Toplaşalım diyenler artmakta zaman mekan vs . belirleyim derim artık.
Akın var güneşe akın! Güneşi zaaptedeceğiz güneşin zaptı yakın!Toprak bakır gök bakır.Haykır güneşi içenlerin türküsünü,hay-kır haykıralım!
hane nerde nerde artıyor ben neden göremiyorum:):) beran varsa aklında bi tarih bence şimdidilen salla buraya iyi kötü bi fikir veren olur sanırım...
hatta al sana ilk teklif
27 Aralık Cumartesi Saat 17:00
sıcak bi mekan olsun derim ayrıca rahatta olsun:):) kızılayda herhangi bir mekan..
ANKARADAN AYDIN
süper zaman ve tarih varım 😀 rahatça mekan size kalmış :D:D
Akın var güneşe akın! Güneşi zaaptedeceğiz güneşin zaptı yakın!Toprak bakır gök bakır.Haykır güneşi içenlerin türküsünü,hay-kır haykıralım!
Ben de katılabilirim. O güne ek ders koymuştu bir hoca ama sanırım o saate kadar biter.
Kitapça, imge tercih ettiğim mekanlar arasında.
bende katılırım mekan farketmez
%10 yetenek %90 çalışmak ...
Bana da uyuyo tarih ve zaman müthiş zaman oldu aydın :)) gelcekler sıralansın o halde...
bende gelebilirm daha yeniyim ama.tanışmak maksadıyla filansa sorun olurmu beyler
ERHAN LUPEN (youtube:jokerhan) BİLKENT
ben gelemem ama sessiz sakin diyosanız yer onerim bari
baykuşun odası var toplantı için veriyolar kapısını da kapatabilirsiniz yada kitapçada veriyo ama kitapça çok kalabalık oluyo..
Ben de geliyorum bi aksilik olmazsa.
Benim "Ben" dediğim bedenim mi, yoksa ben mi?
Gelen bu kadar mı olcak ?
nerde buluşma olucak.ve ne zaman.bu arada gelsem sorun olurmu?
ERHAN LUPEN (youtube:jokerhan) BİLKENT
cumartesi saat 17 de mehmet kurt ıle beraber geliyoruz.biraz yana kayın.
Murat Tümer
ooh ohh süper mizahier gelebilirsin tabi kimse birbirini tanımıyo 🙂 yani öle sanıyorum :D:D
Yaw bu forum buluşmalarını ekip arayışı başlığında yapmak olmuyor tesadüfen gördüm. İstanbuldaki büyük buluşmayı da geçtikten sonra farkettim. Şu işi duyurular ilanlar kısmında yapmak gerek sanki. neyse.
KKYMN'yi neden çaarmıyosunuz ben anlamıyorum???
Ben de geliyorum.
KKYMN
Aaaa..... Duydunuz mu? Kadir abi Ankara buluşmasına katılıyor. Haftaya pazar günü İstanbul tekrar toplanıyoruz o zaman 😀