Cool kkymn
9)murat89
10)tobleron ve ekibi...
11) Kadir Yücel
12)mizahier(erhan yaşacan) alakasız ve heyecanlı:)
ERHAN LUPEN (youtube:jokerhan) BİLKENT
emanet getirsekmiki ya..
ERHAN LUPEN (youtube:jokerhan) BİLKENT