Ya almayı düşünenler toplaşsak bir yerden alsak.. Taksit, indirim vs. yapmazlar mı ki bize?
Maksadım sana gördüğünü anlatmak değil anlamadığını göstermektir.
Sahibinden'de 1650 civarı kit ile.1450'de body.
*our AC-130 in the air
ben almayı düşünüyorum izmir'de. nakit alamam ama taksitli olacak.
- zaman ne çabuk geçiyor.
- zaman duruyor da içinden biz geçiyoruz galiba.
599 Euro'ya var. Sadece body Hong Kong üretimi.
http://www.sahibinden.com/canon_550d_18-55_is_kit_hemen_teslim-01WQQaXQQ23063079WQQpXQQdisplayitem " onclick="window.open(this.href);return false;?
1650ye hemen teslim diyen arkadaş , alan var mı bundan ?
al. ben nakit istiyor diye alamadım.
kim kaybetmişde biz bulup nakit alalım 🙂
bu da aynı elemanın kredi kartlı ilanı. bir 150 tl gittigidiyor komisyonu var. ama axess varsa bugün peşin fiyatına 12 taksit.
http://urun.gittigidiyor.com/SIFIR-CANON-550D-18-55-IS-KIT_W0QQidZZ25522493 " onclick="window.open(this.href);return false;
hiç test eden olmuş mu forumdan kullanan , ben fotoğraf makinası olarak almayı düşünüyorum videodan ziyade.
or ne abi ya, şimdi farkettim. ya da, yoksa -mi -mu gibi Türkçe şeyler var.. or ne a.k.. Başta farketsem hiç yazmazdım bu başlığa fakınız! (tezat yaptım)
Bildiğim kadarının, anlatabildiğim kadarı.. Eylem Planı.
Ömrünüzde duymadığınız bir sporla ilgili Türkiye'de ve dünyada neler yaşanıyor diye meraktan çatlıyorsanız Laff Ultimate'a beklerim.
......
Teknik terim kullanmıyorsun ki, 2 ürün arasında tercih soruyorsun. Burada ya da demenin neresi sana koyuyor ki or diyorsun ben onu çözemiyorum. Yoksa terimlerin çoğunu ben de İngilizce kullanıyorum.
Bildiğim kadarının, anlatabildiğim kadarı.. Eylem Planı.
Ömrünüzde duymadığınız bir sporla ilgili Türkiye'de ve dünyada neler yaşanıyor diye meraktan çatlıyorsanız Laff Ultimate'a beklerim.
......
...
İşte beni tek kuşkulandıran garanti süreci, kesinlikle firma garantisi yok ondan eminim.
*our AC-130 in the air