Merhaba arkadaşlar Canon Eos 550D'ye 50mm f1.4 manuel lens almak istiyorum.FD aparatı ile sorunsuz olarak monte edilebiliyormus.Bu tip bir lensi canon eos550d'de kullan var mı ? Veya Başka bir marka 50mm f1.4 manuel lens onerebilcek olan var mı ? Amacım Keskinliği arttıracğım video cekimler ve foto cekim yapmak teşekkür ederim şimdiden bilgiler için.
Herhangi bir markanın lensini uygun adaptör halka yardımıyla kullanabilirsin. FDler en iyi alternatif olmasa da çok sayıda kullanan var. Ben de adaptörle 1.4 dahil olmak üzerew 7-8 ayrı lens kullanıyorum ve memnunum. Sitede adaptörüyle FD 1.4 lens satan bir arkadaş var isterseniz bakın.
Sinema hem bir hastalık hem de tedavisinin ortak adıdır.
Sorularınızı özel mesaj yerine forum üzerinden herkese açık sormanızı rica ediyorum.
Yukarıda yazmayı unuttum. Takumar 1.4 esasen M42 halkası ister, FD olanını duymadım. Bendeki de M42.
Sinema hem bir hastalık hem de tedavisinin ortak adıdır.
Sorularınızı özel mesaj yerine forum üzerinden herkese açık sormanızı rica ediyorum.
http://www.pclabs.com.tr/2009/04/13/dslrda-mf-lens-kullanimi/ " onclick="window.open(this.href);return false;