600 d yerine tercih edebilirsin oto fokus güzel bir şey , tabi her lenste oluyorsa
Yaş, milliyet yada özgeçmiş önemli değil; önemli olan söyleyecek bir şeyin olması.
^^KYKGM^^
dslr lerde otofocus başarılı değil. videoda işinize yarayacağını düşünen varsa biyerlerden denesinler. denklanşörden fokus nasılsa yani calı izleme video durumunda nasıl 3-5 saniye netlemeye uğraşıyosa sözde oto fokusta da aynı. sadece parmağı kullanmıyosunuz. zırrt zırt zııırrrtt 3-5 saniye sürüyo. harektli bir karakteri takip edemiyo. zaten işe yarayacak bişey olsa video anlamında eos serisi video kamera yapmazdı canon. dokunmatik ekran iğrenç bişey. parmak izinden başka bişey yapmıyo ekranı mahvediyo. al 60d keyfine bak derim niyeti olanlara..
650D Kullanıyorum 1 haftadır. Videodaki AF şuan benim için de sıkıntı. Benim için dedim çünkü yanında gelen 18-55 IS II kit lens yüzünden odak uzun sürüyor ve ses var ziyadesiyle. Ancak 40mm ve 18-135 mm kek lensler var. Onlar stepmotor kullanıyorlar oldukça hızlılar ve sessizler. Onun dışında kesinlikle tavsiye edebilirim, hızlı işlem yapar, dokunmatiği kullanır mısın bilmem ama kimi zaman işe yarar, HDR fotoğraf çeker vs. Tavsiye ederim, 1700 TL ye 18-55 Kit lens ile alabilirsin;)
bende yeni aldım. şuan kurcalama aşamasındayım bir objeye odaklanırken arka plan flu tmm hoş göruntu ama böyle noktalar oynuyor kalitesiz gibi duruyor onun ayarlarıyla nereden oynayabilirm bilen varsa cok sevınırım 🙂
isoyu yüksek tutunca noktacıklar görünür oluyor belki ondandır ona bak bi 100-400 aralığında iyi sonuçlar veriyor.
650 D için ML yazılımı çıkmadı değil mi? Yazılım anlamında bu makinalar için başka seçenek mevcut mu? Konu hakkında bilgisi olan vardır herhalde 🙂
650 D için ML yazılımı çıkmadı değil mi? Yazılım anlamında bu makinalar için başka seçenek mevcut mu? Konu hakkında bilgisi olan vardır herhalde 🙂
650D kullanıcısıyım bende. Bu yazılımlardan makineye zarar gelir mi diye çok tırsıyorum 😀
dslr lerde otofocus başarılı değil. videoda işinize yarayacağını düşünen varsa biyerlerden denesinler. denklanşörden fokus nasılsa yani calı izleme video durumunda nasıl 3-5 saniye netlemeye uğraşıyosa sözde oto fokusta da aynı. sadece parmağı kullanmıyosunuz. zırrt zırt zııırrrtt 3-5 saniye sürüyo. harektli bir karakteri takip edemiyo. zaten işe yarayacak bişey olsa video anlamında eos serisi video kamera yapmazdı canon. dokunmatik ekran iğrenç bişey. parmak izinden başka bişey yapmıyo ekranı mahvediyo. al 60d keyfine bak derim niyeti olanlara..
18-135 STM lens ile beraber gayet güzel otofokusu.18-55 ISM lens le tabiki bi anlamı yok bu makinenin. STM lens ile Öyle zıırt zıırt diye ses yok netleme yaparken. Hele dokunmatik ekranına laf etmişsin ama harika bi dokunmatiği var. Bu cihazı bu denli beğenmemene hayret ettim. 60d den daha iyi bence.
Keşke işim deklanşöre bastığım an bitse. - Ara Güler
Canon EOS 650D 18-135 STM | Rode NTG-2 Microfon + Boompole + Blimp | Omuzluk/Dual Shoulder Mouth | Kodak zi8
magic lantern kullanıyorum 600d ile hiçbir sorun çıkmaz bana kalırsa bende çıkmadı en azından. çıkanıda görmedim duymadım.
magic lantern kullanıyorum 600d ile hiçbir sorun çıkmaz bana kalırsa bende çıkmadı en azından. çıkanıda görmedim duymadım.
Dostum 600D de ML kullanıldığını biliyorum zaten. Ancak "650 D" için yazılım göremedim. Buradan 600 D için yazılan yazılımın 650 D 'de de iş görebileceği sonucu çıkar mı emin değilim. İki makina arasındaki işlemci, dokunmatik ekran v.s farkları ne olacak o zaman?
arkadaşlar canon 650 d var elimde onunle beraber gelen 18-55 lens var, iyi bir video cekımı ıcın ılk olarak nerden başlamlyım nasıl bir lens almalyım oncelkle. öğrenci oldugum için tek tek toplamaya calışıyorum ekipmanları 🙂
teşekkürler oradan senin eski sordugun sorulara girdim birde onları okudum cıkamıyorum forumdan baya not aldım 🙂