Bir haftadır kanım kaynıyor bu kameraya ama Türkiye fiyatı 2800 TL civarı. BMPCC parası olması kötü.
Belgeselcilerin çantasında olması gereken türden ama...
Dynamic range için kba bir test yapmış vatandaş. Fena değil gibi geldi bana.
Yurtdışı fiyatı üzerinden düşündüğünde ideal bir kamera gibi ama değiştirilebilir bir lensi olmaması kötü.
Bir kaç saattir incelemelere göz atıyorum, fiyat 1500 TL civarında olsaydı fazla düşünmeden alırdım. 24-70 odak aralığı belgesel için yeterli olurdu.
Bunun fiyatını düşmesini bekleyelim desek bu sefer de lx200'ü çıkarıp 12 bit video ekleyecekler. Nereden sardım şu kamera güncelleme işine? 7D'yle gül gibi geçinip gidiyorduk.
Belgesel için daha iyi bile olabilir zoom lens hız açısından.
Bu kamera gerçekten iyi bence. Değiştirilebilir lensli olanı çıksa keşke.
Bir sonraki kameramın Panasonic olacağını hissettiriyor bana fiyat performans açısından düşününce.
100mbps 4K mp4...
Daha çok beyazlarda gökyüzündeki yüksek pozalamalı bölgelerde GH4 daha çok detay veriyor haliyle.
Siyahları çok çözemedim.
Çantaya at ve çık. Bu yönden gerçekten çok iyi. Bir ses kayıt cihazı, yedek pil, nd filtre ve basit bir tripot... Mis gibi.
Ama fiyat biraz fazla değil mi? Hayyamda 3400 civarı yazıyor. O paraya BMPCC + lens alınır.
Panasonic bu ülkede hiçbir zaman rekabetçi bir fiyat ile satılamadı. Panasonic alacaksanız yurtdışından alın kesinlikle.
Sinema hem bir hastalık hem de tedavisinin ortak adıdır.
Sorularınızı özel mesaj yerine forum üzerinden herkese açık sormanızı rica ediyorum.
O neymiş ya iki katı para istiyorlar.