yer bellimi peki film kardeşlerim...
ERHAN LUPEN (youtube:jokerhan) BİLKENT
vayyy katılım canlanmış...:)
bu arada başlık değişikliğide ii olmuş swağolasın kadir.. saat 17:00 olarak mı belirlendi şimdi en son..
çalışan birisi olarak 18:30 gibi katılacağımı belirterek mekan konusunda da imge kitap evi yada plaklı figüran kahvehanesi olabilir derim.. biraz gürültü olabilri ama ortam çok hoş..
nacizane öneri tabe.. diğer fikirlere açığımm..:)
ANKARADAN AYDIN
Vayyy ^^ Kadir abide geliyo süper. Yeri belirleyelim birde.
Akın var güneşe akın! Güneşi zaaptedeceğiz güneşin zaptı yakın!Toprak bakır gök bakır.Haykır güneşi içenlerin türküsünü,hay-kır haykıralım!
Arkadaşlar accık yana kayında bende şöle bı sıkışıveriim köşeciğe.
Uzun zamandır böyle birşey olmuyordu. Hadi bakalım kadir kardeşimizde katılıyormuş, hoş sohbet geçecek bir toplantıya benziyor şimdiden...
mekan olarak plaklı figüran kahvehanesi çok hoş bencede. Amacımıza uygun dizayn edilmiş...
Film hayata bakış açısıdır.
Abilerim bi yer belirtseniz az kaldı Cumartesiye..
Akın var güneşe akın! Güneşi zaaptedeceğiz güneşin zaptı yakın!Toprak bakır gök bakır.Haykır güneşi içenlerin türküsünü,hay-kır haykıralım!
Valla mithatpaşa köprüsünün altındaki kocatepe kahve evi benim hep gittiğim bi yerdir, güzeldir, isterseniz oraya gidebiliriz. Figüranlar kahvehanesine gitmedim hiç ama orası diyosanız orası da olur.
Benim "Ben" dediğim bedenim mi, yoksa ben mi?
plaklı figüran kahvehanesine herkes tamam der mi ya da yeni öneriler ?
Orası çok sesli olur.
İmge! Hem bulması kolay hem rahat.
farketmez. (en uyuz cevaptır)
Murat Tümer
ne kadar araniza yeni katilmis olsam da, sizlerle tanismak icin ben de gelecegim ...
Arkadaşlar herkesler buluşma yeri için farketmez diyor. Böyle yaparsak sanırım bu buluşmada gerçekleşmeyecek. Zaman daraldı bir mekan tesbit edelim derim ben.
En iyisi mekan seçimini sitenin sahibi olan kadir kardeşimize bırakalım. Evet Kadir senden yer ve zaman bildirmeni bekliyoruz...
Bravo iyi fikir. Biran önce belli olsun.
bende imge olur diyorum kadir i beklemeden:)
ANKARADAN AYDIN
Kadir moderatöre devretti yetkisini dermişim 🙂
Evet evet imge arkadaşlar.
En azından buluşma yeri imge.
Başka bir yer isteniyorsa orada karar verilir.
27 Aralık Cumartesi
Saat: 17.00
Yer: İmge
1) KEzzAP (Belki gelemeyebilir.) 🙂
Kadir moderatöre devretti yetkisini dermişim 🙂
Evet evet imge arkadaşlar.
En azından buluşma yeri imge.
Başka bir yer isteniyorsa orada karar verilir.
27 Aralık Cumartesi
Saat: 17.00
Yer: İmge
2) Kayasli